Penaltıya Sinirlenen Taraftarımız kendini Atıyor.!

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 24 April 2009, 22:41:01

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

hiç unutmuyorum o maçta ist den akarabalr geldi ve maca götürdüm onları maraton tribündeydim tam net gördüm ve o adam daha sonra erman toroğlunun programına cıkdı koltuk deynekleriyle iki bacagıda kırıkdı

europe_55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 27 April 2009, 16:04:56
hiç unutmuyorum o maçta ist den akarabalr geldi ve maca götürdüm onları maraton tribündeydim tam net gördüm ve o adam daha sonra erman toroğlunun programına cıkdı koltuk deynekleriyle iki bacagıda kırıkdı

Evet o programi bende hatirliyorum.
Erman Toroglu böyle mahkeme tarzinda bir program yapiyordu ve o Samsunsporlu taraftarimizda yayina katilmisti. Hami´nin penaltiyi  kendisini görünce bilerek kacirdigini söylemisti ve Hami´de bunun üzerine yayina baglanip penaltiyi bilerek kacirmadigini söylemisti...

Nuri Asan

Sirinlerdeydim o mactada.1-0 kazanmis ligdede 6.siraya cikmistik 10 gun sonra askere gittim.stad tika basa dolu idi.en entesasani samsunspor icin yine atlarim demesiydi.OLUMUNE SAMSUNSPORLUYUZ

kýrmýzýbeyaz55

Evet hatırlıyorum, İnsan beyni çok ilginç. Bazı sabitler olmayınca bir çok olağan olay zamanın akışında unutuluyor. Bu Ankaragücü maçını da sabit arkadaşın çılgınlığıyla hatırlamamak mümkün değil. 4-5 dakika kadar çatı demirlerinde gezinmişti. Yanımızdakilerle konuşuyorduk; Rambo bile daha fazla dayanamazdı helal olsun adama derken daha fazla dayanamadı düştü..Yani sonunu düşünemedi tüm gücünü bitirdikten sonra düştü.. salmadı ..