Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Sercan

Yavuz Ömer'in yedeğiydi ama o sezon ligin sonlarına doğru kaleye o geçti...

veis

bence hasanın şu transfer tahtası kozundan sonra samsunda kalması çok saçma olur.geçen sene hasanı almadan önce sivasın kalecisiylede görüşülmüşdü ismi aklımda degil oda düşünülebilir.gs den orkun da boşda oda kiralanablir.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 25 June 2009, 14:24:04
trabzonluysa gelme ihtimali yüksek bence karadenize gidim fln der :D
bence tam tersi düşünür.samsunspor a gitmektense başka yere gideyim der.55 ve 61 düşünemiyorum.şaka bir yana bize bizi bir kaleci gerek.

Ollivanders

Kaleci diyince korkularim depresiyor :)

Kodalak

Haftasonu netleşir herşey 1 temmuzdaydı değilmi hazırlık kampı

KocumVolkan

61 numara mı giyecek peki beyfendi ?

Kodalak

Kodalak

hasan geldiğinde kim diyebilirdiki bu adam kaleyi korur diye,adam duba gibiydi sezon sonu da değişen bişi olmadı .Hem yönetimin elinin kolunun bağlı,transfer tahtasının kapalı olmasını fırsat bilip fazla para istemesine ne demeli,

Ollivanders

Alıntı yapılan: Kodalak - 25 June 2009, 17:48:15
hasan geldiğinde kim diyebilirdiki bu adam kaleyi korur diye,adam duba gibiydi sezon sonu da değişen bişi olmadı .Hem yönetimin elinin kolunun bağlı,transfer tahtasının kapalı olmasını fırsat bilip fazla para istemesine ne demeli,

o konuda haklisin sonuna kadar ustad ... Yapmamaliydi bu davranis ona hic yakismadi ...

JohnAbruzzi

Hasan iyi bir kaleci diil reflexleri cok kotuydu.ortayla gelen kafa toplarını cıkaramadı hic.Uzaktan gelen topları bende tutarım :D

KocumVolkan

Yavuz Eraydının oynadığı maçlar takımlar sezon sezon (10 sezon yeter heralde :D )
Vereyim

2008-2009 sezonu : bursaspor , oynadığı maç 5 yediği gol 1
2007-2008 sezonu : bursaspor , oynadığı maç 14 yediği gol 18
2006-2007 sezonu : bursaspor oynadığı maç 11 yediği gol 17
2005-2006 sezonu : bursaspor oynadığı maç 32 yediği gol 21 (bank asya)
2004-2005 sezonu : sivasspor oynadığı maç 27 yediği gol 21 (bank asya)
2003-2004 sezonu : sivasspor oynadığı maç 27 yediği gol 31 (bank asya)
2002-2003 sezonu : şekerspor (bank asya)
2001-2002 sezonu : ist.büyükşehir bld. 36 maç (bank asya )

federasyondan aldım arada oynasa oynasa 1-2 rakam oynar istatistiklerin içinde türkiye kupası maçlarıda vardır :)

Ollivanders

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 25 June 2009, 17:52:20
Hasan iyi bir kaleci diil reflexleri cok kotuydu.ortayla gelen kafa toplarını cıkaramadı hic.Uzaktan gelen topları bende tutarım :D

uzaktan gelen toplari bende tutarim diyorsun da Eray die bir kalecimiz vardi hatirlarsan ustad o da kaleciydi ama tutamiyordu o kadar kolay gozukmuyor bence :D valla hasanin sogukkanli davranislari yeterdi rahat tavirlari ama herseyin hayirlisi artık

HaSaNCaN

Hasan iyiydi ya sağ kapalıdan az bağırmadık Hasannnnn Hasannnnn diye :)

beşnumara

Alıntı yapılan: veis - 25 June 2009, 14:38:09
bence hasanın şu transfer tahtası kozundan sonra samsunda kalması çok saçma olur.geçen sene hasanı almadan önce sivasın kalecisiylede görüşülmüşdü ismi aklımda degil oda düşünülebilir.gs den orkun da boşda oda kiralanablir.
abi orkunu süper ligden isteyen vardır o bşze gelmez hem fazla para ister.sivasın yedeği dediğin kaleci volkan ünlü.schalkeden beşiktaşa gelmişti halbuki biz de taliptik o beşiktaşı seçmişti ve bjkde hiç oynayamamıştı.ben hiç beğenmiyorum.geçen sene sivasın uefaya devam edememesinin tek sebebi volka ünlüdür. yediği goller hala gözzümün önünde.o gelecekse erayı göndermeseydik diyecem ama elimizde eraydan daha da iyisi var CENGİZ. eğer volkan ünlü ayarında bir kaleci gelecekse cengize gerçekten ayıp etmiş oluruz

Ollivanders

cengize gercekten sans verilmeli ayip oluyor gercekten :S