Tek Care .... Önümüzdeki yillarin plani

Başlatan Cagdas Ünver, 28 April 2009, 18:28:07

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

28 April 2009, 18:28:07 Son düzenlenme: 28 April 2009, 18:51:26 Cagdas Ünver
Artik ne hallere düstügümüz malum.Belediyenin ve Isadamlarinin destegi gerekli demekten zaten , dilimizde tüy bitti.Kanun cikmadan belediyenin kulübe kaynak aktarmasi sart.

Fakat bunlardan ümidimizin kalmadigini bilerek , icinde bulundugumuz su durumdan en kisa zamanda kurtulmanin yolu Samsunspor'un gercek evlatlarini , gercek hizmetkarlarini bu takima yeniden kazandirmaktan gectigini belirtmek istiyorum.

Baskan : Ismail Uyanik
Teknik Dir. : Ertugrul Saglam

Musa , Mehmet Nas , Celil , Cenk , Sabri , bizde oynamamis olsada Ibrahim Akin gibi Samsunun öz evlatlarinin (geri) dönüp bu takimi eski günlerine getirmeleri lazim.( Adnan icin su an birsey demiyorum )

Samsunspor herkezden bunu bekleyebilecek kadar serefli ve büyük bir kulüptür.Artik herkez elini vicdanina koysun , ve kendilerini bulunduklari notkaya getiren Samsunspor'a geri dönsünler.

Kimse bu takimin oyuncagi degildir !

**KaR6**

tek gerçek Samsunspor

AntZ

28 April 2009, 18:46:03 #3 Son düzenlenme: 28 April 2009, 18:57:44 Ant55
Oğuz Çetin Sakaryalı, bunun yanında bu Sabri bizim eski Sabri mi, GS daki Sabri mi? İki Sabri de biraz tuhaf geldide. GS daki gelmez, diğeride torunlarını büyütüyordur. Ertuğrul Sağlam desen düştüğümüz sene başında şartlardan dolayı gitti, şimdi daha iyi değil, İsmail Uyanık desteksizlikten gitti hala destek yok, Musa nın piyasası tavan yaparken gelmez.
Mehmet Nas , Celil , Cenk kalıyor onlarda zor. Öze dönelim de gençlerimize dönelim, onlara eğilelim, yalnız yetiştirirken özellikle karakter gelişimine dikkat edelim.

eLLis

Alıntı yapılan: tek gerçek Samsunspor - 28 April 2009, 18:42:48
aman sabri uzak dursun bence
Neden? Yanlış anlaşılma olmasın sabri kötü birşeymi yaptı?

MeL_55

28 April 2009, 18:48:40 #5 Son düzenlenme: 28 April 2009, 18:59:21 MeL_55
Alıntı yapılan: eLLis - 28 April 2009, 18:47:10

gs Formasini öpüpüp de, Formayi yere seren ve üstüne egyilen adamdan ne beklersin ?

**KaR6**

sabri hayatında bi kere Samsunsporu düşündüyse ben hiçbişe bilmiyorum..

AntZ

Ondan değilde oldu olacak Gökhan Gönül ü falan da ekleseydin. Ali Güzeldal falan de bari, bana pek mantıklı gelmedi  :-[

eLLis

Ben sabri Samsunspora gelsinmi dedim merak ettim bize karşı bir açık bir vefasızlık örneğimi gösterdi acaba diye.

tek gerçek Samsunspor

yook ama bence futbol oynamaktan çok hakemlerle oynuyor bide o samsunu 55 numaradan ibaret sanıyor Samsunspordan haberi bile yok
geyseyi kovulmadıkça bırakmaz

AntZ

28 April 2009, 18:53:56 #10 Son düzenlenme: 28 April 2009, 18:56:30 Ant55
Alıntı yapılan: eLLis - 28 April 2009, 18:50:56
Ben sabri Samsunspora gelsinmi dedim merak ettim bize karşı bir açık bir vefasızlık örneğimi gösterdi acaba diye.

Samsunlu olmak sadece annesi babası Samsunlu olmaksa Ertuğrul Sağlam, Musa ve Mehmet Nas ı kaldırman lazım listeden. Kendinle çelişirsin.

YaşarDoğu

Düşüncenize saygı göstermekle beraber bunların hepsi ütopyadan öetey geçmez.Ama iyi niyetli öneri saygı duyarım

AntZ

**KaR6**

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 April 2009, 18:54:12
Düşüncenize saygı göstermekle beraber bunların hepsi ütopyadan öetey geçmez.Ama iyi niyetli öneri saygı duyarım

mehmet yılmaz

Burada olabilecek 2 isim var sadece
Bunlar da Cenk ile Celil... Zayıf bir ihtimal de Mehmet Nas. Diğerleri tatlı birer hayal hatta slymnbsrn'in dediği gibi ütopik!