Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 May 2009, 21:19:05
Çünkü BİZ SAMSUNSPOR'LUYUZ

Bir insan eğer radyoda beklediği bir Samsunspor maçında merkez stüdyodaki adamın "mikrofonlarımız Samsun'da" sözünden heyecan duymadıysa; Milinkoviç'in uzaktan salladığı bir frikikte gol diye ayağa kalkmadıysa, bundan 20 sene önce elimizden cebren ve hile ile alınmış olan bir şampiyonluğa sanki dün kaçmışçasına yanmıyorsa, Çiftlikteki dükkanlardan birinde Kırmızı-Beyaz bir forma gördüğünde içinden sevinç çığlıkları gelmiyorsa (Ya da Samsun şehrinde Samsunspor forması bulmanın zorluğundan bihaberse), Timofte'nin yürekli oyunundan, Tanju'nun rövaşatalarından, Ertuğrul'un Norveç'e goller atarken hangi takımda oynadığından söz edildiğinde konu mankeni gibi kalıyorsa bu kulübün kaderinde söz sahibi olmasın! 19 Mayıs stadını uzaktan görüp, içerideki tezahürat sesleriyle adımlarını sıklaştırmamış olanlar, bilet sırasında beklerken o günkü takım tertibinin nasıl olması gerektiğini konuşmamış olanlar, içeri girip de o yeşil zemine hayranlıkla bakamayanlar bilemezler bu hissi

Not:Mehmet YILMAZ'dan alıntıdır

şimşek_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 May 2009, 21:19:05
ŞİMŞEK 55,aşağıya yazdığım paragrafı bir oku ve eğer orada bahsedilen hisleri benliğinde bulamıyorsan bir daha bu siteye yazma.Çünkü o paragraf SAMSUNSPOR'lu olmanın tarifidir ve bunları bu sitedeki herkesin hissettiğini biliyorum.Çünkü BİZ SAMSUNSPOR'LUYUZ

Bir insan eğer radyoda beklediği bir Samsunspor maçında merkez stüdyodaki adamın "mikrofonlarımız Samsun'da" sözünden heyecan duymadıysa; Milinkoviç'in uzaktan salladığı bir frikikte gol diye ayağa kalkmadıysa, bundan 20 sene önce elimizden cebren ve hile ile alınmış olan bir şampiyonluğa sanki dün kaçmışçasına yanmıyorsa, Çiftlikteki dükkanlardan birinde Kırmızı-Beyaz bir forma gördüğünde içinden sevinç çığlıkları gelmiyorsa (Ya da Samsun şehrinde Samsunspor forması bulmanın zorluğundan bihaberse), Timofte'nin yürekli oyunundan, Tanju'nun rövaşatalarından, Ertuğrul'un Norveç'e goller atarken hangi takımda oynadığından söz edildiğinde konu mankeni gibi kalıyorsa bu kulübün kaderinde söz sahibi olmasın! 19 Mayıs stadını uzaktan görüp, içerideki tezahürat sesleriyle adımlarını sıklaştırmamış olanlar, bilet sırasında beklerken o günkü takım tertibinin nasıl olması gerektiğini konuşmamış olanlar, içeri girip de o yeşil zemine hayranlıkla bakamayanlar bilemezler bu hissi

Not:Mehmet YILMAZ'dan alıntıdır

Benle  tanısırsın oturur konusuruz  sonra  benım Samsunsporlumu  hangı takımlımı olduguma karar verırsın. Klavyeden kımseye bırsey ıspatlayamam . YAzı yazmamı ıstemıyorsanızda  yazmam benım ıcın problem degıl bu sıteye  yazı yazmak . Zaten dıkkat edersen  cok sık yazmıyorum sadece  gereksız elestırılerde yazı yazıyorum . Ve tekrarlıyorum.  Makul elestırı seklı sudur  ve bende buna katılırım.  Hoca  soyle  oynattı yanlıstı,sunu oyundan almadı sunu  oyuna zamanında sokmadı,  Saha ıslaktı, su gununde  degıldı  bu tıp elestırıler normaldır. Ancak defaatle  tekrarlıyorum   hoca kım ya_ Pro lısansla adam olunmuyor,  Bu adam hoca felan degıl   gıbı yazılar  sevgılı Teomanın   kurdugu  bu sıteye  yakısmayan ıthamlardır. Kendısı hayatta olsa  emınımkı  bu tıp olaylarada ızın vermezdı. Cunku onun Samsunsporlulugundan  cok ınsanlıgını  tanıdım ben. Kendısı elı vıcdanında  dolasan bırıydı.

red_white

Babam teknik direktör olsun pro lisansı olsun aynılarını Samsunsporumuz yaşasın haydi baba senin gidiş vaktin geldi diye burda yazarım hiç bir şey SAMSUNSPOR un üzerinde değildir giden gider biz düşersek düşeriz oda sorun değil ancak baki olan tek gerçek SAMSUNSPOR VE SAMSUNSPOR luluktur

**KaR6**

niye laf anlatmaya calısıyosunuz anlamıyorum.. biz burdayız, siz de burdasınız.. seneye ola hayrola, kim kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor zaten..

ayrıca 2 senedir içinde oldugun kulubun ben 20 senedir içindeyim.. kimin ne oldugunu, o koltuklara nasıl oturuldugunu, çook iyi biliyorum.. ben susuyorum,

suskunlugum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım vardır ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.. demiş üstad neyzen teyfik, haaydi iyi akşamlar..

celebi

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:26:24
Benle  tanısırsın oturur konusuruz  sonra  benım Samsunsporlumu  hangı takımlımı olduguma karar verırsın. Klavyeden kımseye bırsey ıspatlayamam . YAzı yazmamı ıstemıyorsanızda  yazmam benım ıcın problem degıl bu sıteye  yazı yazmak . Zaten dıkkat edersen  cok sık yazmıyorum sadece  gereksız elestırılerde yazı yazıyorum . Ve tekrarlıyorum.  Makul elestırı seklı sudur  ve bende buna katılırım.  Hoca  soyle  oynattı yanlıstı,sunu oyundan almadı sunu  oyuna zamanında sokmadı,  Saha ıslaktı, su gununde  degıldı  bu tıp elestırıler normaldır. Ancak defaatle  tekrarlıyorum   hoca kım ya_ Pro lısansla adam olunmuyor,  Bu adam hoca felan degıl   gıbı yazılar  sevgılı Teomanın   kurdugu  bu sıteye  yakısmayan ıthamlardır. Kendısı hayatta olsa  emınımkı  bu tıp olaylarada ızın vermezdı. Cunku onun Samsunsporlulugundan  cok ınsanlıgını  tanıdım ben. Kendısı elı vıcdanında  dolasan bırıydı.

sendin daha öncelerden bu siteye garip bir şekilde sözler sarfedip giden.(yoksa atıldın mı demeliydim) ancak yine geldin ve yine birilerini savunuyorsun dediğim gibi pro lisans sahibi olmak demek iyi bir teknik adam demek değil pro lisans adamı adam gibi teknik adam yapmıyormuş (aaaaa sanırım ercüment hocaya hakaret moi ettim acaba. seviyeyi mi kaçırdım) 

şimşek_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 May 2009, 21:28:06
niye laf anlatmaya calısıyosunuz anlamıyorum.. biz burdayız, siz de burdasınız.. seneye ola hayrola, kim kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor zaten..

ayrıca 2 senedir içinde oldugun kulubun ben 20 senedir içindeyim.. kimin ne oldugunu, o koltuklara nasıl oturuldugunu, çook iyi biliyorum.. ben susuyorum,

suskunlugum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım vardır ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.. demiş üstad neyzen teyfik, haaydi iyi akşamlar..

Senın  yasın kac bılmıyorum ama  benım yasım 28 . Sen 20 sene  bu kulubun ıcerısındeysen  ben  25  senedır ıcerısındeyım . Hea  kımler nasıl oturduya getırıyorsan kulubu  benımde  yazacak kımler nasıl gonderıldı bu kulupten dıye yazım  var merak etme.  

Unlu bır dusunurde soyle soyler   '' Kelımeler  ınsanın  agzından cıktıgında o ınsana  hukmeder,cıkmadıgında  ıse  ınsanoglu o kelımeye hukmedermıs''

Sen konusursan  emın ol benımde  agzım yok degıl.  Onun ıcın  kucuklugunu  bıl  ve mılletı galeyana  getırır  yazılar yazma.  bende  susuyorum ama  her ınsanın  bır sabrı var.Olayı kısısellestırme

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:26:24
Benle  tanısırsın oturur konusuruz  sonra  benım Samsunsporlumu  hangı takımlımı olduguma karar verırsın. Klavyeden kımseye bırsey ıspatlayamam . YAzı yazmamı ıstemıyorsanızda  yazmam benım ıcın problem degıl bu sıteye  yazı yazmak . Zaten dıkkat edersen  cok sık yazmıyorum sadece  gereksız elestırılerde yazı yazıyorum .

Sen sadece gereksiz eleştirilere yazı yazmıyorsun.Yukarıdaki resimde  görünen adamları görmüş kişilere geliyorsun Turgut'u Sefa'yı Sercan'ı söylüyorsun.Biz o resimdeki adamların alkol alışkanlıklarına bir kez laf ettik mi.Neden sence.Çünkü sahada aslanlar gibi savaştılar.100 lerce gol attılar,kupadan elendik ağladılar,yeri geldi Gemisini kurtaran kaptan oldular,yeri geldi kavga ettiler.Peki Bahsettiğin adamlar  ne yaptılar .Takım can derdindeyken  hastayım diye deplasmana gitmiyor,giden de hakeme dayılık yapıp oyundan atılıyor,inşaallah küme düşersiniz diyor sen tutuyorsun hala bize bu adamları savunuyorsun sonrada gereksiz eleştrilere yazı yazıyorum diyorsun.Biz biliyoruz sen ne yazıyorsun.

Rica ediyorum bir daha Turgut'tan Sefa'dan,Sercan'dan Erüment Hoca'dan bize bahsetme.Artık bunlarla ilgili yazma bizim de zaten bozulmuş psikolojimizi hepten bozma.

şimşek_55

Alıntı yapılan: celebi - 03 May 2009, 21:29:58
sendin daha öncelerden bu siteye garip bir şekilde sözler sarfedip giden.(yoksa atıldın mı demeliydim) ancak yine geldin ve yine birilerini savunuyorsun dediğim gibi pro lisans sahibi olmak demek iyi bir teknik adam demek değil pro lisans adamı adam gibi teknik adam yapmıyormuş (aaaaa sanırım ercüment hocaya hakaret moi ettim acaba. seviyeyi mi kaçırdım) 

Arkadasım hala neden  saklıyorsunkı  ben Cenk Turgut 'um bunu hıcbıryerdede  saklamadım . Ercument coskunderede  dayımdır evet.  YAzdıgım  yazıları halen  okuyamıyorsan  ben bırsey demıyorum  .  Kısılıge hakeret  edemezsın .Kotu teknık dırektor,hatalı   dersın  basımın  ustunde  yerın var. Ama Pro lısansta ne ,hocamı bu   bu tarz  yakısmaz.

celebi

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:32:58

Senın  yasın kac bılmıyorum ama  benım yasım 28 . Sen 20 sene  bu kulubun ıcerısındeysen  ben  25  senedır ıcerısındeyım . Hea  kımler nasıl oturduya getırıyorsan kulubu  benımde  yazacak kımler nasıl gonderıldı bu kulupten dıye yazım  var merak etme.  

Unlu bır dusunurde soyle soyler   '' Kelımeler  ınsanın  agzından cıktıgında o ınsana  hukmeder,cıkmadıgında  ıse  ınsanoglu o kelımeye hukmedermıs''

Sen konusursan  emın ol benımde  agzım yok degıl.  Onun ıcın  kucuklugunu  bıl  ve mılletı galeyana  getırır  yazılar yazma.  bende  susuyorum ama  her ınsanın  bır sabrı var.Olayı kısısellestırme

ya sen sürekli bir yaş meselesidir deyip duruyrsun. ne kadarda takıntın var bu yaş meselesine. o zaman sende küçüklüğünü bil. önce dayının savunmaya bırak ve ondsan sonra adam gibi yaz burada

Ollivanders

mılletı galeyana  getırır  yazılar yazma

Dinime kufreden musluman olsa ...

red_white

biz senin Samsunspor şöle olsa iyi olur dediğini görmedik hep avukatlık yaptın bırak şu avukatlığıda Samsunspor luluğunu konuştur

**KaR6**

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:32:58

yazmazsan adam değilsin bu saatten sonra.. yasım kadar tas dussun kafanıza, kim kim, göndermiş bi de bakalım? ben yaşım 21 ama alayınızdan adamım ben, şakşakçılık yapmıyorum kimseye.. asıl sen kişileştirme, senin salladıgın adam cebinden parasını verip gidiyo her maça, deplasman tribununde otruyo bide..

şunu diyeyim sakın, bak sakın babamın adını o agzına alma, harbiden iş çıgrından cıkar, gorursuz o zaman yaşıda başıda, çıldırtmayın beni!

celebi

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:35:15
Arkadasım hala neden  saklıyorsunkı  ben Cenk Turgut 'um bunu hıcbıryerdede  saklamadım . Ercument coskunderede  dayımdır evet.  YAzdıgım  yazıları halen  okuyamıyorsan  ben bırsey demıyorum  .  Kısılıge hakeret  edemezsın .Kotu teknık dırektor,hatalı   dersın  basımın  ustunde  yerın var. Ama Pro lısansta ne ,hocamı bu   bu tarz  yakısmaz.

eğer samsunspora teknik adam olmuşsan bu sadece samsunsporla ilgili değil tüm takımlarla ilgili o zaman millet her türlü hakareti yapar ve küfrünüde eder. buna göğüs gemeli teknik adam pişkin pişkin oralara buralara demeç vermez ve yeğenide garip saçmalıklarda bulunmaz sende dayına eğer işini yapamıyorsa küfür edilmesine de ve hakaret edilmesine de laıman lazım yada defolup gitsin

şimşek_55

Yazmıyorum su saatten sonra   bu sıteye.  Mustafa mılletın onunde  senlede  tartısmam kusura  bakma. It dalasına  getırmem olayı.
Syg

Cenk Turgut

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:43:40
Yazmıyorum su saatten sonra   bu sıteye.  Mustafa mılletın onunde  senlede  tartısmam kusura  bakma. It dalasına  getırmem olayı.

Syg

Cenk Turgut

Allah Razı Olsun