Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

europe_55

Aslinda söylenecek cok söz var ama isin özü: Sizin gibi futbolculara, bizi size muhtac edenlere YAZIKLAR OLSUN!!!!!! >:( >:( >:(

cem and naz55

55.hakan

maçı izlerken dün internetim gitti ve yeni geldi turgut'un kırmızı kartını yeni öğrendim son maç için hayırlısı olmuş en azından deli gibi goller kaçıran biri olmayacak sahada

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 03 May 2009, 01:00:35
Şu son 3-4 yıl yaşadığımız kepazelik bitsin artık ya!
Basiretsiz yöneticilerden!
Hedefsiz,ilkesiz teknik adamlardan!
Adını bir yıl sonra bile hatırlamayacağımız cin olmadan adam çarpan çapsız futbolcu tayfasından!
bıktık artık!
azına yüreğine sağlık!!!!!!!!!maçtan sonra futbolcularda ne bir üzülme ne pişmanlık hiçbir ifadeyi göremedim utanmasalar zil takıp oynayacak halleri vardı.acaba düşündüm yöneticilerin yapamadıklarını bunlarmmı yapacaklar yoksa kayyuma yani!!!!!!!!!!!!!!!!!
Söz de kalmadı söylenecek 

amisos55

bu stresi çekiyoruz ya vizyonu olmayan hocalar ile bukadar olur.umarım vizyonu olan altyapıya önem verip ahlaklı hocalar yetiştiren topçular bulurlar. neymiş tff karadeniz bölge hocasıymış, bir tane işe yarar genç yoktur bunun kafasında

amisos55

düzeltme: ahlaklı topçular yetiştiren hocalarla olur. bu takım mantığımı kaybettirdi bana

ali ihsan

Ligin son haftası gelmiş ve Samsunspor düşme riski altında.Bu ayıp herkese yeter.Topçu diye gezen şarlatanlarada,yönetici kılığındakilerede,hocayım diye kulübede oturanlarada yazıklar olsun.

Maç sonu içeri giren Ercüment Hocaya bu sitedekilerin alayı adına - ufak bir kısım hariç-  ÖMRÜMÜZÜ YEDİNİZ LAN ,ALLAH BELANIZI VERSİN diye bağırdım,içimde kalmadı.Kafasını kaldırıp tribüne bakamadı Hoca.
Murat YILDIRIM'a da Sefa'yı gösterip yine bu sitedekilerin adına SEN BUNLARDAN DAHA SAMSUN'LUSUN diye bağırdım.

Maç sonu Kenan'ın yüzündeki hırs ifadesi hiç bir Samsunlu topçuda yoktu.

BİZİ BU HALLERE  DÜŞÜRENLERİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

cem 55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 May 2009, 21:48:53
Ligin son haftası gelmiş ve Samsunspor düşme riski altında.Bu ayıp herkese yeter.Topçu diye gezen şarlatanlarada,yönetici kılığındakilerede,hocayım diye kulübede oturanlarada yazıklar olsun.

Maç sonu içeri giren Ercüment Hocaya bu sitedekilerin alayı adına - ufak bir kısım hariç-  ÖMRÜMÜZÜ YEDİNİZ LAN ,ALLAH BELANIZI VERSİN diye bağırdım,içimde kalmadı.Kafasını kaldırıp tribüne bakamadı Hoca.
Murat YILDIRIM'a da Sefa'yı gösterip yine bu sitedekilerin adına SEN BUNLARDAN DAHA SAMSUN'LUSUN diye bağırdım.

Maç sonu Kenan'ın yüzündeki hırs ifadesi hiç bir Samsunlu topçuda yoktu.

BİZİ BU HALLERE  DÜŞÜRENLERİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN
helal olsun abi hislerimize tercüman olmussun artık susma zamanı degil zaten baksana karaktersiz turgut bile korkudan kırmızı görüp karsımıza cıkamıyo artık konusma zamanı adana maçında sahada topcuyum diye gezinenlere gereken tepkiyi vermeliyiz.

ali ihsan

90+4 Hakan Akman ı oyuna alıyor hoca.Aklınca ikili averajı düşünüp zaman çalıyor.Ne günlere kaldık be,adamda ki vizyona bakın.Ercüment COŞKUNDERE senden hoca filan olmaz.

Samsunspor'u Pendik ile karıştıran adam defol git  >:(  >:(  >:(

ali ihsan

Murat Yıldırım ve Kenan'a helal olsun.Yürekleriyle oynadılar yine.İlk yarı Turgut'u beğendim,2 tane nefis asist yaptı,Volkan ve Oktay koca kale yerine auta attı,Kırmızı kart bence ağırdı,sarı olmalıydı.

2,yarı zaten oynamadık her deplasmanda olduğumuz gibi,gezdik durduk.

ali ihsan

Ahk34,Veis,Çelebi ve Recep55 ile Sakarya tribünündeyiz.Sakarya'da üniversitede okuyan bir kardeşimizde yanımızda.

ali ihsan

AlıntıTurgut Doğan Şahin - Ercüment GÜL -Haber Gazetesi

Samsunspor, Sakaryaspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek son hafta evinde oynayacağı Adanaspor maçındaki 90 dakikada sevenlerinin yüreklerini  ağza getireceğe benziyor.
              Sakaryaspor maçında ilk 45 dakika oyunun kontrolünü elende bulunduran ve rakibini sahasında presle durdurmayı başaran Samsunspor yüzde yüz denecek iki gol pozisyonunu da önce Okan sonra Volkan'nın ayağından   gole çeviremedi.
             Karşılaşmanın ikici yarısının hemen başında golü kalesinde gören Kırmızı-Beyazlılar ilk yarıdaki mücadeleci ve prese dayanan futbolunu gösteremezken ilerleyen dakikalarda da oyun disiplininden koptu.
           Sonuç olarak ikinci yarıdaki 45 dakkiada gol rakip kalede gol pozisyonu bile üretemeyen Samsunspor yediği gole cevap veremeyince karşılaşma 1-0 Sakaryaspor'un galibiyeti ile tamamlandı.
          Bu karşılaşmada özellikle Volkan 90 dakika takıma adına verdiği mücadele ile belki de taktir edilecek tek futbolcuydu. Ayrıca Sefa bu karşılaşmadaki performansı ile mükemmel tekniği ile her geçen hafta bu takım için çok önemli bir futbolcu olduğunu göstermekte. Ancak Turgut Doğan Şahin yine bu karşılaşmada da son derece isteksiz, son derece ruhsuz ve sorumsuz bir görünümde sahadaki futbolunu oynamaya devam ederken  maçın bitimine sadece 4 dakika kala bir pozisyon sonrası yan hakeme yaptığı fiili hareketle haklı olarak kırmızı kart gördü. Yani, gelecek hafta son derece hayati önem taşıyan Adanaspor maçında takımını yalnız bırakmayı da başardı.
      Sonuç olarak Samsunspor'un kümede kalması bu hafta sonu sezonun son  maçı olan evinde oynayacağı Adanaspor'dan   mutlak 1 puan alması mümkün olacak.

Senin gibi yazarın ben  ....

Ben maçı tribünden seyrettim ya sen...

Bu nasıl yorumdur anlayamadım.Volkan ve Sefa müthiş oynamış ha.Sizin gibi yazar olacağına hiç olmasın daha iyi ...

Akyol

al ercmenti vur ercümente ikisi de toptan anlamıyor maalesef  >:(

ali ihsan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 May 2009, 22:05:00
90+4 Hakan Akman ı oyuna alıyor hoca.Aklınca ikili averajı düşünüp zaman çalıyor.Ne günlere kaldık be,adamda ki vizyona bakın.Ercüment COŞKUNDERE senden hoca filan olmaz.

Samsunspor'u Pendik ile karıştıran adam defol git  >:(  >:(  >:(

Sefa ve Sercan'ı da yanına almayı unutma  >:(  >:(  >:(

samsunspor5555

bence sen tribünden degil disaridan bakdin maca bence..su macda volkana salliyorsun ya  ::)