Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunda bilmem kaç tane vekil olacağına,hiç olmasın.galip asal ve galip öztürk gibi bir kaç tane daha galip olsa sırtımız yere gelmez.teşekkürler sözde değil özde samsunlu ve samsunsporlu abilerimize

berusa55

Formaların arkasında Samsun Spor yazıyor. Eh insaf; Samsun Spor değil yahu Samsunspor!

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 July 2009, 15:29:48
Formaların arkasında Samsun Spor yazıyor. Eh insaf; Samsun Spor değil yahu Samsunspor!

boyle bir yanlisi nasil yapmislar yahu  ... Ama formalar gercekten guzel :) iyi para akitacağiz erreaya

JohnAbruzzi

Bence Samsun Spor daha güsel durmus benim formamın arkasına da istiyom :D

okan

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 July 2009, 15:29:48
@Samsunspor

55.hakan

jorgensen55

SAMSUN SPOR  bu takım yenı sanırım :)  ( bı işi de özenerek yapın ayıp)

germencisse

olsun diyelim gecelim insallah hayırlısı olur..

JohnAbruzzi

Ya buna da sükür isterlerse SamsunS    Por yazssınlar yinede olsun

red_white

bunlar şimdilik kullanılır idaere eder ama bundan sonraki yapılcak malzemelerdeki yazıların düzeltilmesi lazım bunun bildirilmesi lazım

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunsporumuz herşeyin en güzeline layık ama iş formanın ayrıntısına kalsın,formanın içindekiler iyi olsun bize yeter

menteşoğlu55

heyecanla bekliyoruz... heyecanla... açılışı

menteşoğlu55

Errea,

Samsunspor taraftarları için, samsunspor.biz için bir sürpriz yapacak arkadaşlar...

duyduğum budur...

beşnumara

ibrahim abi bu firmayı biz biliyoruz az çok bilgi sahibi olduk ama samsundakilere de bunun reklamının yapılması lazım.kalitesi ve kullanılan teknooji hakkında.geçen gün bi arkadaşım bana dedi ki: o ne lan bu sene samsunspor afedersin ..k gibi bir firmayla anlaşmış.ben de yok lan öyle deme kaliteli olacak kullanılan teknolojiyi anlattım.sonra hadi yaaa o zaman pahalı olur barcelona forması gibi kasmasınlar sonra dedi.yok dedim normal forma fiyatına.
yani anlattığımız zaman insanların bakış açsıı değişiyor.türkiyede ilk defa kullanılacak.
bunun için çalışmalar var mı? bilgin var mı abi? teşekkürler

Akyol

Valla abi sürprizi bilmem ama bir forma kesin alıcam bütçem hazır heyecan dorukta  :D