Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

nilsah

yarın maca gelecek arkadaşlara cok sey düşüyor.en önemlisi sadece takıma destek vermek.bunun dışında rakip taraftarla oynamamak.bizim için ilk 45 dakika cok önemli.ben sizle beraber olamıyacam macı ben soyunma odası koridorundan seyredecem o yüzden ne olur yanımızdaki arkadaşımızı uyaralım bizim en büyük sorunumuzun konsantrasyonu cabuk kaybetmemiz bunu yasadık kac mac boyunca bari bu mac yaşamayalım takımı demorize etmeyelim

Derya

Alıntı yapılan: hala kızı - 01 May 2009, 23:08:07
ciddi birşey çıkmamıştır inşallah.
can'sız olmaz ki cansız..

cana geçmiş olsun diyor yarınki maçta oynayabilmesini tmenni ediyoruz.SENSİZ OLURMU CAN?

berusa55

Önce Burhan şimdi de Can... Daha maç öncesi aksilikler can sıkmaya başladı. İnşallah maç da sıkıntılı geçmez.

beşnumara

inşaallah duran toplara iyi çalışmışızdır.yarın skarya çok sert oynayacak bence. en çok da oktaya faul yapacaklar.yarın turgutun ölümüne oynaması lazım geriye yardım etmesi lazım aynı şekilde sol tarafta oynayan kişi için de geçerli

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 May 2009, 23:21:09
aynı şekilde sol tarafta oynayan kişi için de geçerli

Orası soru işareti, kim oynar ki Can oynayamazsa? Hakan Koçaslan, Turgay... ??? Yerine koyacak kimse gelmiyor aklıma

**KaR6**

ben soyle kurdum defansı

turgay gokhan-kenan veysel

buyuk ihtimal böyle olur, olması da lazım, havadan da etkili oluruz böylece..

nilsah

arkadaşlar orda can oynar.başkasına bırakmaz o formayıııııı.adam hastaneden cıktıgımızda sakarya macını kafasında oynamış.adana macında sakat cıkıp 4 gol atma planı yapıyordu.

hala kızı

Alıntı yapılan: nilsah - 01 May 2009, 23:27:57
arkadaşlar orda can oynar.başkasına bırakmaz o formayıııııı.adam hastaneden cıktıgımızda sakarya macını kafasında oynamış.adana macında sakat cıkıp 4 gol atma planı yapıyordu.

CriminaL

kardeşim işte benim  8)
orta okulda da böyleydi beden derslerinde  :)

şimşek_55

onların  sag kanadında  Okan koc oynuyor . Baskılı oynamaya calısacaklardır. Yalnız defansıf manadada  zayıf bır Sakarya olacak .O mevkıde  Veysel oynayablır.  Caner  oynayabılır.  Bellı olmaz  bu ısler.  

kýrmýzýbeyaz55

Bugün yan sahada üçüncü lige yükselme 1.eleme yarıfinali Zonguldakspor Çayeli maçını izledim. Çayeli güzel oynadı ve 2-1 kazandılar.Zonguldakspor 30 lu ve üzeri yaşlardaki arkadaşlar için pek çok şey ifade ediyordur.
Tribünlerde on tane taraftarı vardı/yoktu, yazık ya inanın çok üzüldüm.

beşnumara

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 01 May 2009, 23:45:34
Bugün yan sahada üçüncü lige yükselme 1.eleme yarıfinali Zonguldakspor Çayeli maçını izledim. Çayeli güzel oynadı ve 2-1 kazandılar.Zonguldakspor 30 lu ve üzeri yaşlardaki arkadaşlar için pek çok şey ifade ediyordur.
Tribünlerde on tane taraftarı vardı/yoktu, yazık ya inanın çok üzüldüm.
onlar için üzülmeye  gerek yok köksal toptan ve melih gökçek işbirliğiyle seneye 2.lig b de oynayacak zonguldak.

yaman55

kýrmýzýbeyaz55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 May 2009, 23:50:06
onlar için üzülmeye  gerek yok köksal toptan ve melih gökçek işbirliğiyle seneye 2.lig b de oynayacak zonguldak.
profilindeki Muzaffer Abinin hatırına üzüldüm işte

beşnumara

Alıntıprofilindeki Muzaffer Abinin hatırına üzüldüm işte

biz böyle düşünüyoruz malesef futbolumuzu siyasiler yönlendirdiği için.hem ne alakası var muzafferle.ben onu samsunsporlu muzaffer olarak sevdim.zonguldaklı muzaffer olarak değil.