Samsunspor başkanlığına yeni aday

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 May 2009, 10:25:27

« önceki - sonraki »

tanju55

cem and naz55

bende ciddi bir haber zannettim geçen dakikalarıma yazık

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 08 May 2009, 17:40:31
İyice anladım, senin kafa hiç basmıyor.
Haberxene ne kadar kankisi varsa üşüşmüşler.

ne kankisi hocam Haberexende bi tanıdığımız olsada baksa IP sine o mesajların yarıdan fazlasını kendisi atmıştır  ;D

YaşarDoğu

Alıntı
italyanmaz55                     italyanmaz55
                 anlayan anladi :-)

08 Mayıs 2009 Cuma 14:32

Alıntı
:)                                   samsunsporlu
Buradaki yorumların çoğu şaka galiba. netlogdaki kankilerini toplayıp burada yorum mu yaptırmış bu arkadaş?

" arkandayız büyük başkan - ördek ve lületaşçılar derneği :) "

Alıntı
Hakkari32                           Hakkari32
Hakkari32 sana netlogda başarılar...
08 Mayıs 2009 Cuma 14:01

Az yorumlara ba ;D ;D

harbisamsunsporlu5517

konuyu silin gitsin sitemize yazıktır  ;D

gozgoz yýlmaz

Bir tanesi iyice şaşırmış, büyük başkan erol beyi eleştirenlere neler yazmış neler?..

Alıntıtebrikler  - antii_fittt
erol bey sizi tanıyorum iii bir vatandaş ve iii samsunseversizniz bilir misiniz bi deyim vardır meyve veren ağacı taşlarlar kıskananlar yolunuza taş koymak isteyenler tabiki olacak ama içinizdeki samsun sevgisi size yoldaş olup kimse olmasada o sevgi sizi başarıya ulaştıracaktır zaten emin olun ısıracak köpek bunlar gibi havlamaz bunlar zincirinin bağını sahibi tarafından gevşetilenler siz bu işi allahın izniyle başaracaksınız ben eminim

antifit
bas git! :)

berlinli55

cem and naz55

KocumVolkan

"Hiç kimseden beş kuruş para talep etmeden Samsunspor'un tüm sorunlarını çözeceğimize söz veriyoruz"

oha...

yaman55

hadi yürü yürü yürü işine bak bize tav olan çok   >:( >:( >:( >:( :P :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

berusa55

ali ihsan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 08 May 2009, 21:43:13
"Hiç kimseden beş kuruş para talep etmeden Samsunspor'un tüm sorunlarını çözeceğimize söz veriyoruz"

oha...

;D   ;D

Akyol

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 21:43:46
hadi yürü yürü yürü işine bak bize tav olan çok   >:( >:( >:( >:( :P :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
taksiye binde köyüne git bize yar olan çok  :) :)

radikal-fma

arkadaşlar biraz sabır ! kongrede aday olsun anlından öpelim. hemen ön yargılı olmayalım. neymiş ne değilmiş zamanla anlarız. ne biliyoruz belki de yeni ismail uyanıktır haydi hayırlısı

tanju55

Alıntı yapılan: radikal-fma - 08 May 2009, 22:12:37
arkadaşlar biraz sabır ! kongrede aday olsun anlından öpelim. hemen ön yargılı olmayalım. neymiş ne değilmiş zamanla anlarız. ne biliyoruz belki de yeni ismail uyanıktır haydi hayırlısı

canim kardesim konuyla hic alakasi yok ama su profil resmini degistirirmisin vallah rüyama girecek diye cok korkuyorum... :P