Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 11:36:22
yaw adamın bir fırıldak menejeri var,samsunsporun bu zor durumunu fırat bilerek piyasayı yükseltmeye çalışıyor.bizim yöneticiler de yiyorlar.iddia ediyorum hasanla işimiz olmaz cengizle yola devam edeceğiz desin yönetim hasan koşa koşa gelecek samsunspora.

aynen öyle yada hasanın eli kolu bağlı.Hani başkan söz almıştıya diğer kulüplerden ;)

celebi

55.hakan

beşnumara

grkn55

beşnumara

çelebi abi ortaya bi şey attın bak kaçkişi aynı cevabı vermiş.demek ki kale mevkii bizim kanayan yaramız :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 25 July 2009, 11:37:43
aynen öyle yada hasanın eli kolu bağlı.Hani başkan söz almıştıya diğer kulüplerden ;)
Yok kardeşim bu hareketleri çok gördük biz.zarf atma hareketleri bunlar.hasanın üzerine düşmesinler bu kadar şartsız şurtsuz tıpış tıpış gelecek samsunspora.dediğin gibi madem iyi oyuncu neden piyasa yapmadı bu zamana kadar.lig başlayacak nerdeyse.samsunspora olan aşkından dolayı mı başka taleplere bakmıyor.geçelim biz bu kokan ayakları yani

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 11:42:20
Yok kardeşim bu hareketleri çok gördük biz.zarf atma hareketleri bunlar.hasanın üzerine düşmesinler bu kadar şartsız şurtsuz tıpış tıpış gelecek samsunspora.dediğin gibi madem iyi oyuncu neden piyasa yapmadı bu zamana kadar.lig başlayacak nerdeyse.samsunspora olan aşkından dolayı mı başka taleplere bakmıyor.geçelim biz bu kokan ayakları yani

bence bu saatten sonra gelsede almamak lazım zaten 110 kiloydu şimdi idman yok bişi yok 150 olmuştur....

Allum buker gelse ondan daha faydalı olur

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 25 July 2009, 11:41:53
çelebi abi ortaya bi şey attın bak kaçkişi aynı cevabı vermiş.demek ki kale mevkii bizim kanayan yaramız :D

bu aslında türkiyenin kanayan yarası da bakma sen. gerçekten cengizle bu iş nasıl olacak hayırlısı.

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 11:45:02
bu aslında türkiyenin kanayan yarası da bakma sen. gerçekten cengizle bu iş nasıl olacak hayırlısı.
6.hissini dinle abi sen :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 11:45:02
olur abi olur hayırlısıyla?zamanında hasanla nasıl olduysa cengiz le de olur inşallah.uzun vakit şans vermedikten sonra ve de sabırlı olmadıktan sonra bilemeyiz belki daha iyi çıkar?hem adam da çok istekli.bu saatten sonra hasanın ve menejerinin kaprislerini çekmektense  cengizle kötü olacaksak ta olalım yani.koskoca samsunspor bir hasanın menejerinin ağzından çıkacak kelimeyemi şartlandı.yaw acayip ayar oldum ben bu hasan mevzusuna

celebi

inşaallah arkadaşlar inşaallah tek temennimiz SAMSUNSPORUMUZUN ne olursa olsun süperlige çıkması eski günlerine geri dönmesi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 11:55:10
inşaallah arkadaşlar inşaallah tek temennimiz SAMSUNSPORUMUZUN ne olursa olsun süperlige çıkması eski günlerine geri dönmesi
binlerce kez AMİN diyoruz abi hergün.bu şehir bu kulüp bu taraftar layık olduğu yere gelecek inşalla.dualarımız hep bu yönde zaten.neyse benim mesai öğle tatiline girdi.yemek yiyeyim.buyrun gelin diyeceğim ama uzaktayız.inşallah bir gün komple samsunspor.biz ailesi olarak toplanıp yemek yer ve değişik faaliyette bulunuruz.gerçekten güzel olur abi

germencisse

yzy cenk işler ile görüşmüş..bugünkü hber gazetesinde "cenk yuvaymı dönüyor şeklinde bir haber" vardı..

edmontdante

Turgut ve Sercan konusunda kendimizi kandırmayalım.Bunların tek şansı  ilk 5 hafta ellerinden geleni yapıp bu takımı taşımaları.Yoksa taraftarın bu ikisine olan tepkisi ortada.Peki 5 hafta bunlar bu takımı taşırlarsa ne olur?Bence olacağı belli nasıl olsa bu takımı biz taşıyoruz diye havaya girerler hakeme  göğüs atıp kırmızı kart görürler yada idmanda formayı yere atarlar.Başka bir şey olamaz.

Benim bunlardan hiç ümidim yok.Çünkü kişilikleri problemli.adam olmayı kafaya koymadıkları sürece değişen hiçbirşey olmaz bu sene.

Kaleci-Kenan-Oktay-Murat-Turgay dışında bu takımda oynayabilecek adam yok aslında.Turgut,Burhan,Sercan mecburiyetten oynayacak adamlar.Hakkı Hocaoğu-Sinan Demircioğlu'ndan  bize zaten fayda gelmez.Bu oyuncuların tamamıyla para problemi olmazsa iyi bir hava yakalamak şartıyla ilk 6 olabilir.Para ve otorite problemi olacağına göre yine kümeye oynar bu takım.Geçen sene bunun örneğini gördük içerideki başarıya rağmen her seferinde sıfır çektik deplasmanda.