Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 25 July 2009, 10:30:12
kanal d de samsun tanıtılıyor açın seyredin
abi elektrikler kesildi şirkette.cimrilikten jeneratör de çalıştırmıyorlar.ben izleyemeyeceğim.acaba belgeselde samsunsporun tahta sorununa da değinirler mi ki ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 July 2009, 02:13:39
baya iyiymiş , beğendim .. Cenk ve Yzy ne iş anlamadım , parasını başkan mı verecek acep ?
cenk işler bankasyada her gittiği takımda 1 trilyondan aşağı oynamıyor.sözkonusu samsunspor olunca tabii ki bu kadar para istemeyecektir ama eğer cenki getireceklerse takımdaki dengeyi bozmamaları lazım yani en fazla 350 bin TL'ye imza atması lazım.Oktay'a ayıp olur, murat yıldırım'a ayıp olur... eee madem ki yuvaya döneceksin fedakarlık da yapacaksın cenk.göstereceksin samsunun evladı olduğunu yoksa söz salatasını tanju da yapıyor.bir farkı olsun.icraatini görelim.senin çok iyi samsunsporlu olduğunu biliyoruz.inşaallah dönersin  en azından hiç bir şey yapmazsan takıma yapacağın ağabeylik yeter.

bu arada cenk belki gelebilir ama celil gelmeyecek.tahsin kosif ve ekibi olduğu müddetçe bu ve bu tür samsunsporlular gelmeyecek. bakalım cenk işler gelirse nasıl anlaşacak bu tiplerle ama cenk daha profesyonel olduğu için diğerleri kadar sorun yaşamaz.sabah sabah çenem ne kadar düştü yaaa :D

Akyol

ali ihsan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 July 2009, 11:12:52
Celil de gelse keşke...

Celil'in ismi bile en az 1000 kombine satar ...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Gerçekten cenk ve celil ve de futboldan uzun zamandır uzaktada olsa serkan gibi samsunspor sevdalısı adamların her zaman samsunsporumuz için ellerinden geleni yapıp bizleri düzlüğe çıkaracaklarına inanıyorum yada inanmak istiyorum.inşallah cenk olur

Jnr.Serkan

Cengiz B.

Hakan A.  Kenan Y.  Hakkı H.   Sinan Demircioğlu

Doğan sLx.  Murat Y.   Oktay D.    Sercan T.

CenK i.      Burhan 

ali ihsan

Turgay bu takımda banko oynar ...

celebi

kadro iş yapar mı yapar fakat yedeklerinde kaliteli olması lazım ben olsam burkanın yerine şimdilik chelidse miydi ne gürcünün ismi onu kayarım

Jnr.Serkan

abi adamın adını unuttumda  :( ondna burhanı koydm :D

veis

ilk 11 için fena sayılmaz ama yedek kulubesinden oyunun seyrini degiştirecek oyuncu bulamazsak işimiz zor.

Kodalak

celebi

kalecide bulmamız lazım derim ben

Kodalak

celil gelse ne süper olurdu ama sadece SAMSUNSPOR'u ve futbolu düşünecek

Jnr.Serkan

abi volkan bence bu takıma iyi bir yedek olur bu transferler gerçekleşirse.bence kaleciyede güvenmeliyiz

beşnumara

Alıntı yapılan: serkans - 25 July 2009, 11:16:46
                   Cengiz B.

Hakan A.  Kenan Y.  Hakkı H.   Sinan Demircioğlu

Doğan sLx.  Murat Y.   Oktay D.    Sercan T.

CenK i.      Burhan 
hakan a. dediğin hakan akman heralde o forvet.sen hakan koçaslanı kastettin heralde.top tekniği olmayan adamı sağ beke koymak ne kadar doğrudur.ddefansın göbeğine adam alıp veya ismaili koyup turgayı defansın sağında da oynatabiliriz.hakkıyı kaldır sen ordan o oynamaya gelmiyo.isa turan gibi futbolcuların başında durmaya geliyo ;) ruhsuz burhanın yerine başkalarını koyalım burhana verilen paraya yazık.