Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 12 July 2009, 09:21:50
yani abi kaybettik mi şimdi anlamadım bu kanun manun.. sabah sabah.. :D
valla anlaşılan fazlasıyla geri ödeyeceyiz parayı.avukat parası masraf falan filan ne bok varsa.geçenlerde bir hikaye anlatmıştım.alacaklı ile ilgili.kerem borcumuz borç,fazla da üstelersen üçün birini alırsın.

Kais

caner altın Samsun'daymış.kardeşim görmüş valla.

55.hakan

10 haziran da alınan karar bu o tarihten sonra anlaşmaya çalışıyoruz, tff temliği kaldırmıyor zaten kaldırırsa futbolcu kaldırır bizim yönetim de futbolcuları ikna etmeye çalışıyor

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

12 July 2009, 13:55:48 #378 Son düzenlenme: 12 July 2009, 14:08:58 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: Kais - 12 July 2009, 11:21:42
biz hayranlarına imza dağıtmaya gelmiştir elleham? ;D izdiham falan olur şimdi.haberler de izlerim artık.samsun dışındayız.bizim için de imza alın arkadaşlar

germencisse

ge
Alıntı yapılan: Kais - 12 July 2009, 11:21:42

geçenlerde bende gördüm sahilde dolaşıyodu..

SametYılmaz55

bi cacık olmaz artık bu saatten transfer falan hikaye ruhsuzların keyfine kaldık isterlerse başarılı olabiliriz eğer istemezlerse ilk yarı bitiminde küme düşeriz gibi geliyor

AntZ

13 July 2009, 00:56:32 #381 Son düzenlenme: 13 July 2009, 01:06:09 Ant55
Caner 500 + faiz? (Caner'e göre böyle, her ne kadar haksız da olsa resmi borç bu)
Kerem 350 + faiz
Maksic 500 + faiz (diye biliyorum) yanlışsa düzeltin lütfen
Sinan  ?
Adnan 350 +?
Feridun ?
vs. vs..

Nerden bakarsanız bakın 2 milyon liranın üstünde sadece bu adamlara borcumuz var ve hiç birinde umut verici gelişme yok neredeyse. Artık tek beklentim en azından ilerisi için bunlardan bir kısmının taksitlendirilip borçların azaltılması.

Transferden şimdilik umudumu kessemde alt yapıya alınan gençlerden umutluyum en azından devre arasından sonra ya da ileriye dönük kullanabiliriz.

En çok üzüldüğüm nokta, transfer edemediğimiz kaşarlar değil, millet gurbetçi futbolcuları, genç yabancıları toplarken, bunlardan milyonlar edecek yıldız adayları çıkarabilecekken bu şanstanda mahrum bırakılmamız.

berusa55

Ne şimdi ne de devre arası transferin t'sini yapamayacağımız artık gün gibi ortada. Eldeki mevcut kadroyla gittiği yere kadar. Allah yardımcımız olsun.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 July 2009, 00:59:16
Ne şimdi ne de devre arası transferin t'sini yapamayacağımız artık gün gibi ortada. Eldeki mevcut kadroyla gittiği yere kadar. Allah yardımcımız olsun.

Yine bize hasret, yine bize hüsran var..

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: germencisse - 12 July 2009, 14:33:47
gegeçenlerde bende gördüm sahilde dolaşıyodu..

yüzüne gidip tüküremedin dimi

harbisamsunsporlu5517

kimse umutlanmasın boşuna bu takım busene duser

ali ihsan

Tahta açılmaz bu saatten sonra .Kimse kimseyi kandırmasın artık.

Bu kadroyla ligde kalırmıyız ? Çok zor bence.Eğer ligde kalırsak şampiyon olmuş sayarım ben bunları ....

Kodalak

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 13 July 2009, 13:30:04
Tahta açılmaz bu saatten sonra .Kimse kimseyi kandırmasın artık.

Bu kadroyla ligde kalırmıyız ? Çok zor bence.Eğer ligde kalırsak şampiyon olmuş sayarım ben bunları ....

>:( :(

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 13 July 2009, 13:13:00
Bende tam rakamı bilmiyorum ama Maksiç'e o kadar borç olması imkansız gibi , benim bildiğim Maksiç çok cüzi bir paraya oynuyordu Samsunsporda ..

Bende emin değilim, öyle aklımda kalmış, doğrudur kardeş. Ama transfer için fazla ümitlenmeyelim derim ben yine de. Bugün, yarın, açılıyor açılmıyor derken, açıklamalar artık Maksic in parasını yatırmazsak kulüp bile kapanabilire döndü. Bunun anlamı bence açık.

Eldeki mevcut kadro ve iyi bir havayla sürpriz yaparmıyız diye düşünelim artık. Tek tek isimlere baktığımızda sürpriz de olmaz bence ama geçen sezon ki felaketten sonra belki de en iyi terim bu.

cezayir55

siz futbolcularin umutlu konustuguna bakmayin her sene kampta  super calisiyoruz muthis hoca diyorlar  sonra kume dusmekten sans eseri kurtuluyorlar  bu sene de ayni hikaye bu takimin ligde hic bir sey yapamayacagi ortada genclerden herkes medet umuyor obur takimlarin gecleri yok mu var biz ancak yavrum sen super topcusun muthis yeteneksin diyip gaza getiriyoruz madem bu kadr iyiler niye kimse talip olmuyor  demekki koca bir balonlar