Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İsmail Uyanık Başkan Dejan Maksiç'in parası için TFF'den ödenek çıkarttırmış. Parası hazır Maksiç'in...

berusa55

17 July 2009, 23:34:20 #406 Son düzenlenme: 17 July 2009, 23:48:59 berusa55
Büyüksün başkan! Boşuna demiyoruz:

SEVİYORUZ SENİ!

Kaya

biz boşuna büyük başkan demiyoruz...BÜYÜK BAŞKAN İSMAİL UYANIK

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 17 July 2009, 23:31:11
İsmail Uyanık Başkan Dejan Maksiç'in parası için TFF'den ödenek çıkarttırmış. Parası hazır Maksiç'in...

bu süper bir haber.boşuna büyük BAŞKAN demiyoruz.istediği zaman istediğini yaptırır...

Tufan

İsmail Başkanın gölgesinin bile bu takımı ayağa kaldıracağı aşikar. dön be başkanım...

YaşarDoğu

ulan kokuşmuş gerizekalılar kiminle muhattap oldugnuzu bilin bişerefler!!

Seni seviyoruz Samsunspor gibi!!

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 17 July 2009, 23:28:04
annesini kaybetti kendisini de en kısa zamanda kaybetmek dileğiyle.kökü kurusun bunların da başımıza bela olmasınlar bir daha inşallah.yedikleri çıkar fitil fitil.

Kardeşim yanlış anlama lütfen, dileklerin Adnan Ölmez için belki ama ölünün arkasından sevinir gibi olmuş, bize yakışmaz bu tür sözler, teyzemiz nur içinde yatsın, Adnan Ölmez ide Allah bildiği gibi yapsın.

Koca "arkasında belediye desteği olan" yönetim doğru dürüst bir kişiyle anlaşamıyor, arkasında belediye desteği olduğu halde 180.000 lirayı bulamıyor, hakkında söylenmedik söz bırakılmayan, "Samsunspor düşmanı!" adam çıkıyor tek başına sorunu çözüyor. Samsunspor'a başkan olmak beceri ister, yürek ister... Bizdeki gelenek malesef iş bilene çamur at, daha iyi bildiğini göster düzeni üstüne kurulu...

Sercan

Bir de geçsen şu klübün başına BÜYÜK BAŞKAN...

kuzey55

bugün bu sıkıntıların tek sorumlusu adnan ölmezdir.onunla ilgili herşey benim gözümde haktır...en kısa zamanda onun arkasında da saf tutarız inşallah.en önde tutacağım ve nasıl bilirdin die soruldugunda - kötü bilirdim, - hakkım haram olsun diyeceğim...

FaTiH_HaN

Buyuk baskan seviyoruz seni iyi ki varsin!!

supernatural_55

ne diyeym ki işte GERÇEK BAŞKAN...

Ollivanders

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 17 July 2009, 23:56:01
ne diyeym ki işte GERÇEK BAŞKAN...

salın da su kulbu asalaklar....

furkan88

YaşarDoğu

Büyük Başkanın yaptıklarının gaztelerde söylnmesi lazım ki , bunlar biz yaptıkdiye ortalıkta dolaşmasın, ayrıca yarın Tahsin Kosif ben yaptım dersede şaşırmayalım, malumunuz herseyi yapan tek adamdır kendisi

Sadece Samsunspor

allah razı olsun da, şimdi transfer tahtası açılcak mı peki, daha caner falan var