Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Arkadaşlar hani bir hikaye vardır kısaca onu anlatayım.çünkü caner bu hikayeyi okuduktan sonra vazgeçer temlikten kesin?<adamın biri ölmüş.ama sol eli önünde yani o malum nesnenin üzerinde,sağ eli de kalbinde duruyormuş.arkadaşları ve ahali bu duruma bir anlam verememişler.imam bilir bu adamın ölmek üzereyken neden bu şekil yaptığını demişler ve imamı çağırmışlar.imam adamın o hareketini görünce hemen ahaliye sormuş bu adamın hayatta iken borcu varmı diye.hemen orda biri bana şu kadar borcu vardı,diğeri de aynı ve neredeyse tüm herkese borcu varmış ölen adamın.ve imam tamam ben bu adamın ölürken neden böyle bir mesaj verdiğini ve ne demek istediğini anladım demiş ve alacaklılara dönüp ey ahali bu mefta şunu demek istiyor.SAĞ ELİNİ KALBİNE KOYMAKLA,BORCUM BORÇ KABUL EDİYORUM DEMİŞ.SOL ELİNİ DE O MALUM NESNENİN ÜZERİNE KOYMAKLADA,BORCUM BORÇ AMA BEN ÖLÜYORUM,AHA BUNU ALIRSINIZ ŞİMDİ...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 June 2009, 13:04:09
Ne yaptinki bu parayi hakediyorsun gittigin oynadiğin her takim kume dusuyor... Konya bosnada gezmesini biliyorsun !!!  Fuhus operasyonundada yakalandin konya gibi bir yerde el insaf hala Seni para kazanmani sağlayan kulube inat yapiyorsun bir gorsem seni konyada ahhh !!!

Bosnada takıldıgını duyunca çok bakmıştım bosna'da bi yerde karşıma çıkarda nsl sattın bizi diye yüzüne tükürürüm diye ama rastlayamamıştım hiç.Bu haber önceden çıkmış olsaydı merama stada gider orda tükürürdüm suratına işe yaramaz adamın...

KocumVolkan

şimdi beyler benim merak ettiğim şey.. bu caner le kerem e mi bağlı tahta ?
canere bağlıysa allah belasını versin ! gelir samsunluyum ben diye gezer sonra .. beter olsun ama elbet bununda hesabını sorarız

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 27 June 2009, 15:40:50
şimdi beyler benim merak ettiğim şey.. bu caner le kerem e mi bağlı tahta ?
canere bağlıysa allah belasını versin ! gelir samsunluyum ben diye gezer sonra .. beter olsun ama elbet bununda hesabını sorarız
keremle anlaşma yolu var bildiğim kadarı ile ama özellikle caner dallamasına bağlı.onu ikna edemiyorlarmış.aslında en iyisi bu caner i biz taraftarlar ikna edelim.valla hayat boyu unutamaz bu iknayı.koskoca samsunsporun kaderi bir caner angutunun ağzından çıkacak kelimeye bağlı.ya sabır ya sabır.ulan adama vermiyoruz da deniyor kulüp taksite bağlayalım diyor.o çakal fazla alacağım var diyormuş.bu zaman kadar samsundan aldığın paralar zehir zıkkım olsun sana

germencisse

vay anasını ne kesilmez tahtaymış..şu 2 tane artistemi kaldık..bu takıma ne kazandırmışlar..bu takımı hangi maçında kurtarmışlar..bu takıma ne kadar sadık kalmışlar..2 side yapacağı çirkeflikleri yaptı..ve defolup gitti..çok çok çok ayıp demk halen bile bu takımdan bir çıkar direnmeye yüzleri var..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 27 June 2009, 13:08:17
eee puro pahalı absolut pahalı dimi caner ee bide üstüne karı kız kovalamayada para lazım

55.hakan

27 June 2009, 20:33:20 #171 Son düzenlenme: 27 June 2009, 21:05:34 hakanelgun
sanki birileri caner e ne olursa olsun ikna olma demişler bu kadar da olmaz

KocumVolkan

okudukça gördükçe şu caneri sinirlerim tepeme çıkıyor..
ulan yüzsüz ! sen Samsunspor olmasa bu hallere gelirmiydin.. Samsunsporlular sayesinde bu haldesin (hoş genede bi baltaya sap olamadı ama bunu bile beceremzdi)
birde bahsettiğimiz kulup darıcca gençelrbirliği değil.. orduspor değil SAMSUNSPOR ULAN !
yazık be.. kemikleri sızlıyodur eski futbolcularımızın.. zamanında 5 kuruş parayla ulusoy başkan döneminde karın tokluguna bir tane takım elbisesi bile alamadan oynayan futbolcularmız vardı be.
dahada ağır konuşurdumda.. neyse

Baskent_Samsunspor

sen bırak 250 bini 250 kuruş edecek futbolcu değilsin o para nasıl boğazından geçecek senin terbiyesiz....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Sonuçta her futbolcu para için oynuyor.ama caner gibi futbolcular para için onurunu gururunu kişiliğini satıyor.ekmek yediğin yere vefa borcun hiç mi kalmadı caner bey?Adam ol adam.ALLAH çarpar insanı...

samsun155

sorun bakim 5 gol atabilmişmi ligde

s_uzunkaya

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: slazenger - 27 June 2009, 23:56:46
KARGAAA CANERRRRR >:(
kargalara ayıp olmasın.caner i de karga diyerek havalandırmalım.canerden ancak bukalemun olur.çünkü çok renk değiştiriyorlar.aynen caner gibi

sadece55

aklı sıra kozunu kullanacak anasını satim transfer yapmıyalım gene de bunların diline düşmeyelim

cembaba

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 27 June 2009, 21:07:28
sen bırak 250 bini 250 kuruş edecek futbolcu değilsin o para nasıl boğazından geçecek senin terbiyesiz....