Tepkiler Dinmiyor; M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinden Açıklama

Başlatan mehmet yılmaz, 15 June 2009, 15:40:25

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

allah razı olsun sızde olmasaydınız bunlar iyice azardı azda olsa akıllarını baslarına alacaklardır bu acıklamalardan sonra

Baskent_Samsunspor

inanın kendimizi kurtuluş savaşındaki kahramanlara benzetiyorum doğduğu yerlere tükürmeyecek kadar delikanlı olan her türlü olumsuzluğa rağmen değerini ayaklar altına aldırmayan adam gibi adam olan 1500-200 kişilik bir orduyuz arkadaşlar ....durum hakkaten bu noktaya geldi

şehrimizde azınlık kalmama adına sonrası  yok tepkisiz kalma tepkisiz olma

devam arkadaşlar devam helal olsunnnnnnnnn

Baskent_Samsunspor

arkadaşlar bir çoğumuz samsunun yerel sitelerine giriyordur...orada haber okumakla kalmayalım yorumlara ortak olalım akılcı bi şekilde tepkimiz her platformda dile getirelim ....lütfen duyarsız kalmayalım...

milinko

cok net ve acıklamalı bır cevap olmus tesekkurler emegı gecen herkese.aynı zamanda  bu basıretsız ınsanlarıda buradan kınıyorum kendı reklamını yapmak ıcın samsunspora baskan oldun 5 lıra paran yok takıma 1 lıre menfaatın yok dılencı edebıyatı yapıp takımı kravatı takıp baskan sıfatına oynuyorsun bıde kalkıp fenerıuma celenk gonderıyorsun sende bırazcık samsun samsunsporluluk sevgısı olsa sen once kendı sehrıne kendı takımının orjınal urunlerını satan bır magza acıp hem kulube gelır saglar hemde celenklerı kabul ederdın.SIZIN SAMSUNSPOR SEVGINIZ BIZIMKININ YANINDA CÜRÜM KALIR!!!EN BÜYÜK SAMSUNSPOR!!!

atakan

siteye girmeye korkuyorum artık.içim kararıyor.üzülüp büzülüyorum.nedir bu ya.bukadar basiretsizlik eziklik olurmu.

mehmet yılmaz

AlıntıSAMSUNSPORLULAR'DAN SERT TEPKİ
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği bir basın açıklaması yaparak, Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç'a ağır eleştirilerde bulundu. Açıklamada, yaşananlar Samsunspor tarihine kara leke çalınması olarak değerlendirildi.

M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Başkanı Av. Erdem Eynel, yönetim kurulu adına bir açıklama yaparak, Samsunspor Başkanı Tomaç ve yöneticilerine tepki gösterdi. Açıklamada, hafta sonu açılışı yapılan Fenerium mağazasının açılışı ve Başkan Hakkı Tomaç'ın Kulüpler Birliği toplantısında Bizden futbolcu almayın ifadelerine atıfta bulunurak, İktisaden ve yerel kimlik olarak Samsun ve Samsunsporla hiç alakası olmayan bir mağaza açıldı. Samsunspor kulübü başkanı unvanı taşıyan bir yöneticimiz bir toplantıda bir takım açıklamalarda bulundu.  Hiç şüphe yok ki bunlar geçtiğimiz hafta sonu Samsunspor tarihine kara bir leke çalınmıştır. Ancak Samsunspor'a gönül vermiş taraftarlar olarak daha acısı bu lekenin bizzat başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından şanlı tarihimize kazınmasıdır. denildi.
ONURU AYAKLAR ALTINA ALINMAMIŞTI
Eynel, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yaşananlar asla saf bir cahillik ve çaresizlikle açıklanamayacak kadar vahimdir. Camia kimliğinin emanet edildiği bu yönetim sistematik şekilde ve şehrin bazı güç odakları ile el ele vererek Samsunspor kimliğini erozyona uğratarak sorun olarak gördükleri bizlerden kurtulmaya çalışmaktadırlar. Samsunspor geçmişte de parasız kalmış, küme düşmüş ama onuru ve gururu bu kadar ayaklar altına alınmamıştır. Samsunspor'u yıllarca büyük bir sorumsuzlukla o veya bu sıfatla bu güne kadar yönetenler bilmeliler ki bu taraftar yapılanları ve yapanları unutmamakta, her şeye ve herkese rağmen ayağa kalkacağı günü beklemektedir.
KENDİLERİNİ ALTERNATİFSİZ GÖSTERİYORLAR
Rakiplerine''bizden adam almayın'' diye yalvaran bir başkan ile bir futbol kulübünün ticari kar için şehrimizde açtığı bir mağaza açılışına kulüp adına çiçek gönderebilecek kafa yapısında bir yönetim; bize başka bir kulübü tutup, Samsunspor'u sosyal dernek olarak adlandıran ve taraftarca hatırlanmak istenmeyen Engin Uzun dönemini akıllara getirmiş olup bu acı tabloyu bizlere yaşatan yönetimin ne bizi temsil ettiğini ve ne de genel kurulun liyakatini taşıdığını hatırlatmak isteriz. Bize ölümü gösterip kansere razı edenlere, kendilerini tek alternatif olarak pazarlayıp makamı ağlama duvarına çevirlenlere, kulaklara belediye sadece bize destek verir diye fısıldayıp yerlerini korumaya çalışanlara açıkca söylüyoruz, bu camianın elindeki tek şey olan gururunu ve samsunsporluluk duruşunu ayaklar altına alan sizler tek alternatif iseniz biz şerefli bir ölüme razıyız, çünkü sizler bizi hergün açıklama ve eylemleriniz ile öldürüyorsunuz.
KENDİ KULÜBÜNE İLGİSİZKEN...
Yönetimdeki bazı kişilerin tuttukları takımın mağazasının açılışına ne kadar sevindiğini bilen bizler, gerçek Samsunsporlu saydığımız diğer bazı üyelerin bu sıfatlarını büyük bir şaşkınlıkla sorguluyor, şehrimizin yıllardır kendi kulübüne bu kadar ilgisizken bir İstanbul takımının mağaza açılışına yarışırca koşmalarını başka bir büyükşehirde görülemeyecek bir utanç olarak belleklerimizde kazıyor, SBK ya Fenerbahçe maçlarında avazımız çıktığınca verdiğimiz desteği, başkanı şahsında üzüntü ile hatırlıyor ve sayın Büyükşehir belediye başkanımızın sonunda sporla ilgili bir aktiviteye bu kadar yürekten ve ön planda katılımını, geçmişte Samsunspor için yaptıklarının gölgesinde kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 

http://gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=4889

AntZ

Bunlar Samsun'da 2. kene vakası!
Tek farkı var diğer kenelerden daha yavaş öldürüyorlar.

Bir çözüm getirdikleri yok, çareleri yok, yapabildikleri tek şey onurumuzu ayaklar altına almak, hem hiçbir işe yaramayıp, hem bu kadar tepki alıpta gitmiyorsanız ya aklınızdan şüphe ederim, ya niyetinizden.

Ertuğrul Sağlam

ulan taşmı kesildiniz çıkında bir cevap verin allah aşkına bugün bu şehirde veya dışarıda bütün Samsunspor taraftarı sizden cevap bekliyor ve siz halen bizi uyutmanın birşeyleri unutturmanın derdindesiniz......

Sempatik Bengülü

kaptan 55

yazılacak içimizi dökecek o kadar şeyler var ki son üç yıldır hangi birini yazsak hangi birini söylesek onlara bir yenisi daha eklendi ama ne olursa olsun biz bi kerede dedik başka diye soranlara inat SADECE SAMSUNSPOR

red_white

BİZ SADECE SAMSUNSPOR luyuzzzzz rezil ettiniz bizleri yeter artıkkkkkk bırakın gidin ölüceksek şereflice ölelim   ... M.Teoman Taş Derneği İyiki varsınızzzz Allah hepinizden razı olsun

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsuni - 15 June 2009, 15:40:25
Başka Diye Soranlara İnat, Sadece Samsunsporluyuz!

Son günlerde yaşanan ve Samsunsporlu yürekleri kederlere boğan bazı gelişmelerden sonra M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinden bir basın açıklaması geldi. Dernek Başkanı Av. Erdem Eynel, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada adeta bir Samsunsporluluk manifestosu okudu.         

M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinden Duyuru
Yönetimdeki bazı kişilerin tuttukları takımın mağazasının açılışına ne kadar sevindiğini bilen bizler,gerçek samsunsporlu saydığımız diğer bazı üyelerin bu sıfatlarını büyük bir şaşkınlıkla sorguluyor, şehrimizin yıllardır kendi kulübüne bu kadar ilgisizken bir İstanbul takımının mağaza açılışına yarışırca koşmalarını başka bir büyükşehirde görülemeyecek bir utanç olarak belleklerimizde kazıyor, SBK ya Fenerbahçe maçlarında avazımız çıktığınca verdiğimiz desteği başkanı şahsında üzüntü ile hatırlıyor ve sayın Büyükşehir belediye başkanımızın sonunda sporla ilgili bir aktiviteye bu kadar yürekten ve ön planda katılımını, geçmişte samsunspor için yaptıklarının gölgesinde kamuoyunun takdirine bırakıyoruz...

'' başka diye soranlara inat.....''

M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu

arkadaşlar bu bildirinin her kelimesi tepkimizi ve öfkemizi anlatıyor.ama sonuç bölümünü okuyupta hala bu onur yoksunu zat lar o makamları kirletmeye devam edecekse.yüzsüzlüğün bu kafasına pes deriz valla

harbisamsunsporlu5517

bugece yerel televızyonların spor programlarına damgazı vuralım yeter artk bu kadar rezillik

kuzey55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 15 June 2009, 18:51:30
bugece yerel televızyonların spor programlarına damgazı vuralım yeter artk bu kadar rezillik

mesaj yağmuruna tutalım.unutmayın tv en büyük fırsat bu iş için.ayrıca mümkünse canlı yayına bağlanmak için ısrar edelim.

beşnumara

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 15 June 2009, 18:51:30
aks tvdeki salağın samsunsporla alakası olmayan aptalın programına katılsak ne olacak ki. adamın neler diyeceği belli. bu kadar öfke nedendir niye gibi düşünecek. bu işe el atmamız lazım.bizim gibi düşünen insanların samsunda futbol programı yapması lazım.bazı şakşakçılara kalmış meydan.