Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

hatalarından ders alırlarsa abi birşeyler olabilir.

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 July 2009, 12:18:20
Turgut ve Sercan konusunda kendimizi kandırmayalım.Bunların tek şansı  ilk 5 hafta ellerinden geleni yapıp bu takımı taşımaları.Yoksa taraftarın bu ikisine olan tepkisi ortada.Peki 5 hafta bunlar bu takımı taşırlarsa ne olur?Bence olacağı belli nasıl olsa bu takımı biz taşıyoruz diye havaya girerler hakeme  göğüs atıp kırmızı kart görürler yada idmanda formayı yere atarlar.Başka bir şey olamaz.

Benim bunlardan hiç ümidim yok.Çünkü kişilikleri problemli.adam olmayı kafaya koymadıkları sürece değişen hiçbirşey olmaz bu sene.

Kaleci-Kenan-Oktay-Murat-Turgay dışında bu takımda oynayabilecek adam yok aslında.Turgut,Burhan,Sercan mecburiyetten oynayacak adamlar.Hakkı Hocaoğu-Sinan Demircioğlu'ndan  bize zaten fayda gelmez.Bu oyuncuların tamamıyla para problemi olmazsa iyi bir hava yakalamak şartıyla ilk 6 olabilir.Para ve otorite problemi olacağına göre yine kümeye oynar bu takım.Geçen sene bunun örneğini gördük içerideki başarıya rağmen her seferinde sıfır çektik deplasmanda.

Sinan,Hakkı,Caner gelecekse tahta açılmasın daha iyi ..Zaten açılacağına da ümidim yok ya

Turuncu

Alıntı yapılan: germencisse - 25 July 2009, 12:04:02
yzy cenk işler ile görüşmüş..bugünkü hber gazetesinde "cenk yuvaymı dönüyor şeklinde bir haber" vardı..
inşaLLah döner yuvaya

Jnr.Serkan

bence eğer adı geçen adamlar alınırsa geçen seneye göre daha iyi olcak...veysel gökhan bunlar katkı sağlamadı takıma...Hakkı ne kadar yaşlansada dursun takımda joker olarak.can ulunu gönderip sinan ı almak nası bi mantıktır bilinmez.hasanıda bu kadar büyütmeyelim gözümüzde madem o kadar süper nden kmseye gitmiyor

safser

Haber gazetesine pek itimat etmeyin bence ;) Hasan iyi kaleci dostum yapma böyle :)

Jnr.Serkan

ya kötü demiyorm ama samsunsporun transfer yapamadıgını bildigi için piyasa yapıyor...Cengiz Le devam edilmeli

safser

Alıntı yapılan: serkans - 25 July 2009, 12:58:41
ya kötü demiyorm ama samsunsporun transfer yapamadıgını bildigi için piyasa yapıyor...Cengiz Le devam edilmeli
Bencede cengize şans verilmeli güvenilmeli artık ama hasanda kalmalı bizde ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: safser - 25 July 2009, 12:53:51
Haber gazetesine pek itimat etmeyin bence ;) Hasan iyi kaleci dostum yapma böyle :)
İyi kaleci ise gelsin oynasın madem takımda.peki neyi bekliyor anlaşmamak için.bu kadar da kapris yapılmaz.bu kadar kapris yapan adamı ısrarla alacaksan bu adamdan da hayır gelmez bize.bu kadar ısrarlara karşı alternatifi olmadığını düşünür.ki zaten de öyle düşünüyor bu tahta olayından kapalı olduğumuzdan dolayı.kısacası kim olursa olsun hiç bir futbolcuya bu kadar ısrar edilmesi taraftarı değilim.önce forma isteği zirvede olan kardeşlerimize şans tanımalıyız.ilk etapta uyum sağlayamazlar gözümüze pek iyi futbolcu profilinde gözükmezler ama ALLAH'ın yardımıyla canla başla samsunspor için ter dökerler.böyle olunca da en azından geçen seneki gibi son maçta kanser olmayız.

safser

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 13:25:00
İyi kaleci ise gelsin oynasın madem takımda.peki neyi bekliyor anlaşmamak için.bu kadar da kapris yapılmaz.bu kadar kapris yapan adamı ısrarla alacaksan bu adamdan da hayır gelmez bize.bu kadar ısrarlara karşı alternatifi olmadığını düşünür.ki zaten de öyle düşünüyor bu tahta olayından kapalı olduğumuzdan dolayı.kısacası kim olursa olsun hiç bir futbolcuya bu kadar ısrar edilmesi taraftarı değilim.önce forma isteği zirvede olan kardeşlerimize şans tanımalıyız.ilk etapta uyum sağlayamazlar gözümüze pek iyi futbolcu profilinde gözükmezler ama ALLAH'ın yardımıyla canla başla samsunspor için ter dökerler.böyle olunca da en azından geçen seneki gibi son maçta kanser olmayız.
Sorun zaten hasanda değilki menajerinde imiş.

germencisse

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: safser - 25 July 2009, 13:26:39
Sorun zaten hasanda değilki menajerinde imiş.
menejerine laf geçiremiyorsa sorun hasandadır.nasıl bir anlayış bu.benim bildiğim önce futbolunun görüşü sonra menejer görüşü olur.hasan istemedikten sonra veya istedikten sonra menejer kim oluyormuş.menejerlik kuralı  değiştiyse bilmem ama

safser

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 13:46:16
menejerine laf geçiremiyorsa sorun hasandadır.nasıl bir anlayış bu.benim bildiğim önce futbolunun görüşü sonra menejer görüşü olur.hasan istemedikten sonra veya istedikten sonra menejer kim oluyormuş.menejerlik kuralı  değiştiyse bilmem ama
Doğrudur bende tam bilmiyorum açıkcası yazılanlar öyle ;)

germencisse

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 July 2009, 14:03:10
Cenk'in yaşı geldi , kazanacağı kadar para kazandı .. Adanaspor'da , İstanbulspor'da iyi bir birikim elde etmiştir , 2.ligde de en çok kazanan isimlerdendi Cenk ..

Şimdi bank asya'daki 13 takım 250.000 tl üst limit koydular , benim bildiğim Cenk 500-600'dan aşağı oynamazdı buralarda ama süper lig için de yaşı geçti .. Bence Samsunspor'da bırakmak isteyebilir , ondan Samsun'a gelmiş olabilir .. Ama oynamak istiyorsa Yzy yanlış tercih , kulüple görüşse daha iyiydi .. Tahta kalkarsa piyasadan alacağımız en iyi iki adamdan birisidr öbürü de Celil zaten ..

neyse yine gelsin bir hava katabilir..

Ben Ofosu

Tarihimizde önemli yer eden isimlerden birisi Cenk,Samsun'a geliyor , belediye başkanı ile görüşüyor ama kimseden ses yok,öldürcek misiniz kardeşim bizi meraktan!

acaba Cenk Samsunspor'a gelecekti de , başkan mı vazgeçirdi? yapar mı yapar valla !

berusa55

AlıntıTOMAÇ SIKINTILI
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, kulübün son durumu hakkında bilgi verip,değerlendirmelerde bulundu. Transfer tahtasıyla ilgili bir takım sorunlar bulunduğunu belirten Başkan Tomaç, "Bu sorunlar aşılmaya çalışılıyor. Gelişmeler de oldu. Ama ona rağmen yine de kesin olarak bir sonuç çıkaramadık. Açılacak gibi görünüyor. Ama açarsak da transfer yapacak parayı nereden bulacağız o hesap başlayacak" dedi.

SAMSUN'UN KATKISI YOK
Samsun halkının kulübü beklenen ilgiyi göstermediği yönünde görüş belirten Başkan Tomaç, "Bu bizim için bir talihsizliktir. Takımla şehri bütünleştirmek amacıyla yeni çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bu duyarsızlığın devam etmesi iyi sinyaller değil. Samsunspor'un geleceği açısından sıkıntılar var. Bu yönetimin göreve geldiği mart ayından buyana geçen süre içerisinde ürettiği yaklaşık 1.5 milyon TL'lik para da maalesef Samsun'un ve Samsunlu'nun katkısı yok. Ama bu demek değildir ki bundan sonra da olmayacak. Bir takım sözler verilmiş olsa da bunlar yerine getirilemediği için zorlanıyoruz gerçekten" diye konuştu.

ENDİŞE DUYUYORUZ
Otoparklarla ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Tomaç, "Şu anda ihale aşamasında. Oradaki engeller henüz aşılamadığı için bizim hedeflediğimiz temmuz ayında otoparklarımızı faaliyete geçiremedik. Bu kalıcı gelirleri hayata geçiremediğimiz için endişe duyuyoruz. Önümüzdeki ay ödemeler başlayacak. Bunların da gerçekleştirilebilmesi için beklentilerin hayata geçmesi lazım. Onun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlgililer ne kadar destek verir, Samsunlular ne kadar destek verir bunu zaman gösterecek" dedi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28299

Tomaç yine ağlamaya devam etmiş. Klasik oldu artık >:(