İste size genc yetenek!!!Burakcan Kunt

Başlatan carlsberg, 27 May 2009, 11:37:55

« önceki - sonraki »

carlsberg

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 May 2009, 13:53:41
babama sordum az önce o da izlemiş Burakcan'ı methetti baya ama bize gelir mi şüpheli tabi.. daha dogrusu getirebilirmiyiz..

bundan 5 6 sene once burakcan yazin tatil icin geldiginde samsunda azotspor icin antremana cikti turnuvada azotsporu sampiyon yaptilar.yanindada almanyadan arkadasi gokhan vardi. o gokhan su anda chealseda oynayan gokhan tore :-)  gokhanda aslen samsunludur...baban burakcanın babasini tanimiyomuki :-)

**KaR6**

Tribün_ali

siteye bak be menejer yetiştiriyor bir menejerimiz eksikdi

carlsberg

27 May 2009, 16:24:26 #18 Son düzenlenme: 27 May 2009, 16:26:55 carlsberg
Alıntı yapılan: Tribün_ali - 27 May 2009, 16:15:32
siteye bak be menejer yetiştiriyor bir menejerimiz eksikdi

ne alaka tribun ali..hersey samsunspor icin degilmi.varsa seninde bildigin ucuza yetenekli gordugun genc sende yazabilirsin adini.futbol piyasasi boyle donuyor artik.bence samsunsporun tek kurtulusuda bu.ucuza bi kac futbolcu kesfedip buyuk takimlara satarak kurtulur.kimse samsunspor icin elini cebine atmiyor.ama is reklama gelince herkes samsunsporlu..yalnissam yalnissin de...

Baskent_Samsunspor

27 May 2009, 16:36:08 #19 Son düzenlenme: 27 May 2009, 17:14:20 Baskent_Samsunspor
carslberg çok doğru söylüyor bu saatten sonra a takım b takım farketmez gençleri bulsunlar yetiştirip sallayalım gitsin millet bizi araç kullanacağına biz onları araç kullanalım devir para devri....

Tribün_ali

Bizde bu vurgun duymaz yönetim olduğu sürece hiçbirşey olmaz elimizde olanıda kaybediyoruz zaten önce maddi yönden güçlü olacaksın ki zaten gerisi otamatikmen gelir

Oflu

Arkadaslar sanki görmüyoruz bu tip oyuncularin nekadar cabuk büyük kulüplere gittiklerini. Chelseaye giden Gökhan örnek verilmis, cok dogru. 18 yasina basmadan, Ferrari alabilecek paralar kazaniyor genc ve yetenekli futbolcular bu zamanlarda.

Samsunspora gelirlermi? Bence gelmezler. Bank Asyada niye oynasinlar, 2. Bundesliga yada Championship dururken? Ayrica Samsunsporun onlara bi senede verecegi parayi Avrupada 3 ayda alirlar.

Samsunspor aski filan hikaye. Bu zamanda kim yapar böyle birseyi? Samsunspor aski, yürek ve fedakarlik eskilerde kaldi. Aslinda eskilerdede kalmadi, niyemi? Cok basit! Samsunspor ozamanlar, Istanbul takimlarindan daha fazla para veriyordu futbolcularina. Hasbi Aga derdi "Vursunlar topu, alsinlar parayi"! Samsunsporumuz ozamanlar para babasi bir kulüptü. Kimse babasinin hayrina oynamadi su lanet olasi futbolu! Gelecektede kimse oynamaz....

carlsberg

almanyda 2. 3.ligde bedavaya oynayan okadar cok turk futbolcu varki...ama oraya giden yonetici tanisini akrabasini tutup getiriyo yeteneklisini getircegine belki diyo tuttururuzda buyuk takima gider diyo nede olsa akrabasi..ilhan cavcav ornegini tek gecerim ben bu futbol aleminde.

özkan

uğraşın için teşekkürler carlsberg.sanırım almanyada yaşıyorsun..umarım bir bir sonuç alabılırsın ugraslarından samsunsporumuz adına..kendını bıraz tanıtırmısın ben dahil tanımayanlar vardır elbet..

carlsberg

Alıntı yapılan: özkan17 - 27 May 2009, 17:19:03
uğraşın için teşekkürler carlsberg.sanırım almanyada yaşıyorsun..umarım bir bir sonuç alabılırsın ugraslarından samsunsporumuz adına..kendını bıraz tanıtırmısın ben dahil tanımayanlar vardır elbet..

samsundayim ama avrupadaki furbolculari iyi bilirim.hatta sana bi site onerim ordan takip edin..
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl

özkan

teşekkürler tkrar carlsberg msjıma cevap vermenı bekliyorum

carlsberg

özkan

saol uygun bi zamanda tekrar konusmak dileğiyle