Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

55Bafra55

HoliganSamSunLu

mehmet yılmaz

Maçtan söz etmeyi canım hiç istemiyor aslında; "Gündüz Kâbusu" denilebilir buna. Geliyorum diyen mağlubiyet acı bir şekilde geldi. Hafta içi, içeriden gelen haberler maçı kazanamayacağımızı fısıldıyordu zaten ama biz her şeyden önce taraftar olduğumuz için inanmak istememiştik böyle bir şeye. Futbolcuların maç konsantrasyonlarıyla ilgili şüpheler vardı. Ortada henüz bitmeyen bir lig ve alttan sürekli sıkıştıran takımlar varken bu kadar gamsızlık hayra alamet değildi elbet.

Biz demiştik denilecek bir şey de yok ortada çünkü Eray vakasında hepimiz demiştik. Eray, sezon açılış maçı olan Bafra'yı da sayarsak, ligin başında oynadığı 4 resmi maçla birlikte 5 maçta kalesinde 13 gol görmüş bir kaleci idi -ki şimdi 6 maçta 17 gol oldu. Taraftara göre maçın en büyük endişesi idi. Yediği ilk 3 golde bariz hataları vardı. Maalesef beklenen oldu. Elbette ki takım halinde kötüydük, maçın tek sorumlusu Eray değil ama başrolde onun olduğu kesin! Özgüveni olmayan ve tribünlerin de ilk anda feda edeceği isim durumundaki Eray yerine Cengiz tercih edilmeliydi. Sakat olduğu söyleniyor ama kulübede olabildiğine göre Cengiz oynamalıydı. Cengiz oynasa belki 4 değil 6 gol yiyecekti ama kimse bu duruma bile bile yapılan bu tercih hatası kadar içerlemeyecekti emin olun.

Eray, adeta Altay'a çalışırken son anlardaki bir pozisyonda tribünden bir taraftarımız, "Eray ofsayttasın, çık, çık!" diye kara mizah yaparken bir yandan sinirden gülüyor, bir yandan da diğer maçlardan gelen haberlerle kritik konumumuzu sorguluyorduk.

Maç sonunda herkes boynu bükük bir şekilde sahayı terk ederken Eray'ın Altay kulübesindeki herkesi tek tek tebrik etmesi de hayli manidardı! Manidar olan bir başka şey de seçim bitmesine rağmen gerçek bir Samsunsporlu olduğunu zaten bildiğimiz Mehmet Atalay'ın yine boynunda Samsunspor atkısıyla maçı maraton tribünde izlemesiydi. Seçim zamanı arz-ı endam edenlerden yine gelip de benim göremediklerim varsa sağ olsunlar ancak ya kazansa da kaybetse de gelmeyenler!..

samsunmania

Ptesi göreve resmen başlayacak olan bld.bşkları D.bakır maçında da tribünde olmazlarsa başladığımız noktaya dönmüş olacağız herhalde.

beşnumara

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 05 April 2009, 16:13:55
eray istikrarlı gidiyorsun aferin sana en son oynadığın maçta da 4 yemiştin suç sende değil eray bizi senin gibilere mahkum edende yazıklar olsun  >:( >:( >:(
yaaa bu yönetim erayı aldı tamam da arkadaş bafra maçından sonra göndermedin giresundan 4 yedik yine gönderemiyon anlaşmamız var diye bari oynatma be kardeşim.  memlekette başka adam kalmadı mı.cengize yazık.sakat makat eraydan iyidir cengiz.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 05 April 2009, 00:59:23
Eray için bazıları kötü kaleci diyor; kötüyü geçtim, kaleci bile değil bence ???

Konya'nın yedeğin yedeği kalecisini, üstelik kiralık olarak alıyorsun -ki çocuk kaleci falan değil. sonra da ne mal olduğunu görüp apar topar Hasan'ı alıyorsun ama böyle bir maçta yine de Eray diyordun. Kaleci antrenörümüzde bir Cengiz takıntısı var zaten, bu biliniyor. Al gör şimdi Eray'ı, sepet Eray'ı, Kova Eray'ı. Takımın içine etti. Ne moral kaldı ne motivasyon. 2-0 iken 2-2 yapsan ne olacak, yine yiyecek. Ligde 4 maç kaleye geçti yediği gol 11. Asıl rezillik maç sonunda Altay kulübesinde kim varsa hepsini tek tek kutlaması, ulen d**** bırak da onlar seni kutlasınlar!!!

Burada AltaY yönetimine seslenmek istiyorum, delikanlıysanız, şerefiniz varsa galibiyet priminden Eray'a da verirsiniz. Buyurun bakalım.

5BrK5

eray  aynı kalecisi kırmızı kart yiyen bi takımın  oyuncu değiştirme hakkı bitince kaleye soktuğu futbolcular gibi gelen topa uçmuyo bile. .  maçı sattı desem o adam onuda yapamaz  o na verilen  paraya yazık. . .tek anlamadığım bu adamları  gece karanlıktamı takıma seçiyorlar. . .

Sioux

samsunspor kalesinde bu yasıma kadar gordugum en kova kaleci eray.

CurvaSudSamsunspor

harbisamsunsporlu5517

05 April 2009, 20:02:10 #265 Son düzenlenme: 05 April 2009, 20:05:13 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 05 April 2009, 16:31:30
yanarım yanarım harbi samsunsporlu kardeşime yanarım adam ağız tadıyla maç izlemeye gitti o haliyle sinir küpü olmuştur.
maca gırerken polislerdende azar işittik abi hırsımdan eve söve söve geldim  eray senin ....... ercümenti mumla aradık bugun

berkay55

bu taraftarı bu kadar perişan ettiğiniz için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır,la siz nerde bıraktınız ruhunuzu bu taraftarı bu kadar üzmeye ne hakkınız var sitresten sıkıntıdan ölecem yaaa ulan sövsem olmıcak ağlasam gururuma yediremiyorum nediyim size yaaaaa   :(:(:(

berkay55

haklısın kardesım olan hep bıze olurr bu serefsızlere bıse olmazz Allah cezasını versın bu eray denen serefsızıı takıma getırenlerınn keske mustafa oynasa daha ııyıdıı

ramcQ_55

şimşek_55

Secımden sonrası soylendı, secım  gectı takım hala sahıpsız , durum   altay'a  4-0 yenılmemız  degıl 2 hafta sonrakı kongre surecı onemlı kulupte  hıcbırsey net degıl. Ayrıca ustune  hafta ıcınde  futbolcular ıle  yonetıcıler arasında  bır gergınlık olusmustu  ve oyuncular ıdmana  gec cıkmıstı. Sanırım  ustune  bugun Eray2ın yaptıgı hatalarda  eklenınce sonuc kacınılmaz oldu. Samsunsporun gundemı  3  atıp 5 yemek degıl  yonetım olusturup futbol kuluturunu  yakalamasıdır. Yoksa  bu gollerı  bır alt kumedede yemeye devam ederız gıbıme gelıyor.  Sehrın bu takıma   guvenılır durust bıryonetım getırmesı  ve  destek olması kacınılmaz. Yoksa  sıhırbaz getırın  ıcerıdekı 11 oynamıyorsa  yapacagınız  sey  dovunmekten  baska  bırsey degıldır.