Samsunspor başkanlığına yeni aday

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 May 2009, 10:25:27

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Kimmiş bu vatandaş?
Burada bu kadar Samsunsporluyuz, içimizden bir kişi çıkıp da ben bu şahsı tanıyorum, kendisi iyi bir Samsusporludur diyebilir mi? Sanmam!

Daha şimddien googleda "Erol Öz Samsun" yazılınca yer bulmaya başlamış kendisine. Biz bu filmi daha önce de çok seyrettik. Adayım, açıkladım, açıklayacağım deyip de sırra kadem basanlar cemiyeti.

Sahi, kim bu jöntürk!

ali ihsan

Yerel medyada reklam yaptırmak isteyen başkan adaylığını açıklasın arkadaşlar ...

Durun bakalım daha kimler çıkacak ...

pitbul055

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 10:38:31
since1965 arkadaşımız bulmuş http://tr.netlog.com/italyanmaz55    sercan gil yaşadı :D karı kız peşinde koşan başkan gelecek YİĞİT MUHTAÇ OLMUŞ KURU SOĞANA BİLMEM AĞLASAKMI AĞLAMASAKMI  >:(
adam hemen profilini silmiş :P :P

YaşarDoğu

Sadece Samsunspor

arkadaşlar şu haberexende yorum yapanlar var sizin ne kadar iyi bir samsunsporlu olduğunuzu biliyoruz falan diyenler var, öyle yorum yapanlar bu başkan adayının arkadaşları ;D netlogda isimlerini yazın hepsi bu başkan adayının arkadaşları ;D

Ollivanders

Reklam kokan hareketler bunlar erol öz !

supernatural_55

böyle güzel!!demek bi ofiste koltuğa oturp başkan adayıym desek biz de reklam olcaz!!SAMSUNSPOR.umuzu kullanarak reklam yapmak niyetnde olanların da......

Sadece Samsunspor

Bizde Samsunspor.biz olarak adayız diyelim, bide başlık attırırız siteye Taraftar Yönetime Aday diye bak ne güzel haber işte ;)

Ollivanders

Bizden guzel aday mı olur bea kalbinde Samsunspor la yasayan , her an Samsunspor u dusunen taraftar :) Buyuksun

supernatural_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 08 May 2009, 12:39:35
Bizden guzel aday mı olur bea kalbinde Samsunspor la yasayan , her an Samsunspor u dusunen taraftar :) Buyuksun

yaman55

supernatural_55

yaman55

jean

abiler kari kizdan bize ne takimi basarili yapsin istersen 10 kizi kovalasin umarim gerekli destek verilir de yeni sezona baskanla gireriz her sene gec kaliyoz millet kampa gidiyor biz hala baskan secemiyoz bu sefer hazilriklara sene basindan baslayalim umarim haber dogru cikar ve baskan adayimiz olur