Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Biz bu işi samsunspor.biz elemanları olarak götürürüz.seneye ver elini süper lig neden olmasın

Jnr.Serkan

karıştırmşm abi ama siz yinede demek istedigimi anlamışsınız.burhan abi golcü deil ama yıpratıcı bir forvet.hep rakip defansı hırpalıyor hemde bizi  :P

celebi

Alıntı yapılan: serkans - 25 July 2009, 11:23:04
abi volkan bence bu takıma iyi bir yedek olur bu transferler gerçekleşirse.bence kaleciyede güvenmeliyiz

valla 6. hissim kuvvetli değildir ama bilemiyorum cengizin durumu hala soru işareti ben de

Akyol

Hasan hala anlaşamadık diye gazetelere demeç vermiş. Cengiz fizik olarak tam bir kaleci gibi dursa da sahada ne yapar soru işareti. Bence de kesinlikle iyi bir kaleci şart tahta açılırsa.

ali ihsan

Sağ bek,sol bek,kaleci ve forvet transfer edilirse bu takım play off oynar...

transfer olmazsa bu kadro iyi bir hava yakalayamazsa düşmemeye oynar ...

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 11:24:26
valla 6. hissim kuvvetli değildir ama bilemiyorum cengizin durumu hala soru işareti ben de

Cengiz kendine çok güveniyor bu hırsı yüzünden takdir edip denemek gerek.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tahtayı açtırmak için Konyadan caner de gelecek takıma.ona da yatacak bir mevkii bulalım arkadaşlar ;D

beşnumara

bzim takımın ofansında hiç sorun yok.volkan bu sene çok hırslı çalışıyor deniliyor.geçen seneki haliyle bile burhan gibi turgut gibi ruhsuz adamların yerine oynamasını isterim. sağ bek(veya stoper) sol bek bir de kaleci lazım.transfer biter tabii gürcüyü kadroda sayıyorum.zaten gürcü burhan kadar ruhsuz olmaz hırslıdır o.burhandan alır formayı.burhanı satalım ne gelirse kardır :D

55.hakan

hadi bakalım hayırlısı cenk gelirse mutlu oluruz ama görüşmenin içeriği açıklanmamış cenk yusuf ziya'nın samsunspor yönetiminde olduğu zamanlar  bizde oynuyordu galiba oradan tanışıyorlar normal bir ziyaret de olabilir kokusu çıkar birkaç güne...

Kodalak

Zira ;D hazırlık maçlarında geçen sene iyi bir performans göstermişti.

Bizim orta sahamız iyi yedek alınırsa alınsın derim.Defansta kanatlarda zorlanırız ama sağı turgay gölbaşı halleder(oda ileriye çıkmayı seviyorum demişti,bir kaç maçda öyle oynamıştı sanırım iyi idide son maçlar falan).Sol hala muamma.Forvette alınacaksa hem orta sahada Murat ve oktaya yardım edebilecek hemde rahat gol atabilecek bir forvet derim(gürcü bu konuda nasıl acaba)

beşnumara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 July 2009, 11:26:39
hadi bakalım hayırlısı cenk gelirse mutlu oluruz ama görüşmenin içeriği açıklanmamış cenk yusuf ziya'nın samsunspor yönetiminde olduğu zamanlar  bizde oynuyordu galiba oradan tanışıyorlar normal bir ziyaret de olabilir kokusu çıkar birkaç güne...
imar için de gelmiş olabilir ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 July 2009, 11:24:48
Hasan hala anlaşamadık diye gazetelere demeç vermiş. Cengiz fizik olarak tam bir kaleci gibi dursa da sahada ne yapar soru işareti. Bence de kesinlikle iyi bir kaleci şart tahta açılırsa.
fazla naz aşık usandırır.hasan kendini kaf dağında görüyor herhalde samsunsporun transfer yapamamasını fırsat bilerek.bence de cengiz e guvenmemiz gerek.en azından hisli yürekli oynar.bu ne ya hasan hasan diye adamı erişilmez yaptık.

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 11:30:19
fazla naz aşık usandırır.hasan kendini kaf dağında görüyor herhalde samsunsporun transfer yapamamasını fırsat bilerek.bence de cengiz e guvenmemiz gerek.en azından hisli yürekli oynar.bu ne ya hasan hasan diye adamı erişilmez yaptık.

yahu birde çok iyi bir kaleci ise niye rağbet yok hiçkimse transfer etmiyor

beşnumara

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 11:30:19
ben de bu saatten sonra hasanın alınmasına karşıyım ama bunlar bu zamana kadar yaptığı gibi bizi verem ederler. ismail uyanık olsaydı hasana iki kelimesi yeterdi. s... git

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 25 July 2009, 11:31:53

yahu birde çok iyi bir kaleci ise niye rağbet yok hiçkimse transfer etmiyor
yaw adamın bir fırıldak menejeri var,samsunsporun bu zor durumunu fırat bilerek piyasayı yükseltmeye çalışıyor.bizim yöneticiler de yiyorlar.iddia ediyorum hasanla işimiz olmaz cengizle yola devam edeceğiz desin yönetim hasan koşa koşa gelecek samsunspora.