Celil malatyaspordan ayrıldı !!

Başlatan Mert, 30 April 2009, 02:02:40

« önceki - sonraki »

Mert

Kayseri Erciyesspor maçı sonrası izin alarak İstanbul'a giden Celil Sağır'ın, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak, sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildirildi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, cumartesi günü İstanbul'da oynayacakları Kartalspor maçı hazırlığı için teknik sorumlu Mahmut Evren ve Mehmet Duman yönetiminde bir çalışma yapan sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunun Güngör, Selim ve Taylan'ın yanı sıra izinli olan Nail Tilbaç antrenmana katılmadı.

Emniyet mensuplarının da güvenlik amaçlı hazır bulunduğu antrenman, düz koşu, ısınma hareketleri ve 5'e 2 top çalışmasının ardından istasyon hareketleriyle sona erdi. Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi. Evren, son iki haftada takımın sahaya çıkarak, elinden gelen en iyi mücadeleyi vereceklerini ifade ederek, "Takım olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularımızla bir araya gelerek, onların sorunları hakkında da görüşüyoruz. Kartalspor maçı hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Kartalspor maçında genç futbolcularımıza da şans vereceğiz" dedi. Takımın Yardımcı Sorumlusu Mehmet Duman ise yönetimin kendilerine bu görevi verdiklerini ve en iyi şekilde bu görevi yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi.

yaman55

oh be İmparator kapanışı bizde yapacak inşallah

CeLiL_55

Alıntı yapılan: yaman55 - 30 April 2009, 02:30:39
oh be İmparator kapanışı bizde yapacak inşallah
inş dediğin gibi olur

yaman55

olacak ya celilin samsunsporluluğunu hepimiz biliyoruz

Kodalak

Celil SAMSUNSPOR'luda bakalım takıma alacaklarmı.Bence Celil'le sene başında teferruatlı bir sözleşme yapılsın,sene ortasında cazgırlık çıkarmayacağım diye,yönetimin kararlarına saygılı olacağım diye,hocaya kafa tutup oyuncuları ayaklandırmayacağım ,takımın dirliğini bozmuyacağım SAMSUNSPOR'luluğum üzerine yemin ederim desim , anlaşmayı yazılı bir şekilde imzalasın.....

Akyol

Eğer takım içinde hem yönetimsel açıdan hemde futbolcular açısından sorun çıkmayacaksa futbolculuğuna hayran olduğum Celil'i geri istiyorum inşallah hayırlısı olur..

ahk34

celil samsunsporlu olsa ne olur karakteri olmadıktan sonra,

Kodalak

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 30 April 2009, 08:42:09
Eğer takım içinde hem yönetimsel açıdan hemde futbolcular açısından sorun çıkmayacaksa futbolculuğuna hayran olduğum Celil'i geri istiyorum inşallah hayırlısı olur..

Kardeş eğer Celil gerçek bir SAMSUNSPOR'lu ise dediğin bu problemleri sorun etmez'''di''',ne yapardı diyarbakır örneği gibi bu takımın büyük bir takım olduğunu,formasının değerli olduğunu,kimsenin bu takımda parasının kalmadığını,çok iyi vitrin olan bir takım olduğunu geçen seneler arkadaşlarına anlatıp takımı süper lige çıkarırlardı.Ama ne yaptı Celil efendi kafa tuttu,birkaç yöneticinin gazına geldi dirliği bozdu,sonra o yöneticiler onu mat etti,o onlara dava falan açtı falan filan devam etmim....şimdi.Ne olması gerekirdi adam olması gerekirdi.SAMSUNSPOR'dan büyük değil hiçbir futbolcu.EĞER SAMSUNSPORLU İSE SORUN ETMEZ,GELİR TAKIMI SÜPER LİGE ÇIKARIRLAR.ÖYLE OLMAZSA GELMESİNLER,GÖLGEDE ETMESİNLER BAŞKA ŞEY İSTEMEYİZ....

Akyol

Bende aynı şeyi söyledim zaten Celil eğer sorun olmayacaksa gelmeli ben Celil'in futbolculuğunu beğeniyorum karakteri takımımıza zarar verecekse eskisi gibi olacaksa isterse Ronaldinho olsun sorunlu futbolcu istemeyiz.Benim şahsi fikrimi sorarsan Celil gelecektir, geçmiştende ders çıkarmıştır diye umuyorum.Seneye takımımıza birkaç tane tecrübeli oyuncu şart bunlardan biriside Celil olabilir.Herkesin fikrine saygım var ama bunlarda benim gönlümden geçenler  ;)

Kais

en azından sercandan iyi oynar.her ne kadar malatyaya gitdi diye çok kızmış olsamda.

Kodalak

futbol olarak çok iyi olacağı kesin,diğer yönleri hala muamma,SAMSUNSPOR'luluğuda kesin ama para için yapmıyacağıda yok(malatyaya gitmesi hemde iki defa)

red_white

aynen katılıyorum para için gider ama bence bu sene ondan yararlanmalıyız diye düşünüyorum

selahattin55

Alıntı yapılan: ahk34 - 30 April 2009, 09:45:35
celil samsunsporlu olsa ne olur karakteri olmadıktan sonra,

sana bu konuda katılıyorum.kısa ve öz cevab.adam adam olmayınca iyi futbolcu değil ne olursa olsun.

yaman55

haydi celil haydi celil haydi tam zamanı tam zamanı şimdi

özkan

adam gibi beleşe oynıcaksa ortalıgı karıstırmıcaksa gelsın topunu oynasın sezon sonuda bıraksın artık topu