Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

beşnumara

o zaman ben futbolu bilmiyorum.kusura bakma başını ağrıttım :'(

europe_55

Allahin izniyle acilisda olacagim...

Hepberaber gösterelim bu sehrin sadece SAMSUNSPOR´a ait oldugunu...

fenerium acilisinin altinda kalmamaliyiz...

beşnumara

biz gideriz de feneriumun açılışın katılanlar katılacak mı o önemli.

europe_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 July 2009, 23:23:39
biz gideriz de feneriumun açılışın katılanlar katılacak mı o önemli.

bir istanbul takimi´nin dükkan acilisini yapanlar, Insallah yönettikleri sehrin takimi olan SAMSUNSPOR´un ürünlerini satan magazayida acarlar...

Ama ne olursa olsun, fenerium´un kazandigindan daha fazla kazanmali  SAMSUNSPOR ve Errea

tanju55

tam da dogum günümde aciliyor keske orada olabilseydim bende katilirdim acilisa ama ne yazik ki almanyadayim bu yaz...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: red_white - 03 July 2009, 20:31:35
bu kafayla ondan ne yıldız olur nede yıldız tilbe
olur olur kardeşim.turgut işin sonunda ilhan abisi gibi laila ve reklam yıldızı olur...

Sercan

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 04 July 2009, 09:12:16
olur olur kardeşim.turgut işin sonunda ilhan abisi gibi laila ve reklam yıldızı olur...

İlhan en azından top oynuyordu bunda o da yok...

germencisse

18 temmuzdaki açılışa formalar çıkar heralde...

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: cagdas-uLtras - 03 July 2009, 22:29:26
bu magza acildimi son durum nedir??

Errea, mağazası şu anda açıldı... Müşterilere hizmet vermeye başladı... Ama henüz büyükler için satılabilecek Samsunspor forması yok...

18 Temmuz tarihinde ise mağazanın törenle resmi açılışı gerçekleştirilecek...

eLLis

Dun gece baktim icine erreanin kendi urunleride fena degil hani kucukler icin formalar var coluk cocuk yigenlere almaya calisalim birde magaza bir reklam tabelasi koysa asagida yola orda pek dikkat etmedikce gorulmuyor.

Akyol

Turgut yıldız olur olmaz o ayrı bir mevzu ama bu sezon ki ruhsuz oyunu ve sakarya maçında yaptığı hareket affdedilir gibi değil aklı başında her SAMSUNSPOR taraftarı Turguttan ümidini kesti.

Erreamıza gelirsek eğer muhteşem bir açılış olacağı kanısındayım. Hep birlikte orada olacağız, istanbul yalakaları bakalım kendi şehirlerinin tek markasına nasıl sahip çıkacaklar? Birde 55Sercan55 e %100 katlıyorum bu ürünlerin statda ve yabancılar pazarında da satılması gerekli.

menteşoğlu55

Ya anlamadığım birşey var arkadaşlar,

Buranın başlığını ben mi yanlış okuyorum acaba...

Errea, forma, malzeme derken siz Turgut meselesini konuşuyorsunuz... Yeri burası değil ki...

55.hakan

tam da ayın 18'inde arkadaşın düğününe geliyorum haftasonu 2 gün kalıp dönücem harika denk geldi yani...

Sadece Samsunspor

AlıntıErrea çok yakıştı

Samsunspor, 2009-2010 sezonunda giyeceği idman malzemelerine kavuştu. Kamp ve idman malzemelerini Kafile Başkanı Abdi Azgar'a teslim eden Asal Grup Ticari Danışmanı Atanur Erdinç, "Errea, Avrupa'nın genç ve dinamik markalarından bir tanesi oldu. Kendisine has üstün özellikleri ile Avrupa'daki diğer markaların arasından sıyrılmayı başardı. Türkiye'de bu ürünün distribütörlüğünü alan Asal Grup'ta, Önemli kulüpler ile çalışmaya başlamış durumda" dedi.Asa Grup sahibi Galip Asal için Samsunspor'un bambaşka bir yeri bulunduğunu hatırlatan Atanur Erdinç, "Sayın Galip Asal, gönül bağı bulunduğu ve her türlü fedakarlığı daima yapmaya hazır olduğu Samsunspor'dan bu ürünler için hiçbir ücret talep etmedi. Sporcu sağlığını, kaliteyi ve teknolojiyi prensip edinen Errea markalı ürünlerle Samsunspor'un hak ettiği yer olan Süper Lig'e yükselmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

MAÇ FORMALARI YOLDA
Asal Grup Ticari Danışmanı Atanur Erdinç, "Samsunspor için aynı model fakat ayrı renkte olan iki çeşit hazırlık maçı formalarını hazırlamış durumdayız. Bunları Kırmızı-Beyazlılara teslim ettik. Parçalı ve çubuklu olan diğer lig formaları üzerinde çalışmalar sürüyor. En kısa zamanda bunları da hazırlamış olacağız" dedi. Kafile Başkanı Abdi Azgar ise, Samsunspor'dan hiçbir ücret talep etmeden yeni sezon malzemelerini karşılayan Galip Asal'a teşekkür ettiğini belirtti.

Haber

MeL_55

Ben bunlari bile alirim  :) cok süperler
Sadece Samsun Spor yazilmasi hosuma gitmedi...