Tepkiler Dinmiyor; M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinden Açıklama

Başlatan mehmet yılmaz, 15 June 2009, 15:40:25

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Başka Diye Soranlara İnat, Sadece Samsunsporluyuz!

Son günlerde yaşanan ve Samsunsporlu yürekleri kederlere boğan bazı gelişmelerden sonra M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinden bir basın açıklaması geldi. Dernek Başkanı Av. Erdem Eynel, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada adeta bir Samsunsporluluk manifestosu okudu.         

M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinden Duyuru

İktisaden ve yerel kimlik olarak Samsun ve Samsunsporla hiç alakası olmayan bir mağaza açıldı şehrimizde ve bazı yetkililer bunu adeta müjdeledi ve Samsunspor kulübü başkanı unvanı taşıyan bir yöneticimiz bir toplantıda bir takım açıklamalarda bulundu.  Hiç şüphe yok ki bunlar geçtiğimiz hafta sonu Samsunspor tarihine kara bir leke çalınmıştır. Ancak Samsunspor'a gönül vermiş taraftarlar olarak daha acısı bu lekenin bizzat başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından şanlı tarihimize kazınmasıdır.

Yaşananlar asla saf bir cahillik ve çaresizlikle açıklanamayacak kadar vahimdir. Camia kimliğinin emanet edildiği bu yönetim sistematik şekilde ve şehrin bazı güç odakları ile el ele vererek Samsunspor kimliğini erezyona uğratarak sorun olarak gördükleri bizlerden kurtulmaya çalışmaktadırlar.

Samsunspor geçmişte de parasız kalmış, küme düşmüş ama onuru ve gururu bu kadar ayaklar altına alınmamıştır. Samsunsporu yıllarca büyük bir sorumsuzlukla o veya bu sıfatla bu güne kadar yönetenler bilmeliler ki bu taraftar yapılanları ve yapanları unutmamakta, her şeye ve herkese rağmen ayağa kalkacağı günü beklemektedir.

Rakiplerine''bizden adam almayın'' diye yalvaran bir başkan ile bir futbol kulübünün ticari kar için şehrimizde açtığı bir mağaza açılışına kulüp adına çiçek gönderebilecek kafa yapısında bir yönetim; bize başka bir kulübü tutup, samsunsporu sosyal dernek olarak adlandıran ve taraftarca hatırlanmak istenmeyen engin uzun dönemini akıllara getirmiş olup bu acı tabloyu bizlere yaşatan yönetimin ne bizi temsil ettiğini ve ne de genel kurulun liyakatini taşıdığını hatırlatmak isteriz.

Bize ölümü gösterip kansere razı edenlere, kendilerini tek alternatif olarak pazarlayıp makamı ağlama duvarına çevirlenlere, kulaklara belediye sadece bize destek verir diye fısıldayıp yerlerini korumaya çalışanlara açıkca söylüyoruz, bu camianın elindeki tek şey olan gururunu ve samsunsporluluk duruşunu ayaklar altına alan sizler tek alternatif iseniz biz şerefli bir ölüme razıyız, çünkü sizler bizi hergün açıklama ve eylemleriniz ile öldürüyorsunuz.

Yönetimdeki bazı kişilerin tuttukları takımın mağazasının açılışına ne kadar sevindiğini bilen bizler,gerçek samsunsporlu saydığımız diğer bazı üyelerin bu sıfatlarını büyük bir şaşkınlıkla sorguluyor, şehrimizin yıllardır kendi kulübüne bu kadar ilgisizken bir İstanbul takımının mağaza açılışına yarışırca koşmalarını başka bir büyükşehirde görülemeyecek bir utanç olarak belleklerimizde kazıyor, SBK ya Fenerbahçe maçlarında avazımız çıktığınca verdiğimiz desteği başkanı şahsında üzüntü ile hatırlıyor ve sayın Büyükşehir belediye başkanımızın sonunda sporla ilgili bir aktiviteye bu kadar yürekten ve ön planda katılımını, geçmişte samsunspor için yaptıklarının gölgesinde kamuoyunun takdirine bırakıyoruz...

'' başka diye soranlara inat.....''

M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu

**KaR6**

Koca Samsunun Tek muhalif sesinin sonuna kadar arkasındayız..

Yalnızca BİZ

berusa55

Harfine, noktasına, virgülüne imzamı atarım. Derneğimize bu basın açıklaması için teşekkürler.

europe_55

Bu aciklamanin altina imzami atiyorum...
Iyiki varsiniz, Samsunspor´un bu sehirdeki tek savunucusu ve gercek sahibi M. Teoman Taş Samsunlular Derneği ve Samsunspor.biz ailesi...

Tufan

kısa ve öz olmuş ellerinize sağlık. bu kulüp düşecekse de batıcaksa da bu onuruyla olmalı sizin Samsunsporu ayaklar altına almaya hakkınız yok!

Kaya

Elleriniz dert görmesin emi,emeği geçen herkese hislerimize tercüman oldukları ve bazı yalakalara inat hala var olduğumuzu kanıtladıkları için teşekkürler.

King Of The North

Ne yapacağız arkadaşlar,bunun ardı arkası kesilmeyecek,yakında herkes krallığını ilan edecek,takımın bir an önce süper lige çıkarılması lazım,gidişat kötü.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu bildiri ile Samsunun ve samsunsporumuzun yonetici baglamindaki sahipsizligi bir kez daha vurgulanmis ve samsunsporun taraftar nabzinin,yanlisliklara ve yanlis insanlara karsi en yuksek seviyede atacagi duyurulmustur?samsunsporun sahibi ve gucu biz taraftarlardir.koltuk sevdalisi beceriksizlere bir samar gibi geldi bu bildiri?

safser

bengülü

TEBRİKLER
çok güzel anlamlı bir basın açıklaması bu şehirde  sadece SAMSUNSPOR  başka diye soranlara inat SAMSUNSPOR

beşnumara

M.Teoman Taş derneği başkanı ve üyelerine sonsuz teşekkürler.şehrimizdeki bizans taraftarlarına inat ısrarla samsunsporluyuz yzy ve hakkı tomaç siz siz olun elimize düşmeyin yoksa gideceğiniz yer idam olur ancak.unutmadık  unutmayacağız bu yaptklarınızı...

GençKozluklu

İyiki varsınız arkadaşlar. Sizlerde olmasa sesimizi duyuramayacağız.

kýrmýzýbeyaz55

Neden bu kadar şaşırdınız ki? dört yıldır yaşadığımız kepazeliklerin yanında şaşırmıyorum bu son olanlara..