Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

merkez

15 April 2009, 23:26:56 #75 Son düzenlenme: 15 April 2009, 23:28:41 merkez
Oktay'ı ilk seyrettiğimde Tümeri anımsatmıştı bana.Huyu benzemesin ,onun gibi ters çalımlar atıp feykler yapıyor hızıyla ve sorumluluk alabilen oyun yapısıyla takıma çok büyük katkı sağlıyordu.

Tümer de ikinci ligten, Zonguldaktan gelmişti .geldiği günlerde Samsunspor ile igili öyle güzel cümleler kuruyordu ki baş tacı etmiştik onu bir anda...

Hatta dün gibi hatırlıyorum 9 sene oluyor ,Kanal s veya Klas tv de bir programa katılmıştı ben de canlı yayına katılıp onu ne kadar beğendiğimi(zi),efendiliği ve takıma sağladığı katkılarla bu takımın kaptanlığını yaparak senelerce bu formayı çıkarmamasını istediğimizi söylemiştim,o da ben samsunlu değilim ama samsunsporluyum bu kutsal forma benim için çok değerli burada Tümer Metin oldum hiçbir yere gitmem demişti.

Sonra da öyle bir gitti ki beşiktaşın kaç maçında samsuna dahi gelemedi,ya sakattı ya cezalı...

Ben Oktay'ı ayrı tutuyor ona ayrı bir değer veriyorum.Hepimiz öyleyiz.

Eşi hanımefendi tüm maçlarımıza geliyor hem ona hem takımımıza destek veriyor.Kendisi düğününe bu taraftarı davet ederek bu formaya ve bu taraftara ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.Saha içinde mücadele ediyor,koşuyor savaşıyor formasının hakkını veriyor.

Para alamıyor ama çıtı dahi çıkmıyor.

Oktay farklı biri,Tümerle kıyaslanamayacak kadar kaliteli ahlaklı bir kardeşimiz.Asla Samsunspora ihanet içinde olmaz.

Onu seviyoruz ve bırakın bu takımdan ayrılmasını arkadaşlarıyla beraber bu büyük taraftarı şampiyonluk turunda selamlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

sadece55

oktaya çok para verceklerini sanmıyorum kandırıp federasyon yoluyla almaya çalışır trabzon ama buna da oktay müsade etmez bence

guvener55

birisi oktaya anlatmalı ve trabzona gitmemeli.hiçbir takıma gitmemeli oktay seneye bize çok lazım

veis

biz kasımpaşa maçında yazılı bişekilde anlatacagız :P

Baskent_Samsunspor

delibalta giderse kendimi baltalarım  ;D

s_uzunkaya

bende siteye sabah sabah girme nedenim, nerden düştüyse aklıma d.bakır maçında oktayın oynadığı futbolu tebrik edmek amaçlıydı. acaba bunu nerde yazabilirim d.bakır maçı bölümündemi yazsam diye düşünürken bu başlıkla karşılaştım.
duygusal yaklaşmıycam, yok düğününe davet etti, yok delikanlıdır tümer lik yapmaz, yok 55 numaralık adamdır fialn demiycem. sadece taraftar olarak şunu diyebilirim, eğer önümüzdeki sezon süper lige çıkcaksak bu takıma oktay lazım ve yönetimin 3-5 kuruşa tenezzül edipte oktayı elden çıkarması, samsunsporumuzun ümitlerinin bittiği an olur,çaresizliğinin göstergesi olur, güne kurtarma politikasının başlığı olur.
  oktay işi biliyor ve kanaatimce yönetim ona oktay seni sattık demedikten sonra bu genç yaşında ve istikrarı yakaladığı samsunspor gibi marka bir takımı bırakıpta malum takımlarda yedek klübesinde pas tutmayı beklemez... emreler,adnanlar,canerler nerde... samsunspor bir markadır ve sadece o markayı tekrar vitrinlerde sergilemek lazımdır. oktay samsunsporu süperlige çıkaracak takımın içinde olmanın ne kadar öenmli olduğunu eminimki çok iyi biliyor...
  bu arada esas konuma dönim :) oktayın d.bakır maçında sergilediği futbol dehşetti, tebrikler oktay....

pitbul055

Kais

Alıntı yapılan: veis - 16 April 2009, 07:14:42
biz kasımpaşa maçında yazılı bişekilde anlatacagız :P

bunlar futbolcuların beynini yıkayan haberlerden.aynı adnan'ı nasıl batırdılarsa(haketti şimdi değrini anlar)aynısını yapacaklar oktay abiyede.
bizde taraftarlar olarak bir yürüyüş yapalım tesislere falan gidelim.aynı celil olayı gibi.

Sadece Samsunspor

16 April 2009, 13:14:28 #83 Son düzenlenme: 16 April 2009, 13:37:08 SADECE SAMSUNSPOR
oktay gazeteye: gidersem adam gibi giderim kulübe para kazandırmadan bi yere gitmem daha 1 sene daha mukavelem var demiş, helal olsun, beni ben yapan samsunspordur demiş

Kais

kaptan 55

Kais

takım az daha iyi gitsin o tribünlerde yer kalmaz oktay abi.hele bir süper lige çıkarın bizi.3 gün geçti ama sesim hala kısık diyar maçından kalma.ama helal olsun size.

Kadir ÇELEBİ

Menajerim görüşüyor

Samsunspor'un yıldız futbolcusu Oktay Delibalta, menajerine çok sayıda takımdan transfer teklifinin gelmesinin kendisini onurlandırdığını ve gururlandırdığını söyledi. "Kulübümü çok seviyorum" diyen Oktay. 1 yıl daha sözleşmem var. Bu transfer olayları ile menajerim Ethem Süver ilgileniyor. Ben Samsunspor'daki görevimi tamamlamadan hiçbir takımla görüşmem. Oktay Delibalta isminin duyulmasını sağlayan Samsunspor'un markasıdır. Eğer gitmem gereken bir durum söz konusu olursa bunu büyüklerimizle konuşacağım ve gidersem de adam gibi gideceğim. Kulübüme para kazandır buradan ayrılırım" dedi.

KESİNLİKLE İHANET ETMEM
Samsunspor'a zarar verecek bir davranışı ne kendisinin, ne de menajeri Ethem Süver'in yapmayacağını ifade eden genç futbolcu, "Beni bu hale getiren hocama, yöneticilerime ve menajerime kesinlikle ihanet etmem. Ben Samsunspor'un futbolcusuyum. Amacım kulübüme en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu bilinçle üzerime düşeni yapacağım" diye konuştu. Hayrettin Gümüşdağ isminin hayatımda önemli bir yeri olduğunu vurgulayan genç oyuncu, "Oktay Delibalta'yı kimse tanımazken o bana güvenip takımında yer verdi. Bu durumda olmamda onun çok emeği vardır" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=24857

Kadir ÇELEBİ

Hakkı Tomaç: Gurur duyduk

Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, Oktay Delibalta için kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini söyleyerek, "Futbolcularımızla ilgilenilmesi bizlere gurur veriyor" dedi.Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, Oktay Delibalta ile ilgili çıkan transfer haberlerini değerlendirdi. Futbolcuları ile ilgilenilmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Tomaç, "Oktay için henüz kulübümüze ulaşan resmi bir teklif yok. Ancak zaten Samsunspor'un önümüzdeki sezon transfer yapma konusunda sıkıntıları var. Bu nedenle kadroyu muhafaza etme düşüncesindeyiz" diye konuştu. Bu arada Gençlerbirliği'nin de Oktay'la yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=24859

Kodalak

Gençlerbirliğinden nefret ediyorum artık hep futbolcularımıza kanca atıyorlar verimi düşüyor çocukların Emre yide böyle aldılar aklını çelip bedavaya getirdiler