Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

25 June 2009, 18:11:34 #120 Son düzenlenme: 25 June 2009, 18:14:27 KocumVolkan
bence allum gelsin ! :D yada şorumlu göksel felan.. napıo bunlar ? haberiniz var mı ?

kaleci transferi bence en son iş olmalı... bu transfer işlerine kalkıştıgına göre bizimkiler demekki transfer tahtasını halledicekler.. adi hayırlısı aslında bir kaç gözlemci yollayıp allum tadında kaleciler bulmalıyız dursun 10 sene oynasın
birde şu gereçği kabullenmemiz lazım.. alt yapımızdan bir kaleci gelmediği sürece (dış ülkelerden genç yetenekte olabilir ) bizim takıma gelecek kaleciden hayır gelmez... öyle yada böyle..

AntZ

25 June 2009, 18:44:00 #121 Son düzenlenme: 25 June 2009, 18:46:46 Ant55
Alıntı yapılan: beşnumara - 25 June 2009, 18:07:34
abi orkunu süper ligden isteyen vardır o bşze gelmez hem fazla para ister.sivasın yedeği dediğin kaleci volkan ünlü.schalkeden beşiktaşa gelmişti halbuki biz de taliptik o beşiktaşı seçmişti ve bjkde hiç oynayamamıştı.ben hiç beğenmiyorum.geçen sene sivasın uefaya devam edememesinin tek sebebi volka ünlüdür. yediği goller hala gözzümün önünde.o gelecekse erayı göndermeseydik diyecem ama elimizde eraydan daha da iyisi var CENGİZ. eğer volkan ünlü ayarında bir kaleci gelecekse cengize gerçekten ayıp etmiş oluruz

Geçen seve görüştüğümüz Sivas'ın kalecisi Volkan değil Harun'du. Yani Volkan'ın da bir alt modeli. Şu Cengiz i 1 maç izleyemedik, bilmiyoruz ki adam manav mı, panter mi.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 June 2009, 18:44:00
Geçen seve görüştüğümüz Sivas'ın kalecisi Volkan değil Harun'du. Yani Volkan'ın da bir alt modeli. Şu Cengiz i 1 maç izleyemedik, bilmiyoruz ki adam manav mı, panter mi.
abi harunu, kaleci ercüment zamanında devre arasında almaya çalışmıştık ama transfer iznimiz olmadığı için alamamıştık.geçen sezon başında da volkan ünlü ile ilgilenmişti yönetim ama harun volkandan iyidir yani ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 25 June 2009, 18:11:34
bence allum gelsin ! :D yada şorumlu göksel felan.. napıo bunlar ? haberiniz var mı ?

kaleci transferi bence en son iş olmalı... bu transfer işlerine kalkıştıgına göre bizimkiler demekki transfer tahtasını halledicekler.. adi hayırlısı aslında bir kaç gözlemci yollayıp allum tadında kaleciler bulmalıyız dursun 10 sene oynasın
birde şu gereçği kabullenmemiz lazım.. alt yapımızdan bir kaleci gelmediği sürece (dış ülkelerden genç yetenekte olabilir ) bizim takıma gelecek kaleciden hayır gelmez... öyle yada böyle..
allum son senelerde çok kötüydü bana göre eray la bu kaleciyi bir tutmamak lazım eray hakkında çokk bili sahibi değildik ama bu kalecinin geçmişinde başarı yakaladığı periyot var onu görebiliyoruz

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 25 June 2009, 20:38:36
abi harunu, kaleci ercüment zamanında devre arasında almaya çalışmıştık ama transfer iznimiz olmadığı için alamamıştık.geçen sezon başında da volkan ünlü ile ilgilenmişti yönetim ama harun volkandan iyidir yani ;)

Doğrudur o zaman ben yanlış hatırlamışım, sağolasın.

erdem

transfer yapabiliyoruz sanki.bence boş konuşmayalım

kuzey55

Alıntı yapılan: erdem - 25 June 2009, 22:12:13
transfer yapabiliyoruz sanki.bence boş konuşmayalım

transfer tahtamızın açılacağını düşünerek gündemdekiler hakkında yorum yapmak boş konuşmak değil.yerli yersiz akıl vermek boş konuşmaktır bence.isteyen istediği konuda fikrini belirtir.

sevdamsınsamsunspor

hasan gıtsın bence yan toplarda ıyı değil  bide cok ağir bolunun kalecisi alinirsa süper olur ismini unutum kusura bakmayın:D

14.basamak

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 25 June 2009, 17:52:28
Yavuz Eraydının oynadığı maçlar takımlar sezon sezon (10 sezon yeter heralde :D )
Vereyim

2008-2009 sezonu : bursaspor , oynadığı maç 5 yediği gol 1
2007-2008 sezonu : bursaspor , oynadığı maç 14 yediği gol 18
2006-2007 sezonu : bursaspor oynadığı maç 11 yediği gol 17
2005-2006 sezonu : bursaspor oynadığı maç 32 yediği gol 21 (bank asya)
2004-2005 sezonu : sivasspor oynadığı maç 27 yediği gol 21 (bank asya)
2003-2004 sezonu : sivasspor oynadığı maç 27 yediği gol 31 (bank asya)
2002-2003 sezonu : şekerspor (bank asya)
2001-2002 sezonu : ist.büyükşehir bld. 36 maç (bank asya )

federasyondan aldım arada oynasa oynasa 1-2 rakam oynar istatistiklerin içinde türkiye kupası maçlarıda vardır :)

İstatistikleri, fena bir kaleci olmadığını gösteriyor..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ah tahta ah.ne zaman bize yok vereceksin.aha lig başlayacak.ne kaleci alabildik ne hoca ne de herhangi bir futbolcu.bu mübarek gece de dua ettik.bakalım tutacak mı.

heroes55

keşke azcıkda Samsundan cıksa o istisnalar, Menteşoglundan beri Samsunsporu ileriye goturen bir tane Samsunlu başkan, Galip Özturk ve Turgut Tüfenk'ten başka bir tane para veren var mı acaba?

oncelikle buna  cevap  vereyim SAYIN CEMAL YESİLYURT

arkadaslar  neden  anlamak  istemiyorsunuz  yonetim transfer  yapmak istiyorsa aciz topculardan ve  spor bakanından  aman  dılenmeyıp sadece  ve  sadece  TEMLIK lerı  kaldır mak  ıcın  cabalasalar  2  sene  sonra  SAMSUNSPOR super  lıge  cıkar  bu  kadar  basit

saygilarimla ::heroes55

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: heroes55 - 26 June 2009, 02:10:45
keşke azcıkda Samsundan cıksa o istisnalar, Menteşoglundan beri Samsunsporu ileriye goturen bir tane Samsunlu başkan, Galip Özturk ve Turgut Tüfenk'ten başka bir tane para veren var mı acaba?

oncelikle buna  cevap  vereyim SAYIN CEMAL YESİLYURT

arkadaslar  neden  anlamak  istemiyorsunuz  yonetim transfer  yapmak istiyorsa aciz topculardan ve  spor bakanından  aman  dılenmeyıp sadece  ve  sadece  TEMLIK lerı  kaldır mak  ıcın  cabalasalar  2  sene  sonra  SAMSUNSPOR super  lıge  cıkar  bu  kadar  basit

saygilarimla ::heroes55
güzel arkadaşım bilmiyorum belki benden büyük belki benden küçüksün bilemiyorum.her başkanın her dönemin hataları olmuştur.kimse bunu inkar edemez.samsunspor kulübünde en uzun soluklu dönem ismail uyanık ve hasbi ağa dönemidir.şimdi bu uzun dönemde yapılan hatalara bak bir de kısa dönemlerde yapılan hatalara bak.adam 12 yılda kaç hata yapmış diğeri 1 yılda kaç hata yapmış.kolay değil uzun dönem samsunspor için hizmet etmek.ki bu uzun dönemlerde de bu adamlar hiç bir kamu kuruluşundan,bürokrat ve iş adamlarından destek görmemişlerdir.bak hasbi ağa o kadar samsunsporu sırtında taşıdı ama adamı aforoz ettiler ve hiç kimse sahip çıkmadı hasbi ağaya.değerlendirmelerini yaparken dönemleri birbirleri ile karşılaştırırsan daha az yanılma payı olur

germencisse

ahk34

Çanakkaleden ve bizden başka herkez tranfer yapmış

germencisse

Alıntı yapılan: ahk34 - 26 June 2009, 14:54:35
Çanakkaleden ve bizden başka herkez tranfer yapmış

çanakkale yine bi yolunu bulup halleder maddi anlamda güçlüler..