Samsunspor başkanlığına yeni aday

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 May 2009, 10:25:27

« önceki - sonraki »

lucapicola

Sabah ,italyanmaz55 di,şimdi hakkari 32 olmuş.Başlamadan bitti desenize.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: lucapicola - 08 May 2009, 14:00:03
    Sabah ,italyanmaz55 di,şimdi hakkari 32 olmuş.Başlamadan bitti desenize.

;D ;D ;D

YaşarDoğu

haberi yapan Vedat ATICI  gerçktende atma bi haber olmuş...

berusa55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 08 May 2009, 14:16:43
haberi yapan Vedat ATICI  gerçktende atma bi haber olmuş...

;D ;D ;D Ben bu habere yorum bile yapmıyorum düşünün artık.

kaan

Bu sitresli günlerimizde böyle insanlarda olmasa nasıl güleceğiz bilmiyorum ;D ;D

Büyük başkan bırakma bizi netloguda kapatmışsın :-[ ;D ;D

**KaR6**

bu adam aday olursa direk ben de koyuyorum arkadaslar, desteğinizi esirgemeyin..

ayrıca lutfen facebook sayfamın linkini de burda paylaşmayın ayıp :)

bu ne arkadas, madem Samsunsporu kurtaracan tek basına, internetten kovalicana bas parayı getir istediğini, bak topcun turguta 100 dolar 100 dolar atıyomus valla ;D böyle mi örnek olcan topcularına, tuh yazıklar olsun ;D

vanlioglu

Vay çakal turgut 100$ lık takılıo he :D gerçi oda haklı hep elenor hep elenor nereye kadar :D bizim takım bunlara parada vermio bu turgut aç gezio ozmn zaten son zamanlar zayıfladı çocukcaz kurudu gitti. :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: vanlioglu - 08 May 2009, 15:24:14
Vay çakal turgut 100$ lık takılıo he :D gerçi oda haklı hep elenor hep elenor nereye kadar :D bizim takım bunlara parada vermio bu turgut aç gezio ozmn zaten son zamanlar zayıfladı çocukcaz kurudu gitti. :D

mehmet yılmaz

Ciddiye alınacak birşey değil ama yine de Samsunspor Başkanlığna adaylığın bu kadar pervasızca açıklanabiliyor olması - medyaya kızsak bile bunun gazetecilik adına haber değeri var maalesef - bir Samsunsporlu olarak çok zoruma gidiyor.

Bir basın toplantısı düzenleyip açıklamış adaylığını.

Sadece basit bir mantık, internetle bu kadar içli dışlı olan bir Samsunspor'lunun yolu samsunspor.biz ile bir şekilde kesişmez miydi sizce de?

Tanıyan bir tane Samsunsporlu yok bu şahsı!

King Of The North

gozgoz yýlmaz

Arkadaş dükkanı genişletecek herhalde, bedavadan reklam yapıyor.

berusa55

Yorum yapmayayım dedim bu konuya ama olcak gibi değil:

Erol Öz! Kimsin, necisin, ne iraatın var? Bu nasıl başkan adaylığı açıklama! Sanki Köy Hizmetlerispor'a başkan adaylığı ilan ediyorsun. Sabır yarabbi... >:(

kuzey55

:) hey Allahım ne günlere kaldık neidüğü belirsiz adamların makarası olduk.kurtar bizi bu rezillikten...

tanju55

ya arkadaslar sizde adami ölmeden mezara gömüyorsunuz...
birakin ne yapacak bakalim...
bu durumdan daha da kötü olamayiz ya...

Sioux

Alıntı yapılan: jean - 08 May 2009, 13:11:08
abiler kari kizdan bize ne takimi basarili yapsin istersen 10 kizi kovalasin umarim gerekli destek verilir de yeni sezona baskanla gireriz her sene gec kaliyoz millet kampa gidiyor biz hala baskan secemiyoz bu sefer hazilriklara sene basindan baslayalim umarim haber dogru cikar ve baskan adayimiz olur

İyice anladım, senin kafa hiç basmıyor.
Haberxene ne kadar kankisi varsa üşüşmüşler.