Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

cgr

Sitedeki arkadaşlarımla abilerimle maçı izledik gerçi pek birşey anlayamadık dönüşümden dolayı ama...

Ordu'nun golüne sevinir olduk...

Ya da Ordu'nun 2.golü atması için bekler olduk...

Kalecimiz ve futbolcuların 1-1 değilde maç 1-0 bitsin diye yalandan yere yatıp kalecinin topu bekletmesine şahit olduk...

Elimizde kağıt kalem bırakın yemek yemeyi her takıma puan dağıtır olduk o bunu yener , şu şununla berabere kalır vs.vs...

Lig'de kalmak için kendimizden çok diğer takımların sonuçlarını , yapacaklarını bekler olduk...

Bizi böyle düşündürenlere , böyle beklentilere sokanlara 1 kişi hariç YAZIKLAR OLSUN...

samsunmania

sana değmez bu sitemler sana değmez,
kalbime bir hançer sapla vur gitsin.

Şarkı ne güzel yorumlamış duygularımızı.

Bitirdiniz bizi.

Allah da sizi bitirsin.

Söylenecek ne var daha.

Bizim çektiklerimizi çekin inşallah.

havzalı55

Bir insan yaşarsa şerefi için namusu için yaşar yalnız bunu söyLemek ıstemıyorum ama söyLiceğim Samsunspor forması altında bir çok futbolcumuz yapamıyor. Sadece o baktığımız zaman tüğlerimizin diken diken olduğu formayı kirletiyorlar.SizLer o formayı bırak giymeyi bakmaya bile layik değilsiniz.Gerçi sizin basınızdaki traktörümüz baş ******* olunca doğal olarak sizde oyle oluyorsunuz. Sadece hepınıze yazıklar olsun

veis

hava yagışlıydı hocada pro lisansını yanına almayınca maglubiyet kaçınılmaz oldu.ama yanarımda bu adamlara psikolog tutup maça hazırlayan zihniyete yanarım.vallaha tek kelimeyle süperler.

Ollivanders

Alıntı yapılan: veis - 02 May 2009, 22:44:03
hava yagışlıydı hocada pro lisansını yanına almayınca maglubiyet kaçınılmaz oldu.ama yanarımda bu adamlara psikolog tutup maça hazırlayan zihniyete yanarım.vallaha tek kelimeyle süperler.

harbisamsunsporlu5517

Dostum bnm gıbı caresız adamı bıle uykusuz bıraktınızya ne dıyım ya dusersek ya dusersek dıye dusunmekten uyku tutmuyor malesef yazıklar olsun neden olanların yanına klmaz bu inş

yaman55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 02 May 2009, 23:15:47
Dostum bnm gıbı caresız adamı bıle uykusuz bıraktınızya ne dıyım ya dusersek ya dusersek dıye dusunmekten uyku tutmuyor malesef yazıklar olsun neden olanların yanına klmaz bu inş

sercan efendi horluyordur bile şimdi

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: yaman55 - 02 May 2009, 23:18:58
horlasın bakalım yavsakların kralı görusecegız buhafta

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: yaman55 - 02 May 2009, 23:18:58
Sakarya'dan İstanbul gecelerine akmıştır o....

yaman55

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: yaman55 - 02 May 2009, 23:23:52
lailada reinada mı yoksa ???
onu bilmemde adanaya yenılırsek  ilk gıdecegı yer tahtalı köy olacak

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: yaman55 - 02 May 2009, 23:23:52
lailada reinada mı yoksa ???

İstanbula hiç gitmediğim için bilemeyeceğim mekanları...

Sempatik Bengülü

bizim bu takımı düşündüğümüz kadar futbolcularda düşünüyormu her yenilgiden sonra biz kahrolurken üzülürken futbolcularda en az bizim kadar üzülüyormu çok merak ediyorum artık

yaman55

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 02 May 2009, 23:27:08
bizim bu takımı düşündüğümüz kadar futbolcularda düşünüyormu her yenilgiden sonra biz kahrolurken üzülürken futbolcularda en az bizim kadar üzülüyormu çok merak ediyorum artık

üzülselerdi bukadar ruhsuz top oynamazlardı

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: yaman55 - 02 May 2009, 23:30:15
üzülselerdi bukadar ruhsuz top oynamazlardı

Oynamak kelimesi fazla oldu yaman55.. ona top oynamak denmez herhalde...