Samsunspor başkanlığına yeni aday

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 May 2009, 10:25:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

08 May 2009, 10:25:27 Son düzenlenme: 08 May 2009, 10:32:13 SADECE SAMSUNSPOR
AlıntıSamsunspor başkanlığına yeni aday

Zor günler yaşayan ve kayyum tehditiyle karşı karşıya kalan Samsunspor'a taze kan olmak istediklerini belirten Samsunlu işadamı Erol Öz oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Öz, Samsunspor'un iki yıl içerisinde borç sorununu çözeceklerini ve birinci lige çıkaracaklarını iddia etti. "Samsunspor'un kanayan yarası Samsunspor'a gerçekten sahip çıkacak insanların olmaması" diyen Öz, "Bu zamana kadar Samsunspor'da yöneticilik yapan herkes birşeyleri alıp götürmenin peşinde oldu. Bizim derdimiz ise Samsunspor'u hakettiği noktaya taşımak" diye konuştu.

"Samsunspor çok güzel projelerle hiç kimseye ihtiyacı olmadan tüm problemlerini çözebilir" diyerek sözlerine devam eden Öz, "Bakıyoruz bu işe kimse talip olmadı. Taşın altına elimizi sokma zamanı geldi dedik ve aday olduğumuzu açıklamaya karar verdik. Samsunspor'un en çok yardıma ihtiyacı olduğu bir zamanda işadamlarından Samsun'un önde gelen insanlarına varana kadar herkes kaçıyor. Biz lafla değil projeyle geliyoruz. Gerçekleştireceğimiz projelerle Samsunspor taraftarlarından 100 kişiye iş verme tahaddütünde bulunuyoruz. Hiç kimseden beş kuruş para talep etmeden Samsunspor'un tüm sorunlarını çözeceğimize söz veriyoruz ifadelerini kullandı.

Öz,"Ben Samsun'da bir çok projeye imza atmaya kalkıştım, çok şey yapmaya çalıştım ama her defasında olumsuzluklarla karşılaştım. Bu yüzden bundan sonraki süreçte gerçekten bana görev verildiği andan itibaren projelerimi açıklamayacağım. Eğer bizden başkası çıkıp ben Samsunspor'u dört dörtlük şekilde yönetirim, tüm problemlerini çözerim derse onada projelerimizi açıklar, her durumda yanında oluruz. Samsunspor için düşündüğümüz projelerle başkalarının kendileri adına nemalanmalarını istemiyorum. En azından başka bir ile gittiğimde " Ne olacak bu Samsunspor'un hali" sözleri altında ezilmek istemiyorum" diye konuştu.

Bu noktada bizim desteğe ihtiyacımız sadece imkanların bize sunulması biz projelerimizi hayata geçirirken önümüzdeki engellerin kaldırılması diyen Öz, "İddia ediyorum önümüzü açsınlar, iki yıl içerisinde Samsun'un tek kuruş borcu kalmaz ve birinciligde aslanlar gibi futbolunu oynar. Benim söylediklerim sadece bir iddiadan ibaret değil, benim ki Samsunspor aşkı. Ben Samsun'a ve Samsunspor'a aşığım. Yaşım genç, savaşmaya hazırım. Benim Samsun halkından başka kimsenin desteğine ihtiyacım yok" dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=11558

Bu haber gerçek mi ?

since1965

Başkan adayımız tanımak isterseniz tıklayın.  http://tr.netlog.com/italyanmaz55

Bu haber Samsunsporumuzun ayaga düştügünün kanıtıdır.

lucapicola

Bu arkadaşı tanıyan varmı. Yoksa yine reklam kokan hareketler mi?

yaman55

bu nedir yaaa taraftar geçsin yönetime bu adam başkan olursa facede sercanla beraber kız kovalarlar

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: lucapicola - 08 May 2009, 10:30:23
    Bu arkadaşı tanıyan varmı. Yoksa yine reklam kokan hareketler mi?

Valla ben tanımıyorum. Bana reklam gibi geldi ama inşallah reklam değildir.

Kodalak

Arkadaşlar bende soracaktım tanıyan eden varmı diye,teker teker geliyor bilgiler....

yaman55

since1965 arkadaşımız bulmuş http://tr.netlog.com/italyanmaz55    sercan gil yaşadı :D karı kız peşinde koşan başkan gelecek YİĞİT MUHTAÇ OLMUŞ KURU SOĞANA BİLMEM AĞLASAKMI AĞLAMASAKMI  >:(

lucapicola

Don Juan lar çiftlendi desenize.Sercana kanki geldi.

kaptan 55

sercan mı don juan:)mahkemeye çıksa tipsizlikten müebbet yer:)

YaşarDoğu

Baskent_Samsunspor

YaşarDoğu

yoldan gecen başkan adayıyım dese haber yapıcak haberexen  >:(

pitbul055

Sadece Samsunspor

since1965

Bir başka yeni ayrıntıda ise Samsun Özel Sağlık ve Diş Sağlığı Polikliniği Genel Müdür Erol Öz oldugunu söyleniyor.