Penaltıya Sinirlenen Taraftarımız kendini Atıyor.!

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 24 April 2009, 22:41:01

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

HoliganSamSunLu

HoliganSamSunLu

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 24 April 2009, 23:28:21
evet daha iyi olur... başlık fiyakalı olsun

Başlık ''Ölümüne Samsunspor ''

Açıklama: verilen penaltı kararına tepki gösteren taraftar sözle değil uygulamalı ölümüne sevmek :)

İzlesene.com'a yükledim onay bekliyorum verildikten sonra link'i paylaşırım.

55.hakan

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 24 April 2009, 23:34:47
Başlık ''Ölümüne Samsunspor ''

Açıklama: verilen penaltı kararına tepki gösteren taraftar sözle değil uygulamalı ölümüne sevmek :)

İzlesene.com'a yükledim onay bekliyorum verildikten sonra link'i paylaşırım.
onayladım kardeşim koyabilirsin ;)

Fecr_55

???  ::) ??? :( ???  ilk defa görüyorum, insallah da son olur..gercekten $ok bir görüntü..sasirdim kaldim..
peki oraya nasil cikmis  :( yani, sevdiginin yolunda ölmek diye buna deniyor demek..

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 24 April 2009, 23:43:23
???  ::) ??? :( ???  ilk defa görüyorum, insallah da son olur..gercekten $ok bir görüntü..sasirdim kaldim..
peki oraya nasil cikmis  :( yani, sevdiginin yolunda ölmek diye buna deniyor demek..

o bölgeye çıkmak çok kolay tirübünün üst kısmandan çıkıp o bölgeye kadar gelmiş helal olsun tam bir komando...

Fecr_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 24 April 2009, 23:45:11

o bölgeye çıkmak çok kolay tirübünün üst kısmandan çıkıp o bölgeye kadar gelmiş helal olsun tam bir komando...

sadece tribünün ic kismini gördügümden üstünü merak etmedim acikcasi, ama fazla merak da iyi degil burda gördük..bu isi komandoya bagladin ya sana da helal olsun  :D

sBc-55

özkan

galıba ankaragücü macıydı arkadsalar gercekdı bu hatta trtdekı sakallı adam anlamsızca gulmusdu sanıyelerce buna..samsunspor aşkından baska birsey degıldır bu

fanli03

AntZ

Nasıl ya? Bu görüntüleri bugüne kadar ne izledim ne de duydum  :-[ Allah uzun ömürler versin arkadaşa... Bunun gibi somut görünmese de her hafta kaç tane Samsunsporlu için için eriyor  >:(

Kaya

bu kendini atan arkadaşı hatırlıyorum hala o an hafızamda,bu olay bir çok ana haber bültenine konu olmuş hatta yanlış hatırlamıyorsam alçılı ayaklarıyla da siyaset meydanına katılmıştı bu arkadaş saygılar :P