Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 06 July 2009, 21:31:56
Şu kadronun içerisinde oyunu tutabilecek,takım panik yaptığında oyunu rahatlatabilecek ve oyunu soğutabilecek tarzda 2 isim olsaydı seninle hem fikir olurdum Sercan.

Abicim haklısın ama bilmiyorum bu sene farklı olabilir ya da olur inşallah...

ali ihsan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 July 2009, 21:34:12
Abicim haklısın ama bilmiyorum bu sene farklı olabilir ya da olur inşallah...

Bizde öyle umut ediyoruz.Yapacak başka bir şeyimizde yok.

Dar kadromuzla sakatlık ve ceza problemi yaşamadan ve kilit oyuncularımızın iyi form tutmasını beklemekten başka çaremiz yok ...

14.basamak

06 July 2009, 23:41:48 #242 Son düzenlenme: 07 July 2009, 13:33:22 14.basamak
Açılacakmış, transfer yapılacakmış..

Tahta hikaye..

Sevgili Futbolcu kardeşlerimiz,
Samsunspor'un bizlere ifade ettiği değerleri siz futbolcu kardeşlerimizin de kavradığı gün, Süper Lige çıkarız, hem de direkt çıkarız..

Alın siz futbolcu kardeşlerimize üzerinizde taşıdığınız formanın  biz Samsunsporlulara neler ifade ettiğine  ettiğine dair birkaç başlık..

Minübüslerin arka dörtlü koltuklarına, Türkiye'de Fenerbahçe'nin adının verildiği yılları..

İngiltere Liglerine namzet yapan tribünlerimizin yürek kesen uğultusunun rüzgarında, Tanju'nun G.Saray filelerini havalandırmasını tetikleyen o gizemli havayı, 19 Mayıs Stadyumu'nun dört bir yanında esen o gizemli uğultunun cereyanında kalmış G.Saraylı futbolcularının düştüğü kepaze durumları..

Hasbi Menteşoğlu'nun adamlığını..

Samsunsporlu futbolcuların sokakta yürürken, 100 metreden enseden tanındığı yılları..

20 Ocak tarihini, Nuri Asan'ı Muzaffer'i, Mete'yi, Tomiç'i, Asım Kaptanı, Samsunspor için hayatını ortaya koyan Büyük Kaptan Emin'i ve izlemeye doyamadan aramızdan ayrılan Müjdat'ı..

Milinkoviç'in orta sahadan Schumacher'i avladığı maça tanıklık eden Samsunlu çocukların gözlerinde, bir Alman Panzeri Schumacher'i bir anda Sucu Mahir'e dönüştüren Samsunspor'un o sihirli abrakadabrasını..

19 Mayıs Stadyumu'na en az dört saat önceden girmemizi ve iki saat kala kapıların kapanacağının artık alışıldığı maç günlerini..

Büyük Başkan İsmail Uyanıklı, Bizans entrikalarına direniş yıllarımızı..

Timofte'nin futbolunu izleyenlerin, onun uzayda bir Futbol Galaksisi'nden  geldiğine hükmettiği dönemleri..

Celil ortaa Serkan Aykut goool yıllarını..

ve bütün Samsunsporluların bu başlıklara ekleyebileceği birbirinden değerli yaşanılmış güzellikleri ifade ediyor bizlere siz sevgili futbolcu kardeşlerimizin oynama şansı bulduğu SAMSUNSPOR..

ve tabiki Samsunsporluların yukarıdaki başlıklara atıfta bulunamayacağı, geçip giden son dört yıl...
Neden?..  Para mı ?..
Biz hep öyle bildik.. Sevgili futbolcu kardeşlerimiz şunu da biliyorum. Siz, taşıdığınız formanın hakkını Samsunspor değerlerine yakışır şekilde verirseniz, Sizin hakkınızı yemeye Samsun'da hiçbir insan evladı cesaret edemez
..
Samsunspor'un bizlere ifade ettiği değerleri siz futbolcu kardeşlerimizin de kavradığı gün, Süper Lige çıkarız, hem de direkt çıkarız..

Biz bu değerlere hep inandık, bir de siz inanın, bunu diliyorum..

Tahta hikaye..

Amsterdamli

Caner ile anlasma saglanmis sanirsam, bi Kerem kaldi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 14.basamak - 06 July 2009, 23:41:48
Açılacakmış, transfer yapılacakmış..

Tahta hikaye..

Sevgili Futbolcu kardeşlerimiz,

Alın siz futbolcu kardeşlerimize üzerinizde taşıdığınız formanın  biz Samsunsporlulara neler ifade ettiğine  ettiğine dair birkaç başlık..

Minübüslerin arka dörtlü koltuklarına, Türkiye'de Fenerbahçe'nin adının verildiği yılları..

İngiltere Liglerine namzet yapan tribünlerimizin yürek kesen uğultusunun rüzgarında, Tanju'nun G.Saray filelerini havalandırmasını tetikleyen o gizemli havayı, 19 Mayıs Stadyumu'nun dört bir yanında esen o gizemli uğultunun cereyanında kalmış G.Saraylı futbolcularının düştüğü kepaze durumları..

Hasbi Menteşoğlu'nun adamlığını..

Samsunsporlu futbolcuların sokakta yürürken, 100 metreden enseden tanındığı yılları..

20 Ocak tarihini, Nuri Asan'ı Muzaffer'i, Mete'yi, Tomiç'i, Asım Kaptanı, Samsunspor için hayatını ortaya koyan Büyük Kaptan Emin'i ve izlemeye doyamadan aramızdan ayrılan Müjdat'ı..

Milinkoviç'in orta sahadan Schumacher'i avladığı maça tanıklık eden Samsunlu çocukların gözlerinde, bir Alman Panzeri Schumacher'in bir anda Sucu Mahir'e dönüştüren Samsunspor'un o sihirli abrakadabrasını..

19 Mayıs Stadyumu'na en az dört saat önceden girmemizi ve iki saat kala kapıların kapanacağının artık alışıldığı maç günlerini..

Büyük Başkan İsmail Uyanıklı, Bizans entrikalarına direniş yıllarımızı..

Timofte'nin futbolunu izleyenlerin, onun uzayda bir Futbol Galaksisi'nden  geldiğine hükmetmettiği dönemleri..

Celil ortaa Serkan Aykut goool yıllarını..

ve bütün Samsunsporluların bu başlıklara ekleyebileceği birbirinden değerli yaşanılmış güzellikleri ifade ediyor bizlere siz sevgili futbolcu kardeşlerimizin oynama şansı bulduğu SAMSUNSPOR..

ve tabiki Samsunsporluların yukarıdaki başlıklara atıfta bulunamayacağı, geçip giden son dört yıl...
Neden?..  Para mı ?..
Biz hep öyle bildik.. Sevgili futbolcu kardeşlerimiz şunu da biliyorum. Siz, taşıdığınız formanın hakkını Samsunspor değerlerine yakışır şekilde verirseniz, Sizin hakkınızı yemeye Samsun'da hiçbir insan evladı cesaret edemez
..

Biz bu değerlere hep inandık bir de siz inanın, bunu diliyorum..

Tahta hikaye..

olay budur işte.kendi yağında kavrulmak.bunu kabullenmeliyiz.başka çare yok.bu tahtanın kalkacağı yok.

AntZ

07 July 2009, 00:25:35 #245 Son düzenlenme: 07 July 2009, 00:27:57 Ant55
Çok güzel bir yazı, eline yüreğine sağlık. Yazdığın hatırlattığın her cümle başlı başına insanın içini sızlatan, "ah o günler" dedirten satırlar.

Neden para mı sorusuna gelince, paradan çok paragözlük, bana muhtaçsınız dedirtme çabaları, çıkar savaşları, çeşitli bahanelerle (en büyük bahane de borç) kulübün önünü tıkama...

Ben de ek olarak soruyorum, Sivasspor a devlet 35.000 kişilik stad sözü verdi. Maliyeti ne kadardır? 50 milyon, 100 milyon... ? Hangi şehre kazandırılıyor bu stad? Nasıl yapılıyor bu stad? Şimdi bu şehir Sivasspor'a verdiği parayı fazlasıyla almış mıdır, almamış mıdır? Başka nerelere stad yapılması düşünülüyor bir düşünün, maliyetini düşünün, şehre kazandırdığı yatırımı düşünün.

Bunları yazıyorum çünkü bir şehir takımının o şehre kattığı maddi manevi değerleri, o şehir için nasıl en büyük reklam aracı olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Kulübe verilen paraların birşey ifade etmediğini düşünenler, bu değerlerin farkında olmayanlar, her fırsatta şehre birşeyler kazandırdıklarını söyleyenler maneviyattan anlamasalar bile belki en azından bu somut kavramlardan anlarlar.

Büyükşehirleri geçtim, yarımız bile olmayan şehirlerde maliyeti ve şehre getirisi 100 milyonları bulan stad projeleri konuşulurken "Samsun şehri" böyle yatırımlardan mahrum bırakılıyor. Neden para mı?

Siz, taşıdığınız formanın hakkını Samsunspor değerlerine yakışır şekilde verirseniz, Sizin hakkınızı yemeye Samsun'da hiçbir insan evladı cesaret edemez

Bu sözünüde 1 örnekle desteklemek gerekirse;
Can Ulun'a taraftarın bu kadar destek verip Caner Tahta'dan nefret etmesinin sebeplerine bakarsak biraz daha net anlaşılır sanırım.

edit

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 07 July 2009, 00:11:38

Gerçekten çok güzel bir haber, teşekkürler. Yazdığım yazıda tamda onun kulaklarını çınlatıyordum ki güzel haberi okudum. Herşeye rağmen karakterini bösterdi Caner, benim gözümde hep odun olarak kalacak.

beşnumara

zaten canerin gücü yetmezdi sadece bi kaç gün daha oyalardı bizi yaptı da.çıkar bu bir yerlerinden...

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 07 July 2009, 00:31:04
zaten canerin gücü yetmezdi sadece bi kaç gün daha oyalardı bizi yaptı da.çıkar bu bir yerlerinden...

Biraz daha zorlasaydı marş yazacaktık kendisine  ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 July 2009, 00:34:15
Biraz daha zorlasaydı marş yazacaktık kendisine  ;D
olsun abi biz yine de yazalım söyleyelim nasıl olsa yine bu tür odunlar çıkacaktır.onlara mesaj olur :D

55.hakan

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 07 July 2009, 00:11:38
caner bize azap çektirdin ya helal olsun bir arıza da kerem yapar şimdi

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 07 July 2009, 00:31:04

Bence zaten 500.000 i alamayacağını biliyordu ne kadar kopartırsam kar olur diye düşündü.Demekki yönetimle anlaşmış olsun yinede güzel haber ama yönetimimiz tahta açılınca acaba hangi transfer bombalarını patlatacak... ??? ???

beşnumara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 07 July 2009, 00:39:29
caner bize azap çektirdin ya helal olsun bir arıza da kerem yapar şimdi
kerem mersin idman yurduyla anlaştı deniliyor.

AntZ

07 July 2009, 00:46:08 #252 Son düzenlenme: 07 July 2009, 00:49:46 Ant55
Bu arada birşey sormak istiyorum, bugün Adnan'la anlaşıldığı yönünde haber okuduk, Kerem'in adı zaten konuşuluyor, nerdeyse 2 hafta önce yapılan açıklamada da sadece Caner ve Sinan Demircioğlu kaldığı söylenmişti. Şimdi net olarak kalan sadece Kerem'mi? Arada başkaları da çıkmasın!

55.hakan

Alıntı yapılan: beşnumara - 07 July 2009, 00:44:19
kerem mersin idman yurduyla anlaştı deniliyor.
karşıyaka dan da alacağı varmış daha

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 July 2009, 00:46:08
Bu arada birşey sormak istiyorum, bugün Adnan'la anlaşıldığı yönünde haber okuduk, Kerem'in adı zaten konuşuluyor, nerdeyse 2 hafta önce yapılan açıklamada da sadece Caner ve Sinan Demircioğlu kaldığı söylenmişti. Şimdi net olarak kalan sadece Kerem'mi? Arada başkaları da çıkmasın?

burası samsunspor abi yarın ben bile çıkabilirim alacağım vardı diye :D ne yapalım açıklama yapanlar dansöz gibi kıvırmasa anlayacağız da yapamıyoruz ki bi çözümleme :P