Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

JohnAbruzzi

Bosuna umutlanmısız demek ki tahtanın acılması hayaL !!!

ÇaÇa

Alıntı yapılan: hakanelgun - 27 June 2009, 11:32:35
Geri adım atmam
27 Haziran 2009 / 11:02
Eski Samsunsporlu futbolcu Caner Altın, temliği ile ilgili Denge Gazetesine özel açıklamalarda bulundu...
Ankara'da bulunan ve kendisine telefonla ulaştığımız Konyasporlu futbolcu Caner Altın Samsunspor'dan 500 bin TL alacağı olduğunu belirterek, "Samsunsporlu yöneticilerle görüştüm. Bana 260 bin TL alacağımın olduğunu söylediler. Ancak ben 500 bin TL'den geri adım atmam" dedi

TELEFONLA ULAŞTIK
Transfer tahtasını kaldırma çabası içerisinde olan Samsunspor'a eski futbolcusu Caner Altın'dan şok haber. Konyaspor'un formasını giyen golcü oyuncu Caner Altın, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara'da bulunduğu için kendisine telefonla ulaştığımız Caner Altın, temliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

ALACAĞIM 500 BİN TL
"Samsunsporlu yöneticilerle görüştüm. Benim Samsunspor'dan 500 bin TL bir alacağım bulunuyor. Fakat Samsunspor yönetimi bana 260 bin TL alacağımın olduğunu ve bu parayı 10 taksit halinde ödeyebileceklerini bana beyan etti. Bu parayı kabul etmem imkansız. 500 bin TL'lik alacağımdan geri adım atmam söz konusu olamaz".
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25447
bu caner dün samsun a gelmemişmiydi ne ankara sı...caner bu kadar zorluk çıkarmanı birileri mi söylüyor sana acaba >:(
Paran mı bitti ? futbol kariyerin mi bitti ? yakında forumda görürrüz kendisini ağlamalar başlar  unutmadık seni caner sende geniş takıl bakalım....

kuzey55

bunların alacakları verecekleri resmi değilmidir? manav dükkanımı burası? kaldıki manavda bile veresiye defterinde yazar borçl-alacak...işte samsunlu örneği böyle futbolcular çıkardıkça biz hayatta düzelmeyiz.karakter olarak zayıf futbolculara sahibiz.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ula caner sana 260bin lira bile fazla.bizden ayrıldığın sezon ne kadar katkın oldu samsunspora.sadece 100kg oldun rahatlıktan?

edmontdante

dönen paraya bak.500.000.TL.Bu alamadığı para peki ya aldıkları.

ÇaÇa

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 June 2009, 12:28:27
Onu hiç düşünmemiştim abi doğru diyorsun...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 June 2009, 12:28:27
ki caner ömrü boyunca bu parayı kanamanaz ve hiç kimse de vermez ona.

Ertuğrul Sağlam

500,000 alacağım var diyeninde.
500,000 tl vereninde.
seninle bu paraya sözleşme yapanında.
seni birdaha bu kulübün kapsından değil bu şehrin sınırından içeri sokanında.
sana ekmek veren kulübünde.
seni futbolcu yapan kulübünde.
.....................................................
.............................................................. >:(

Sadece Samsunspor

27 June 2009, 12:52:11 #158 Son düzenlenme: 27 June 2009, 20:04:11 samsuni
Alıntı yapılan: hakanelgun - 27 June 2009, 11:32:35
Geri adım atmam
27 Haziran 2009 / 11:02
Eski Samsunsporlu futbolcu Caner Altın, temliği ile ilgili Denge Gazetesine özel açıklamalarda bulundu...
Ankara'da bulunan ve kendisine telefonla ulaştığımız Konyasporlu futbolcu Caner Altın Samsunspor'dan 500 bin TL alacağı olduğunu belirterek, "Samsunsporlu yöneticilerle görüştüm. Bana 260 bin TL alacağımın olduğunu söylediler. Ancak ben 500 bin TL'den geri adım atmam" dedi

TELEFONLA ULAŞTIK
Transfer tahtasını kaldırma çabası içerisinde olan Samsunspor'a eski futbolcusu Caner Altın'dan şok haber. Konyaspor'un formasını giyen golcü oyuncu Caner Altın, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara'da bulunduğu için kendisine telefonla ulaştığımız Caner Altın, temliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

ALACAĞIM 500 BİN TL
"Samsunsporlu yöneticilerle görüştüm. Benim Samsunspor'dan 500 bin TL bir alacağım bulunuyor. Fakat Samsunspor yönetimi bana 260 bin TL alacağımın olduğunu ve bu parayı 10 taksit halinde ödeyebileceklerini bana beyan etti. Bu parayı kabul etmem imkansız. 500 bin TL'lik alacağımdan geri adım atmam söz konusu olamaz".
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25447
bu caner dün samsun a gelmemişmiydi ne ankara sı...caner bu kadar zorluk çıkarmanı birileri mi söylüyor sana acaba >:(

La caner poposunu kaldıramayan caner, hiç bir hava topuna çıkmayan caner, la  senin neyine lan 500 milyar, bas git, konyaya gittin gördün demi adama ne kadar değer veriyorlar, kaç kere ilk 11de çıktın kaç tane golün var, daha neler sayardımda

**KaR6**

bunlardan rica etmeyeceksin, zorla vazgeçtireceksin, anca ondan anlarlar.. ama yapacak adam nerede işte..

cem and naz55

ulan adi adam sen bu takımda 500 milyar lira kazanmak için ne yaptın
fenerbahçeye 2 gol attın diye bu takım yöneticileri sana 500 milyar verecekse
sana o sözleşmeyi kim yaptıysa..................................

Ollivanders

Ne yaptinki bu parayi hakediyorsun gittigin oynadiğin her takim kume dusuyor... Konya bosnada gezmesini biliyorsun !!!  Fuhus operasyonundada yakalandin konya gibi bir yerde el insaf hala Seni para kazanmani sağlayan kulube inat yapiyorsun bir gorsem seni konyada ahhh !!!

kaptan 55

eee puro pahalı absolut pahalı dimi caner ee bide üstüne karı kız kovalamayada para lazım

özkan

lannnnnnn yaramaz caner gel ben sana 500 kere kızılcık sopası veriim gell  ıstedıgın 500 olsun ;D

AntZ

Samsun'lu! böyle yaparsa Feridun, Kerem vs. ne yapsın? Gel de kız şimdi...