İste size genc yetenek!!!Burakcan Kunt

Başlatan carlsberg, 27 May 2009, 11:37:55

« önceki - sonraki »

carlsberg

27 May 2009, 11:37:55 Son düzenlenme: 27 May 2009, 12:02:58 carlsberg
kendisi aslen samsunludur.gelecegin futbolculari arasinda gosterilmektedir.internetde hakkinda cikan bazi haberler..

Detaylı Bilgi
Web Sitesi:http://www.burakcan.de
Kişisel Bilgiler:
Soyadı: Kunt
Adı: Burakcan
Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1992
Doğum Yeri: Köln
Burç: Boğa burcu
Boy: 180 cm
Kilo: 74 kg
Medeni Hali: bekar
Okul: Lise
Önceki Kulübü: Fc Köln (2000 2007)
Kulübü: MSV Duisburg/ Almanya
Pozisyon: Orta Saha, Öne Ağιrlιklι
Ayak:iki ayağını kullanabiliyor
Sιrt Numarası: 10

web sitesi:
www.burakcan.de

Akyol

bu arkadaşımız Türkiye'ye gelirse geleceği takım 2.resimde ayan beyan belli  ;)

carlsberg

sezon basi Samsunspor gundemindeydi ama gec kalindi kulubu tehdit etti oynatmamakla 3 senelik profosyonel anlasma imzaladi.sezon basi serbestti.samsunspora adini vermim bir hoca gelseydi samsunspordaydi simdi..ama gittiler hayrettin hocayla anlastilar.2. resimdeki hangi takim..

edmontdante

Bana özel mesaj geliyordu bir ara şimdi adını hatırlayamadığım bir üyeden 80 lerden fotoğraflar başlığında adı geçen  eski futbolcumuz Kont Mustafa ile ilgili.Oğlunun çok yetenekli olduğundan bahsediliyordu.Bu bahsettiğiniz Kont Mustafa'nın oğlu mu?

Bu arada Kont Mustafa ve SAMSUNSPOR'la ilgili resimleri 80'lerden fotoğraflar başlığına ekleyeceğine de söz vermişti arkadaş.Umarım gerçekleşir merakla bekliyoruz

Akyol

fenerbahçeli diye bir bölüm açmış maalesef :( valla bu oyuncuları bilmem ama benim aklım devre arasında SAMSUNKOPAT'ın bulduğu afrikalı genç yeteneklerde kaldı keşke alsaydık onları  :-\

carlsberg

evet kont mustafanin oglu :-) sozum soz tabiki.... transfermark.de tum almanydaki u17 yas grubu futbolcu istatistikleri orda burakcan kuntun istatistiklerine dikkatlice bakin...

10. gozukuyor ama 16 puanla 3.sirada aslinda.. 16.3= 48 takim

48.20=960 futbolcu demek   960 kisi arasinda 3. sirada..

carlsberg

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 May 2009, 11:47:41
fenerbahçeli diye bir bölüm açmış maalesef :( valla bu oyuncuları bilmem ama benim aklım devre arasında SAMSUNKOPAT'ın bulduğu afrikalı genç yeteneklerde kaldı keşke alsaydık onları  :-\

onu fenerbahce forumda fener baskanina transfer oneren bir fener taraftari yapmis..ama burakcan emin ol fenere gitmez :-)  giden genclerin hali ortada :-)

Ollivanders

Alıntı yapılan: carlsberg - 27 May 2009, 11:58:08
onu fenerbahce forumda fener baskanina transfer oneren bir fener taraftari yapmis..ama burakcan emin ol fenere gitmez :-)  giden genclerin hali ortada :-)

madem ole bize gelsin :)

carlsberg

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 May 2009, 12:04:05
madem ole bize gelsin :)

dedigim gibi sezon basi serbest olarak gelecekti eger o genc samsunlu hocayla Samsunspor anlassaydi.simdi ancak kiralik olarak gelebilir yazin hersey olabilir kismet..

beşnumara

Alıntı yapılan: carlsberg - 27 May 2009, 11:58:08
aksine fenerbahçe son zmaanlarda altyapıya çok transfer yapıyorlar.altyapılarından futbolcu çıkmadığı için  diğer kulüplerin altyapılarındaki oyuncuları alarak önümüzdeki yıllarda A takıma oyuncu çıkarmayı düşünüyorlar.

carlsberg

Alıntı yapılan: beşnumara - 27 May 2009, 12:12:57
aksine fenerbahçe son zmaanlarda altyapıya çok transfer yapıyorlar.altyapılarından futbolcu çıkmadığı için  diğer kulüplerin altyapılarındaki oyuncuları alarak önümüzdeki yıllarda A takıma oyuncu çıkarmayı düşünüyorlar.

kim cikmis simdiye kadarki.sadece tuncay sanli baskada kimse yok herkesin gelecegini karartti.en son ilhan parlak.bjk yada gs ye gitseydi banka oynar yildiz olurdu.yada turk degilde yabanci olsaydi fenerde banko oynardi.ilhani zamaninda real madrid istemisti.valenciayla gorustu olmadi fenere geldi imza atti.ama gel bide ilhana sor..

yaman55

Alıntı yapılan: carlsberg - 27 May 2009, 12:17:39
kim cikmis simdiye kadarki.sadece tuncay sanli baskada kimse yok herkesin gelecegini karartti.en son ilhan parlak.bjk yada gs ye gitseydi banka oynar yildiz olurdu.yada turk degilde yabanci olsaydi fenerde banko oynardi.ilhani zamaninda real madrid istemisti.valenciayla gorustu olmadi fenere geldi imza atti.ama gel bide ilhana sor..

tuncay şanlı sakaryaspordan çıktı

sadece55

ilhan dediğin adam o kadar da muthis bir adam deil yahu

carlsberg

Alıntı yapılan: erdo55 - 27 May 2009, 13:04:27
ilhan dediğin adam o kadar da muthis bir adam deil yahu

ilhan parlak gsli ardadan kat kat iyi.simdi diceksinki mevkileri farkli.ama ikisini kıyasla bak gorceksin ilhan daha iyi.ciplak gozle izledinmi ilhani hic.sahsen tanirim ben kendisini 15 yasindan beride bilirim ben onu.kotu olsa real madrid istermiydi hic ispanyaya gitti gorustu 18 yasinda.
tuncay sanliya gelince sakaryaspordan ciktida fenere gelip sonmedi kaybolup gitmedi ben onu demek istedim tarik tufan selahattin gibi bunlar hep yildiz futbolcuydu fenere gelene kadar :-)

**KaR6**

babama sordum az önce o da izlemiş Burakcan'ı methetti baya ama bize gelir mi şüpheli tabi.. daha dogrusu getirebilirmiyiz..