Tek Care .... Önümüzdeki yillarin plani

Başlatan Cagdas Ünver, 28 April 2009, 18:28:07

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2009, 18:57:37
Burada olabilecek 2 isim var sadece
Bunlar da Cenk ile Celil... Zayıf bir ihtimal de Mehmet Nas. Diğerleri tatlı birer hayal hatta slymnbsrn'in dediği gibi ütopik!

Buna da önümüzdeki yılların planı denemez tabi  ;)

**KaR6**

yada samsuni taktiği, dayicaz kafalarina silahı, gelin buraya dicez ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 April 2009, 19:00:06
yada samsuni taktiği, dayicaz kafalarina silahı, gelin buraya dicez ;D

E öyle bir şansımız varsa Morinho yu getirsekya  ;D

**KaR6**

irtibata gec samsuniyle ;D

bi de prolisansı var mı onun ;D bak yine yaptım dayanamadım :P :P :P

mehmet yılmaz

Bu sene iyice gördüm ki, memleketi değil Samsunsporluluk ruhu önemli futbolcularda. Elin adamı dediklerimiz kadar olamıyor bazı öz evlatlar!!!

Ben inanıyorum ki iyi bir takım kursak ve maddi sorunlar az olsa Cenk de Mehmet Nas da gelirler ve bu lanet olası ligde çok iyi işler yapabilirler.

Kafaya silaha gerek yok, yeni nesil topçuların alayı yeşillik sever olmuşlar. Yeşili göster, koşa koşa gelirler... 

eLLis

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 April 2009, 18:53:56
Samsunlu olmak sadece annesi babası Samsunlu olmaksa Ertuğrul Sağlam, Musa ve Mehmet Nas ı kaldırman lazım listeden. Kendinle çelişirsin.
Açıkcası yazıyı pek okumadım listeye bir göz attım isimler uçuk geldi mesajlara baktım sabrinin yorumu gördüm merak ettim sordum üzerinde durulacak ne vardı bu kadar mesajımının anlamadım.
Sabride diğerleride beni bağlamaz dönüp dolaşıp bu isimlerin yazılması nereye kadar bunlarda futbolu bırakınca kimlerin hayalini kuracağız acaba.

AntZ

28 April 2009, 19:04:34 #21 Son düzenlenme: 28 April 2009, 19:08:20 Ant55
Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 April 2009, 19:02:46
irtibata gec samsuniyle ;D

Hep beraber baskı yapalım o zaman dayanamaz  ;)

MEHMET ABİ BİZE MORINHO YU GETIR

Alıntı yapılan: eLLis - 28 April 2009, 19:03:41
Açıkcası yazıyı pek okumadım listeye bir göz attım isimler uçuk geldi mesajlara baktım sabrinin yorumu gördüm merak ettim sordum üzerinde durulacak ne vardı bu kadar mesajımının anlamadım.
Sabride diğerleride beni bağlamaz dönüp dolaşıp bu isimlerin yazılması nereye kadar bunlarda futbolu bırakınca kimlerin hayalini kuracağız acaba.

Pardon kardeş isimlere dikkat etmemişim, konuyu açan ve Sabri birşey mi yaptı diye sonran aynı kişi diye yazdım. Uzatsakta problem yok, aramızda tartışıyoruz  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2009, 19:03:13
Kafaya silaha gerek yok, yeni nesil topçuların alayı yeşillik sever olmuşlar. Yeşili göster, koşa koşa gelirler... 

Ör: Sercan, Sefa, Turgut... Bunlarda çok ot sever dimi abicim  ;)

Bizene, biz Morinho yu istiyoruz  ;D Transfer listesini de o versin, nasıl olsa kafasına silah dayayıp getirirsin  ;)

Bizi otseverlerle kandırma şimdi  ;D

Nuri Asan

Eskisi gibi beni Samsunspora alin diye yalvaracak hepsi.isimler gelir gecer onemli olan SAMSUNSPORDUR.bu takim ebedidir.eskilerin ve sabrinin yararli olacagini dusunmuyorum ancak papazlik yaparlar.alt yapiya onem verelim yeter.

Fecr_55

kaptan 55

az kaldı ben 2 hafta sonra yapıcam detaylı yorumlarımı??????

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 April 2009, 23:21:46
tek çare : takıma el koymak !
ibrahim akın samsunlu değildir izmirlidir bakmayın siz 55 numarayı giydiğine o da benm gibi  beşnumara hastası :D
cenk her gittiği takımda 1 yıl oynuyor ve futbol hayatının son baharında son son trilyonu götürüyor ama futbolu samsunsporda bırakacağım diyor.
mehmet nas'ın bu sene sözleşmesi bitiyo.hep diyo ki samsunsporda oynamak istiyorum ama ilhan başkan bırakmıyo sözleşmesi olduğu için.hadi sezon sonu sözleşmen bitiyo senin samimiyetini görelim bakalım gelecen mi?
ilerlemiş yaşına rağmen celil hala bu takıma yarar
adnan ve sabriyi zaten konuşmayacağım.bize o oyuncuları bedava verseler almayız.üstüne sefa ve sercanı da gözden çıkarırız.
ertuğrul sağlamın samsuna gelmesi için delikanlı bir başkan olması gerek.

kaptan 55

adnan'ı üstüne 5 milyon dolarla bu takıma tekrar getiren kim olursa olsun ben o an bırakırım SAMSUNSPOR'u

tanju55

kim ne derse desin celil'siz tadi tuzu yok samsunsporun...
gecen sene sanmistim sercan celil'in rolünü üstlenir ama nerdeeeeeeeeeeee...
sefa süper futbolcu...yavas yavas kendine geliyor...
ama celil sart bu takima ileride de serkan aykut ve hakan akman olursa bu takim süper ligde...

beşnumara

Alıntı yapılan: tanju55 - 29 April 2009, 00:43:46
sefa süper futbolcu...yavas yavas kendine geliyor...
kusura bakma ama tanju bu lafı ancak sefanın bir yakını söyleyebilir.hiç bir samsunsporlu söylemez senin söylediğini.teşekkürler rengini belli ettiğn için