Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Tahta hÂla açılacak... Kaç hafta geçti temlikler kalkmak bilmedi bir türlü...

jean

6 kalıtelı adam lazımıs yoksa bırsey beklemeyın bızden dıye bır duyum aldım

cezayir55

duyumu gerek yok ki hersey ortada gecen sene kume dusmeden kurtulan takimdan bile gidenler var

JohnAbruzzi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 July 2009, 15:30:23
Kaybettirdiği maclar saymakla bitmez !!! O yuzden konusmaya gerek yok

Takıma katkısıda saymakla bitmez turgutun oynamadıgı maclarda hücuma zorlukla cıkıyorduk.Örnek vermek gerekirse Adana macı az daha küme düsüyoduk be!Kaleye dogru düzgün sutumuz yok.Devre arasında kenan abi rica etmese adanasporlu oyunculardan oynamayın diye küme düsücez

Kais

bence transfer işi devre arasına kalacak.

kaan

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 06 July 2009, 18:50:05
Takıma katkısıda saymakla bitmez turgutun oynamadıgı maclarda hücuma zorlukla cıkıyorduk.Örnek vermek gerekirse Adana macı az daha küme düsüyoduk be!Kaleye dogru düzgün sutumuz yok.Devre arasında kenan abi rica etmese adanasporlu oyunculardan oynamayın diye küme düsücez
Kardeş sen turgutumu savunuyorsun?herkesin görüşüne saygım var elbetteki ama turgut yeteneksizdende öte bu takımı bile bile ateşe atan isimlerin başında geliyor.

Allah bizi yeni sezonda turguttan korusun :-\

JohnAbruzzi

tabi ki ben suanda cok iyi demiyorum  kendini gelistirince gelecekte yıldız olucak diyorum.

Ama arkadaslar diyorki turguttan hic bisi olmas ondan adam olmas top kullanmayı bilmiyo gelcekte bi bok olmas fln diolar bu görüslere kesinlikle katılmıyorum ve bunları soyluyenlerin futboldan anlamadıgnı düsünmüyorum.

europe_55

Bu yil bizde kendini göstersin, önümüzdeki yil iyi bir teklif gelirse satariz.
Umarim dediginiz gibi olur ve kendini gelistirip, o kutsal SAMSUNSPOR formasini hakettigini ispatlayabilir...

kaan

Turgutu kimse almaz arkadaşlar kandırmayalım kendimizi.

Kais

anam jeton ancak düştü tahta halledilmiş mi???? transfer yapıyormuyuz?

berusa55

Bu saatten sonra yapılacak transferin takımımıza fayda getirmeyeceğini düşünüyorum. Yine geç kaldık; yine geç kaldık! Gelecek olan topçu ya sorunludur ya da takımımızdaki oyunculardan daha kaliteli değildir. Şu an için önemli olan mevcut kadronun sağlam şekilde lige hazırlanılmasıdır. Allah Samsunspor'umuza güç kuvvet versin ne diyelim... :-\

europe_55

Alıntı yapılan: Kais - 06 July 2009, 19:42:33
anam jeton ancak düştü tahta halledilmiş mi???? transfer yapıyormuyuz?

Tahta acildi mi?  ???

europe_55

Zaten berusa55 abinin dedigi gibi bu saatten sonra da pek bir ise yaramaz...

Kais

nasıl oldu o zmaan biri açıklasa

europe_55