Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 22:06:18
bindik bi alamete
inşallah süper lige!! ;D ;D
bindik bir alamete,gitmeyilim kankamız malatyanın yanına da?;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 22:09:39
bindik bir alamete,gitmeyilim kankamız malatyanın yanına da?;D

yok yok uymadı zatenn.. ;D ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 22:10:47
yok yok uymadı zatenn.. ;D ;D
emre kafiyeyi bilerek uydurmadım rahmetli kemal sunal gibi ;D

oguz_5528

Caner neden bu kadar ısrarlıı o çocuk samsunspor için bunlarıı yapar mı? aklım almıor..yöneticilerin suçu diorumm...Kerem'i de kimse aramamış zaten..genç genç genç diicezz bu yıll..gazetede çok çalıştılar gibi cümlelere inanmıorum artık..lig başlasın belli olur elma armut...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 24 July 2009, 22:28:44
Caner neden bu kadar ısrarlıı o çocuk samsunspor için bunlarıı yapar mı? aklım almıor..yöneticilerin suçu diorumm...Kerem'i de kimse aramamış zaten..genç genç genç diicezz bu yıll..gazetede çok çalıştılar gibi cümlelere inanmıorum artık..lig başlasın belli olur elma armut...
zaten beklemekten başka çaremiz de yok kardeşim.inşallah Rabbim utandırmaz samsunsporumuzu.dua etmekten başka bir şey gelmiyor şuan için elimizden yani

berusa55

25 July 2009, 01:54:51 #800 Son düzenlenme: 25 July 2009, 01:57:12 berusa55
Cenk mi geliyor? Yorumsuz...

Not: İlgili haber sitesinde * Bu haber ve fotoğrafların telif hakkı Gazetekolik.net'e aittir. İzinsiz yayınlanması veya kopyalanması yasaktır. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır. yazdığı için haberin içeriğini buraya kopyalamayı uygun görmedim.

http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=2843

berusa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 July 2009, 02:04:44
abi bu ne gazetesi ya , yerel gazete mi ?

Samsun yerel haber sitesi; tıpkı haberexen gibi sevgili Mert...

radikal-fma

abi cenk gibi adamın gelmesi süperde belediye başkanı yusuf ziya samsunspor için bir şeyler yapmayamı çalışıyor gözlerime inanamıyorum

berusa55

25 July 2009, 02:21:17 #803 Son düzenlenme: 25 July 2009, 02:25:07 berusa55
Açıkcası haber tam bir muamma bizler için. Ama kokusu çıkacaktır elbet bu görüntülerin. Ben formda bir Cenk'in her zaman iş yapacağına eminim Samsunspor'umuzda. Bekleyip görelim bakalım neyin nesiymiş.

bengülü

bu habere inanki çok  şaşırdım süpriz oldu inş. cenk tekrar döner samsunspor'a

Kaya

cenk işler'in gelebileceği konuşulmaya başlanmıştı ama yzy ne anlam ifade eder onu anlamak güç gerçekten.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla haberi olurken bile heyecanlandım.tabi herkes gibi yzy nin bu haber de ve şayet doğru ise bu işte rol olmasına şaşırdım.ama ne olursa olsun cenk bize çok faydalı olur.inşallah her zaman olduğu gibi bu haber MIŞ lı zamanda kalmaz.

celebi

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 06:59:19
Valla haberi olurken bile heyecanlandım.tabi herkes gibi yzy nin bu haber de ve şayet doğru ise bu işte rol olmasına şaşırdım.ama ne olursa olsun cenk bize çok faydalı olur.inşallah her zaman olduğu gibi bu haber MIŞ lı zamanda kalmaz.

veis

hususi internetden bir gazate kurucam.hergün adam alıcam.bu arada iki tranfer görüşmemi yaptım ve imzalar atıldı. arda turan ve tuncay şanlı yı aldık. :P

Ollivanders

Alıntı yapılan: serkans - 25 July 2009, 10:03:13
hayırlısı diyelim :)) chelidze turgut burhan cenk hakan akman tanju çon
bu ne kadar forvet ya :)))

caneri unuttun:D