Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2009, 19:20:42
abi salla yaa takılsın öle

Bence gitsin başka yerde takılsın, kahve köşesi değil burası, digiturk arıyorsa o da yok

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2009, 19:20:42
abi salla yaa takılsın öle

Yok kardeşim, takılmasın; Samsunsporluysa Samsunsporlu gibi cümleler kursun, sığıntı, ezik olmasın. Değilse de çeksin gitsin. Tribündergide de yazıyormuş bu çocuk, rezli etmese bari bizi oralarda.

JohnAbruzzi

O kim tanımıyorum.Ayrıca Bu sitede 5-6 kisi dısında dogru düzgün adam yok.Site 10 15 kisinin belli fikirleri üzerine kurulmus.Senin gibi herifler yüzünden mesaj yazasım kacıyo.Sizin gibi kafatas cı düsünceler yüzünden bu sehirde samsunsporlu kalmıyo.Ben samsunsporu cok seviyorum buraya gelip yorumlar yazmak istiyorum ama senin gibi insanlar karsıma cıkınca tiksiniyorum.Benim düsüncem bu düsünceme saygı gostereceksin.Ben sana neden adamı satmıyosun diye bisi diyormuyum.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 19:29:51
O kim tanımıyorum.Ayrıca Bu sitede 5-6 kisi dısında dogru düzgün adam yok.Site 10 15 kisinin belli fikirleri üzerine kurulmus.Senin gibi herifler yüzünden mesaj yazasım kacıyo.Sizin gibi kafatas cı düsünceler yüzünden bu sehirde samsunsporlu kalmıyo.Ben samsunsporu cok seviyorum buraya gelip yorumlar yazmak istiyorum ama senin gibi insanlar karsıma cıkınca tiksiniyorum.Benim düsüncem bu düsünceme saygı gostereceksin.Ben sana neden adamı satmıyosun diye bisi diyormuyum.

bankocu maval okumayı bırak, siteye çamur atmayı da..

şimdi sitedeki o 5-6 kişiyi yaz da adam olmayan diğerlerini bilelim.

AntZ

08 July 2009, 19:37:35 #304 Son düzenlenme: 08 July 2009, 21:01:11 Ant55
O 5-6 kişiyi sayar mısın, yüzlerce kişi içinde düzgün kalabilmeyi başaran kişiler kimlermiş bizde tanıyalım. yüzlerce kişi yanlış, 5-6 kişi doğru ve sen o doğrulardan birisin öyle mi? Sitenin ana fikri "Sadece Samsunspor" dur, o kadar... 10-15 kişi bu fikrin temelini oluşturuyorsa bu 10-15 kişi içinde olmak onurdur. Eğer Samsunsporlu kalmıyo dediğin Samsunspor lular senin gibiyse kafatasçı olmak ta onurdur bizim için. Bende gelip burda farklı isimlerle yazıp sonra tanımıyorum diyen İstanbul sempatizanlarından tiksiniyorum. Sahi sadece 5-6 düzgün adamın olduğu yerde senin ne işin var?

Ollivanders

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 19:29:51

abi sizi bize secerek mi veriyorlar ... ??? Kimmis bu 10-15 kisi sayarmisin? Biriniz gidiyor biriniz geliyor... Genc yetenekli birinin baska bir takima verilmesini nasil ileri goruslu olarak aciklarsin... Ya anlarim futbolcun yeteneklidir yurtdisindan isterler de yollarsin satarsin daha dogrusu ... Ama biri bizden hic bir artısı olmayan  siradan bir takima elimdeki yetenekli futbolcumu verip 3 tane siradan futbolcu almayi nasil dusunebilir? Tiksiniyorsan yazmazsin burada olur biter . Biz kimseyi buraya zorla kayit ettirmiyoruz. Bizde samsunspor u seviyoruz ama su at gozluklerini cikar bir tarafa koy artık... Gunumuz futbolu bu kafada ilerlemiyor. Su duruma geldiysek elimizden kacirdiğimiz genc futbolcular yuzundendir. Bir insan elindeki elmasi veripte nie cakma elmasi kullanmak ister bana bunu biri aciklasin ...

emre

Alıntı yapılan: Ant55 - 08 July 2009, 19:37:35
O 5-6 kişiyi sayar mısın, 3000 kişi içinde düzgün kalabilmeyi başaran kişiler kimlermiş bizde tanıyalım. 3000 kişi yanlış, 5-6 kişi doğru ve sen o doğrulardan birisin öyle mi? Sitenin ana fikri "Sadece Samsunspor" dur, o kadar... 10-15 kişi bu fikrin temelini oluşturuyorsa bu 10-15 kişi içinde olmak onurdur. Eğer Samsunsporlu kalmıyo dediğin Samsunspor lular senin gibiyse kafatasçı olmak ta onurdur bizim için. Bende gelip burda farklı isimlerle yazıp sonra tanımıyorum diyen İstanbul sempatizanlarından tiksiniyorum. Sahi sadece 5-6 düzgün adamın olduğu yerde senin ne işin var?

ayrıca site hakkında öle ileri  geri de konusma

JohnAbruzzi

iyi o zaman siz 3000 kis sitede yorumlarınızı yapın ama unutmayınki samsunun nüfusu neredeyse 1.5 milyona yakın.Bu saatten sonra daha yorum yapmam sonuc olarak ben 1 kisiyim siz 2999 :D.Haklı da olsam burada haksız olarak cıkarım

AntZ

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 19:44:02
iyi o zaman siz 3000 kis sitede yorumlarınızı yapın ama unutmayınki samsunun nüfusu neredeyse 1.5 milyona yakın.Bu saatten sonra daha yorum yapmam sonuc olarak ben 1 kisiyim siz 2999 :D.Haklı da olsam burada haksız olarak cıkarım

Güle Güle, 1.497.000 kişi arkanda, ağzından çıkacak cümleleri bekliyor... Fazla bekletme  ;)

gozgoz yýlmaz

biz 1.5 milyon samsunluyla ilgilenmiyoruz, sayısı az da olsa SAMSUNSPORLULARLA ilgileniyoruz. benim yazdıklarımdan rahatsız olman senin Samsunspor eksikliğini gösterir zaten.

Sana göre laftan ibaret
Benim için adeta ibadet!!!

emre

haklı da olsan  ;D ;D ;D

Ollivanders

ya bu konusma bana Supernatural i hatirlatti :)

yönetici

08 July 2009, 20:34:53 #312 Son düzenlenme: 08 July 2009, 20:52:09 yönetici
JohnAbruzzi isimli üye üyeliğini silerek ayrılmıştır. Bize de onaylamak düştü. Zaten zamanında görseydik bizde yalnızca sitemize değil, üyelerimize de hoş olmayan sözler sarfeden bu zat-ı muhteremi aramızda tutmazdık.

Sitemiz "Sadece Samsunspor" lu olanlarındır. Herkes seviye ve Samsunspor'luluk terbiyesi sınırları içinde fikirlerini açıklamada özgürdür. Ama unutulmalalıdır ki burası siyaset meydanı değildir. Özgürlükler, seviyeli misafirlerimiz dışında "Sadece Samsunsporluluk", Samsunspor adabı ve üslubu çerçevesinde sınırlıdır. Dışına çıkanlar veya bu sınırların dışından gelenlere hoşgörülü olmamız beklenmesin.

Bilgilerinize.

AntZ

Doğruların bir anlam kazanabilmesi için yanlışın az olması gerekir sevgili Mert. ÖSS de bile 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Bahsi geçen şahıs kendini belli etti zaten, bu kadar yanlışın üstüne arada doğruda söylese söyledikleri üstünde düşünmeye değmez.

14.basamak

Bu sezon, yönetimin ligdeki hedefi ne? Çok merak ediyorum!