Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Mehmet polat gibi senide unutmayacaz!

Kaya

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:54:22
Valla  bu takımın gerceklerını  ne kadar bılıyorsunuz ama  babasından  para alıp ıdmana  gelen , ıdmana  gelmeye parası olmayan ,cebınde 10 tl ıle  dolasan  cok oyuncu  var arkadaslar. Tamam  bırını elestırecegız  ama  once bır bılgı sahıbı olmak  lazım neden boyle dıye. KEndınızı  onların yerıne  koyun Samsunsporda oynuyorsun  10 tl yok cebınde.

senin bu tarz siz li biz li konuşmalarına taktım kafayı kardeşim ve bu sitede takipçinim bunu bil burda SAMSUNSPOR lular var sen hangi taraftasın o muamma işte siz li biz li konuştuğun sürece bu takımın taraftarı olduğunu düşünmüyorum sen ne açıklama yaparsan yap.

turgut olayına gelince Aldığı parayı ne kadar hakediyorda (ki transfer ücretleri ödenmiştir sadece kazanılan 8 maçın primi verilmemiştir) cezayı haketmiyor bun u anlamış değilim nasıl yıllık parasını alıyorsa son maçlarda yaptığı terbiyesizliğin bedelini de ödeyecek yok öyle top gelince ayağını sakınma insanda biraz utanma olur ayıp....

red_white

turgut sen adanalısın hayrola yoksa bilerekmi yedin bu kartı ş.....siz

cany

bi an önce takımdan defolsun gitsin de para cezası falan verilmese de olur
(tabi keşke verilse)

Ollivanders

Senin yuzunden kanser olduk lan bizi hasta etmeden defol git bu takımdan!

beşnumara

Alıntı yapılan: red_white - 03 May 2009, 14:26:16
turgut sen adanalısın hayrola yoksa bilerekmi yedin bu kartı ş.....siz
ilk adana maçında da yoktu ::)

YaşarDoğu

Hocam küfür malumun yasak, neler geliyor diilimin ucuna lal kesildim 2 gündür.

Lütfen daha dikkatli olalım yazı yazarken..

guvensolmaz

benim sıkıntım da bu , niye banlanmıyorum ben yok mu burda yönetici

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:54:22
Valla  bu takımın gerceklerını  ne kadar bılıyorsunuz ama  babasından  para alıp ıdmana  gelen , ıdmana  gelmeye parası olmayan ,cebınde 10 tl ıle  dolasan  cok oyuncu  var arkadaslar. Tamam  bırını elestırecegız  ama  once bır bılgı sahıbı olmak  lazım neden boyle dıye. KEndınızı  onların yerıne  koyun Samsunsporda oynuyorsun  10 tl yok cebınde.

Bırak birader bu demogojiyi.

Cebinde parası olmayan futbolcu varsa, Atalay'dır, Tanju Çon'dur, Samet'tir belki Hakan Akman'dır. Fakir edebiyatı yapmasın artistler. D.Bakırlı futbolcular peşinat sonrası taş çatlasa 25-30.000 lira alabilmişler adamlar şampiyon olacak. Hikaye yani. Ayrıca bu Turgut gibi Burhan gibi malların kaprislerine tahammlü edeceğine Ercümnt, Hakan Akman'ı oynatmalıydı. Çocukla dalga geçer gibi son 2 dakika oyuna alıyor. 2 dakikada play stationda bile gol atlmaz, genç çocuğun hevesinin içine etti. Oysa Ankltaya kampının en iyisiydi Hakan. Oynadığı her maçta golünü çaktı.

Samsunspor'un kadrosu hep aynı. Hakan idmanda k.çını yırtsa da 11 oynayamıyor. Öbür sorumsuızların yeri garanti nasılsa. İdmada uğraşmaya gerek yok. Doktor Hayrettin deliydi, yetersizdi ama şu yönü çok iyiydi, idmanda çalışanı, kendini göstereni 11'e koyuyordu.

Şimdi madem sürekli sen öyle olsan, onun yerindeo lsan diyeceğine cevap ver
Sen Turgut olsan ne yaparsın? ( Nasılsa yerin garanti )
Sen Hakan Akman olsan ne yaparsın? ( Ağzınla uçak tutsan forma bulamıyorsun.)

Kimse cebinde parası yok, hasrçılığ yok diye demogoji yapmasın, gelen teknik heyet de şartları bilerek geldi. Deplasmanda 0-0'a göbek atan, onu bile beceremeyen teknik heyetten hiç bir halt olmaz.

Ayrıca sakatlanmayayım diye topa girmekten korkan Turgut efendi, Manisa'yla anlaşmışsın, Senin o bacağını dışarıda eline vermez mi bu taraftar? Sakatlık sadece sahada olmaz, aşil tendonunu sevdiğimin bön bakışlısı!!!

edmontdante

ŞİMŞEK55 'Kaleci Ercüment Başlığına  sen şunları yazmıştın

--------------------------------------------------------------------------------

AlıntıEs Ercumente  kazma dıyordu  Samsundakı futbol otorıtelerı, Serdar Ozkanada farklı yakıstırmalar  yapılıyordu.Samsunda  futbolu cok ıyı bılen arkadaslar  var emın olun. Turguta ,Sercana,Sefaya  laf atan adamlarda  var . 

AlıntıKAptan  ne verdı  demekle  anlamıyorum Seneye kım ne verecek sıze???  Bu cocuklar oynayacak  bu takımda. Transfer  kapalı  bu takımda   farkında  degılmısınız. Sız hala jayaller pesındesın o alınacak  bu alınacak. Alınsa  bıle samsunspor en fazla 2 tane oyuncu alır  bence  bır an once  ruyadan  uyanında  Samsunsporun gerceklerını  gorun . Samsunspor bu takımı  korursa  cok buyuk ıs yapar seneye  o kadar soyluyorum .

Ben de sana hitaben şunları yazdım

Şimdi bak şimsek55 renkli renkli yazıyorum sana hitaben

Ercü içn başlık açıyorum konuyu yine malum adamlara getiriyorsun biz zaten senin ismini görünce artık ne yazdığını tahmin edip okumadan geçiyoruz.

Bugün gördün bahsettiğin laf söylediğimiz için bize karşı çıktığın adamları.Ne yaptılar.Koskoca SAMSUNSPOR  1.Ligden düşecek duruma bu adamlar sayesinde gelmiş ve sezonun en kritik maçında senin adamın hakeme göğsüyle vuruyor ve Kırmızı Kart görüyor.İzledin mi gözlerinle gördün mü bunu?Yenilecek yada atılacak TEK bir GOLÜN önemi varken  belkide son saniyede ÖZGÜRCAN'ın şutu gol olmadığından kümede kalacakken  senin avukatlığına soyunduğun Turgut efendi bunu yapıyor işte.Sen de hala gelmiş bu takımın bunlara ihtiyacı var,bunlarsız olmaz,laf söylemeyin,destek olun mestek olun lafları yapıyorsun.

Turgut .... korkusuna o kartı gördü bunu da bil.Çünkü haftaya burada bizim karşımıza çıkacak yürek onda yok.

Adamın olan Turgut zaten yapacağını yaptı.Bundan sonrada bu konuda konuşmazsın galiba.Ama hala savunacak birşey bulursan buna rağmen bu yüzsüzlüğü yapmayı becerebilirsin artık pes derim.

Beddua etmek benim tarzım değil.Ama içimden beddua etmek gelmiyor da değil.Küfür etmek bana yakışır yada yakışmaz bir şey diyemem ama küfür ederim  bu benim tarzımda var ve emin ola bahsettiğin adamlara öyle bir doluyum ki ağzıma geleni söylemek istiyorum onada site izin vermiyor ne yapayım

Ama görüyorum ki yine birşeyler yazmayı becermişsin.Turgut'un şu yaptıklarına rağmen hala savunulacak bir şeyler buluyorsun.Tama diyelim ki cebinde 10 TL si var.Peki  orospulara verdiği 100 Usd bahşişler ne oluyor.HİCRAN'ı üye yapacağım siteye açıklayacak herşeyi.Bu bahsettiğim  ücret değil BAHŞİŞ dikkatini çekerim.Bırak bu işleri dalga geçme bizimle.

Takım transfer yapayacakmış,elimizde kalanlarla oynayacakkışız ,bunlara destek vermeliymişiz.Takım can derdine düşmüş senin adamının umrunda değil.Madem ki ona ihtiyacımız var diyorsun (Ki bence kesinlikle yok) peki nerede senin adamın.Haftaya ölüm kalım maçı ama senin adamın hakeme göğüsle vurup kendini attırmış.Neden biliyor musun?Yemedi anladın mı son hafta buraya gelmeye karşımıza çıkmaya bir tarafı yemedi.

Allah rızası için artık bize STS den bahsetme.Yeter.

mehmet yılmaz

Edmontdante abinin yazdıkları ortada.

İlgili bayana verdiği bahşişten Turgut'un cebinde 10 lirayla dolaşanlardan olmadığı ortaya çıkıyor zaten. Bahşiş + ücret sonunda 10 lirası kalıyorsa bilemem tabii. Yalnız çok mağdur durumdaysa, Maraton başkana söyleyelim, dernekten burs verelim kendisine aylık.

Bırakın kardeşim bu işleri...
Birşey yazdığımızda sitenin genel görüşü gibi algılanıyor, o yüzden çok açık yazamıyorum ama şunu bilin ben son 2 haftadır normal değilim, psikolojim bozuk. Allah göstermesin eğer bu takım düşerse... Neyse, el sükut!..

Ladikli

turgut efendi hakeme göğüs atana kadar,antep belediye ve diğer maçlarda boş kalelere topu atsaydın.silahlar icad olmadan önce göğüs göğüse muharebe vardı keşke o yıllarda doğsaydın...

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 May 2009, 18:39:59
Edmondante abim , lafı gediğine koymussun hemde ne koymussun .. Sömestr tatilinde Samsuna geldiğimde bende Hicran mevzusunu duymustum , Turgut efendiyi oralara kimin götürdüğünü de hepımız az cok biliyoruz ..

Neyse , mühim değil bunlar adam gibi topunu oynasa kimseye batmaz bu işler , genç adam der geçeriz ama takım bu haldeyken , bizde herseyden haberdar iken , Turgut'un kırmızı kart görmesi normaldir  ..

Tabiki kardeşim,erkek adam yapacak böyle şeyleri bizim zaten itirazımız olamaz da bunlara.Ama adamın biri çıkıp 10 TL mevzuu yapınca dayanamıyorum.İtirazımız olamaz dedik ama tabiki  100 usd bahşiş verip  ...... gerekeni yaptığı gibi sahada da gerekeni yaptığı sürece

veis

bu adamalrın cebinde yoksa paraları sabah 9 da sakaryada çark caddesinde sıgır gibi niye geziyorlar digerleri kampdayken.bu takımın başına pendik yardımcı hocasıını getirirsen sonun bu olur.bu iş pro lisansla da olmuyor.paraları yok meselesi çok geyik ya gülünç oluyorsun.bizbu takımla çok deplasmana gitdik ve şehir turunda ne alışveriş yaptıklarınıda gördük.hani bu yorumu diger bi sitede yazsan yerler çünkü içerik olayı yok ama buradaki insanlar turgutun kıçındaki donun rengini bilir bunuda unutma.