İyi Günde, Kötü Günde Trabzonspor'un Yaninda

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 March 2009, 23:00:48

« önceki - sonraki »

berusa55

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ayaklarınıza sağlık g.antep bahtiyar ettiniz biz samsunsporluları.bu haftada inşallah i.b.b bizleri mutlu eder.şampiyonluk trabzona kadar düştümü?onlar şimdi eskidendi o şarkısını söylesinler.trabzonun bu gidişatına bizim çakma samsunlu bürokratlar üzülüyorlardır?nede olsa onlar için samsunspordan başka her karadeniz takımı onların.bu arada bu hafta rize ordu giresun yenildiler.inşallah daha beter olurlar.samsunsporumuza gelince kral kesiliyor tek.İNŞALLAH bu hafta karabüküde yeneriz.daha sonra iki hafta sahamızda oynayacağız.biraz inançla playofa kalmak hayal değik.tüm dualarımız SAMSUNSPORUMUZ için...

HoliganSamSunLu

ben ts lilere değilde akp il başkanına şaşırdım ulan çakal se bu şehirde il başkanlığı yağmıyormusun vekillerin ne işe yarıyor belediye başkanınıza söz geçirin bırakın ts lilerden medet ummayı adi heriflerr samsunsporun ismini zikretmezler olduya hanı lafı geçti ordada kümcümseyici konuşurlar ulan bizim ts lilerden ne gibi beklentimiz olucak siz önce yaşadığınız şehire ihanet etmemeyi öğrenin.

supernatural_55

ulan ilerde vali olursam ilk işim trabzona tayinimi isteyip trabzonu amatörden bile silmek olacak >:( ... trabzon olamazsın şampiyon...

yaman55

drabizona 50 otobüs devam hertürlü bi çıkalım kocanız geldi pankartı yaptırız inşallah

CeLiL_55

bi silemedik Samsun'u şu tslilerden ya defolun gidin kendi şehrinize naparsanız yapın orda,ne zamanki adamlara trabzon Kümeye tezahüratı yaptık trabzonlu federasyon o zaman Samsunspor'un üstünü çizdi entrikalarla küme düşürdü.. Allah bütün tslileri kahretsin..

METE_55

ulan ALİ AKYÜZ SAMSUN AKP İL BAŞKANI OL ama  SAMSUNSPORUMUZUN hiç bir kongresine gelme destekte olma ama isimlerini almak istemiyorum,bazı   adamların davetine git yazıklar olsun bize, sana değil, sen git akrabalarını komşularını senin  gibi rengi BORDO MAVİ olanları destekle, SAMSUNSPORA SAHİP ÇIKMAYAN SİYASETÇİYE YAZIKLAR OLSUN..

Kais

abi bunlar trabzonda tutunamıyorlar alayı samsuna hücum ediyor.suç bizde bunları başımıza getiriyoruz.alayı trabzonlu

King Of The North

Lan şerefsizler sizin ne haddinize Samsunspora el atmak çekin o pis ellerinizi Samsunsporumuzdan.Size kalacaksak bu kadar acizsek Samsunspor hiç olmasın daha iyi,siz pilot takımlarınıza el atın.
Bu hristiyanların Afrika'ya gidip onlara İncili vermeleri ve o Afrikalıların tüm benliklerini kaybederek sömürge olmalarına benziyor.Bağımsızlık Güneşinin Doğduyu Yer Samsun'da böyle oluşumlar.Biraz abarttım galiba ama bunların adının geçtiği her yerde tüylerim diken diken oluyor.

kuzey55

ya 3-5 ts li toplanmış samsunspora destek verelim demiş.bunları adam yerine koyup burda tartışmaya bile gerek yok...biz bugüne kadar kimseden destk istemedik istemeyiz de hele bu trabzon olursa yakınımızdan bile geçmesin.

emre

Alıntı yapılan: yaman55 - 24 March 2009, 00:03:03
trabzonla kardeş olacağımıza Panathinakosla oluruz malım şahıslar derhal samsunspor taraftarından özür dilemeli yada samsunsporu ağzına almamalı

Ertuğrul Sağlam

(Akparti il başkanı Ali Akyüz trabzona başarı dileyip Samsunspor'a destek vermelerini istemiş )

bu söze söylenecek çok güzel sözüm var ama ne siteye nede kişiliğimize yakışmaz ama ben özetle şunu diyeceğim

Kaç defa Samsunspor maçına gittin?
Allah aşkına bu adamı Samsunspor trübünlerinde göreniniz varmı?
Samsunspor'un hangi kongresine katıldın?
Samsunspor için hangi organizasyon içinde bulundun?
Samsunspor'a destek kampanyalarının hangisinde vardın?
Samsunspor için zerre kadar neyaptın?
Samsunspor senin beyninin yada kalbinin en ücra yerinde bile olsa yeri varmı?

Ama İhale-Adam kayırma-Rant-İşe adam yerleştirme-Tayin-Atama-Usülsüzlük-Yolsuzluk-ve benzeri tüm pis işlerde adları geçiyor iş Samsun ve Samsunspor menfaatine birşey yapmaya gelince hiçbiri ortalıkta yok buzaman kadar Samsunspor taraftarının hangi çağrısına kulak verdi yada cevap verdi? ama (bmn) isimli gurubun samsunda yaptıkları bir organizasyona ilk davette katılmayı ihmal etmiyor bunlar hakkında bildiğim daha çok şey var ama buraya yazmak istemiyorum işin özü arkadaşlar bu ve bunun gibi kişileri başa getirip baş tacı etmemek gerek çünkü bunlar sadece çıkar amaçlı oluşum içinde olan kişi ve kişiler.

Ali Akyüz'e sorduğum bir soruyu ve cevabını birdefa daha hatırlatmak istiyorum
3 yıl önce bir toplantıda Büyük oteli Samsunspor'a neden vermiyorsunuz dediğimde bana cevabı
Biz bu oteli satıp köylere hizmet götüreceğiz yatırım yapacağız olmuştu

sanki bu köylere yapacağı hizmet ve yatırımların parası devletten gelmiyor
sanki bunlardan köylere ekstra hizmet isteyen var
sanki bu otel satılmazsa köylere hizmet gitmeyecek  
bu şehirde makam mevki sahibi olup Samsuna ve Samsunspora destek olmayan kim varsa allah belasını versin.........
bizim SİZİN gibilerin desteğine ihtiyacımız yok engel olmayın yeter

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 23 March 2009, 23:38:56
Benim anlamadğım neden ısrarla bize yanaşmak istiyorlar? Sevmiyoruz, istemiyoruz. Bizim için TS'nin FB, BJK, GS'den bir farkı yok. Birisi gidip onlara FB ile kardeş olun deseler olabilirlermi? Desteklerine ihtiyacımız yok, kendilerine çare olsunlar. Laylay Trabzon olamazsın şampiyon.

bunların bizimle dost olmak gibi düşünceleri yok
onların içinde dostluk mesajları veren kişiler bu şehrin ekmeğini yiyip ts yi tutan kişiler
onların dosluk mesajı vermelerinin sebebide Samsunda yaşayıp ts yi tutmalarının vicdanlarına verdiği acı ızdırap ihanet ve nankörlüğün yansıması
trabzonda ikamet eden hiç bir ts li bizimle dost olmayı istemez inanmayın bunlara

pitbul055

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 24 March 2009, 11:46:50
(Akparti il başkanı Ali Akyüz trabzona başarı dileyip Samsunspor'a destek vermelerini istemiş )

bu söze söylenecek çok güzel sözüm var ama ne siteye nede kişiliğimize yakışmaz ama ben özetle şunu diyeceğim

Kaç defa Samsunspor maçına gittin?
Allah aşkına bu adamı Samsunspor trübünlerinde göreniniz varmı?
Samsunspor'un hangi kongresine katıldın?
Samsunspor için hangi organizasyon içinde bulundun?
Samsunspor'a destek kampanyalarının hangisinde vardın?
Samsunspor için zerre kadar neyaptın?
Samsunspor senin beyninin yada kalbinin en ücra yerinde bile olsa yeri varmı?

Ama İhale-Adam kayırma-Rant-İşe adam yerleştirme-Tayin-Atama-Usülsüzlük-Yolsuzluk-ve benzeri tüm pis işlerde adları geçiyor iş Samsun ve Samsunspor menfaatine birşey yapmaya gelince hiçbiri ortalıkta yok buzaman kadar Samsunspor taraftarının hangi çağrısına kulak verdi yada cevap verdi? ama (bmn) isimli gurubun samsunda yaptıkları bir organizasyona ilk davette katılmayı ihmal etmiyor bunlar hakkında bildiğim daha çok şey var ama buraya yazmak istemiyorum işin özü arkadaşlar bu ve bunun gibi kişileri başa getirip baş tacı etmemek gerek çünkü bunlar sadece çıkar amaçlı oluşum içinde olan kişi ve kişiler.

Ali Akyüz'e sorduğum bir soruyu ve cevabını birdefa daha hatırlatmak istiyorum
3 yıl önce bir toplantıda Büyük oteli Samsunspor'a neden vermiyorsunuz dediğimde bana cevabı
Biz bu oteli satıp köylere hizmet götüreceğiz yatırım yapacağız olmuştu

sanki bu köylere yapacağı hizmet ve yatırımların parası devletten gelmiyor
sanki bunlardan köylere ekstra hizmet isteyen var
sanki bu otel satılmazsa köylere hizmet gitmeyecek  
bu şehirde makam mevki sahibi olup Samsuna ve Samsunspora destek olmayan kim varsa allah belasını versin.........
bizim SİZİN gibilerin desteğine ihtiyacımız yok engel olmayın yeter

kaptan 55

24 March 2009, 12:58:07 #29 Son düzenlenme: 24 March 2009, 14:14:06 samsuni
1 Olmpıacos
2 Panathinaikos
3 PAOK Salonika
4 AEK Athens
5 Larissa 
6 Aris Salonika 
7 FC Xanthi 
8 Asteras Tripoli
9 Ergotelis 
10 Panthrakikos
11 Panionios
12 Levadiakos
13 Iraklis
14 OFI Crete
15 Panseriakos
16 Thrasivolos Filis
trabzonun kardeşliğindense bu 16 takımın kardeşliğini yeğlerim.bugüne kadar gördük sizin kardeşlik anlayışınızı?ayrıca bir lafımda syn.ali akyüze orduyu dsp kaptırdınız iki tane bakan ve orduspora büyük gelir sağlayacak ihale ile ödüllendirdiniz trabrumu chpye kaptırdınız yine kabine ve enerji santraliyle ödüllendirdiniz SAMSUN'u ve alt kademe belediyeleri silme götürdünüz SAMSUNSPOR'u kaderine terk ettiniz bırakın otelin ihalesini otelin otoparkını bile SAMSUNSPOR'a vermezsiniz.ama sanmayın ki SAMSUN halkı bunları görmüyo bu millet sizi nasıl getirdiyse öyle gönderecek açıkcası bende geçen seçimlerde hem yerel hem genel seçimde akpye oy attım ama dersimi aldım şimdi bizler sizi ödüllendireceğiz seçimlerde.SAMSUNSPOR'u unutanları bizlerde unutacağız!!!