İyi Günde, Kötü Günde Trabzonspor'un Yaninda

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 March 2009, 23:00:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

@TuFaN55

El attım derken, sağolsunlar o arkadaşlar bizi Samsunspor'u temsil makamında görmüşler, kendileri ulaştılar, görüşmek istediler. Elbette dedik biz de. Çok temiz, iyi bir arkadaşımızdı kendisi. Dediğim gibi çoluk çocuk sahibi, meslektaşım olan bir kardeşimiz. Hatta sınıfında İstanbul takımlarını tutanlara çok kızdığını, Trabzonspor'u da değil, Samsunspor'u tutmaları gerektiğini falan söyledi. Samsunspor'u da seviyoruz dedi -ki 35ama55'in de dediği gibi bu çok doğal zaten. Öyle şiddete meyyal, kaşarlı tipler değiller. İlla maçımızı izlemek isterseniz kişisel olarak gelin, yanımızda durabilirsiniz ama atkı, forma, pankart vs... Bize ters işler bunlar, nasıl ki İstanbul takımı atkısıyla gelen adamı yanımıza almazsak sizi de alamayız dedik. Üstte de dediğim gibi, anladı arkadaşımız da zaten. Fakat bizim şu an için gündemimizde Trabzonspor diye birşey yok, bizim öncelikli gündemimiz ait olduğumuz yere, Süper Lige dönmektir!.. İsmail Başkanla Samsunsporluluk konusunda benzetilmek bile bir şereftir benim için, kıyas kabul edilemese de...

kaptan 55

arkadaşlar belki çok iyi niyetli insanlar,belki çok iyi bireyler sebep ne olursa olsun ben böyle bi oluşuma SAMSUN'da karşıyım.bugün sanalda başlar sonra gerisi gelir ulusal basında bile çıkmaya başladılar daha bi yemekle gerisini siz düşünün buda benim fikrim

Nuri Asan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 27 March 2009, 10:05:26
arkadaşlar belki çok iyi niyetli insanlar,belki çok iyi bireyler sebep ne olursa olsun ben böyle bi oluşuma SAMSUN'da karşıyım.bugün sanalda başlar sonra gerisi gelir ulusal basında bile çıkmaya başladılar daha bi yemekle gerisini siz düşünün buda benim fikrim

benim düşüncemde bu yönde zaten bizim basınımısız (özellikle haber) böyle şeylere çok meraklıdır (sahibinden iyi tanıyoruz)Bende böyle bir oluşuma karşıyım.