İyi Günde, Kötü Günde Trabzonspor'un Yaninda

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 March 2009, 23:00:48

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Baskent_Samsunspor

24 March 2009, 13:58:51 #31 Son düzenlenme: 24 March 2009, 14:00:30 Baskent_Samsunspor
elbet bir gün

Tribün_ali

24 March 2009, 16:16:34 #33 Son düzenlenme: 24 March 2009, 16:17:10 samsuni
biz samsunsporluyuz lan bu durumda biz samsunsporlulara cok büyük görev düşmekde daha cok kenetlenmeliyiz birbirlerimize bu kolpalar takım kötü gidince mantar gibi türemeye başaldılar yakında gelecem bekleyin bakalım o zaman alem görecek kim büyük diye

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Abi trabzonu kim yenerse biz samsunsporlularin dualari onlarladir.haydi i.b.b 61.dakikaya kadar nefeslerini kes sunlarin.balonlari  ellerinde kalsin bu haftada.kolbastiyi antepliler daha iyi oynuyormus ya.

Tufan

demin bu bmnye girdim baktım ne yazmışlar falan diye bu bmn-samsun deden herifler bu cumartesi aksam 8-9da 19mayısta halı saha maçı yapacakmış. bi görüp tanışmak kaynaşmak isteyen olursa haberi olsun. ;)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 24 March 2009, 21:55:00
demin bu bmnye girdim baktım ne yazmışlar falan diye bu bmn-samsun deden herifler bu cumartesi aksam 8-9da 19mayısta halı saha maçı yapacakmış. bi görüp tanışmak kaynaşmak isteyen olursa haberi olsun. ;)

19 Mayıs uzak keşke merkezde yapsalarda bizde izlemeye gitsek arkadaşları valla süper olur haaa ;D ;D ;D >:(

cem and naz55

ne trabzon nede trabzonspor sizi sevmiyoruz istemiyoruz biz bize yeteriz aman desteğiniz geri kalsın

Tufan

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 24 March 2009, 22:54:54
19 Mayıs uzak keşke merkezde yapsalarda bizde izlemeye gitsek arkadaşları valla süper olur haaa ;D ;D ;D >:(

yanlış anlaşılma oldu herhalde 19 mayıs LİSEsinde maç yapacaklarmış

kaptan 55

bugün ki zaman gazetesinde bmn samsunda gece düzenledi diye haberi çıktı resimleride var ama net çıkmıyor şimdi ne demeli bunlara?

mehmet yılmaz

Dün BMN sitesinin Samsun sorumlusu olan arkadaşla tanıştık. Kendileri için şunu söyleyeyim, iyi niyetli insanlar. Ancak uygun bir dille ne kadar iyi niyetli olsalar da bazı şeyleri etraflıca düşünemediklerini anlattım. Çok fazla ön plana çıkarlarsa bunun bir tepkiye dönüşebileceğini izah ettim. Bu tepkinin de TS'ye özel birşey olmadığını, aynı şeyi FB, GS, BJK için de düşündüğümüzü, Samsunspor'un gelenekleri olan bir takım olduğunu vs. ifade ettim. Samsunspor'u da sevdiklerinin farkındayım ancak şöyle bir durum var, neticede Samsun'da ekmek yiyorlar, buraya dair birşeyleri var ama bizim Trabzon'u, hele de TS'yi sevmemiz için ortada bir neden yok.

Çevrelerine zarar verebilecek insanlar değiller, çoğu aile babası, efendi insanlar. Gerekli mesajları verdik. Bizim için BMN Samsun pankartının rahatsız edici olduğunu da söyledik. Nasıl ki GFB Samsun, UA Samsun gibi olmayan ama olması muhtemel saçmalıklara müdahil olunursa ona da olunabileceğini belirttim. Anlaşabildiğimizi de söyleyeyim. O yüzden çok ciddi bir durum olmadıkça BMN ile ilgili başlık açmayalım.

Alemci İsmail

yazık abi ya samsunun adını ağızlarına almasınlar iyi niyetli olsalarda.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 26 March 2009, 20:33:19
Dün BMN sitesinin Samsun sorumlusu olan arkadaşla tanıştık. Kendileri için şunu söyleyeyim, iyi niyetli insanlar. Ancak uygun bir dille ne kadar iyi niyetli olsalar da bazı şeyleri etraflıca düşünemediklerini anlattım. Çok fazla ön plana çıkarlarsa bunun bir tepkiye dönüşebileceğini izah ettim. Bu tepkinin de TS'ye özel birşey olmadığını, aynı şeyi FB, GS, BJK için de düşündüğümüzü, Samsunspor'un gelenekleri olan bir takım olduğunu vs. ifade ettim. Samsunspor'u da sevdiklerinin farkındayım ancak şöyle bir durum var, neticede Samsun'da ekmek yiyorlar, buraya dair birşeyleri var ama bizim Trabzon'u, hele de TS'yi sevmemiz için ortada bir neden yok.

Çevrelerine zarar verebilecek insanlar değiller, çoğu aile babası, efendi insanlar. Gerekli mesajları verdik. Bizim için BMN Samsun pankartının rahatsız edici olduğunu da söyledik. Nasıl ki GFB Samsun, UA Samsun gibi olmayan ama olması muhtemel saçmalıklara müdahil olunursa ona da olunabileceğini belirttim. Anlaşabildiğimizi de söyleyeyim. O yüzden çok ciddi bir durum olmadıkça BMN ile ilgili başlık açmayalım.

hocam sen bizim yerimize zaten gerekenleri söylemişsin

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 March 2009, 20:33:19

abi bunlarada mı el attın ya Samsunsporun adı geçen her yerdesin vallahi.

Mehmet abi ben senin elinde yetki olsa İsmail başkan gibi başarılı olabileceğini düşünmeye başladım. Samsunda şu takım için en çok çalışan insanların başında sen ve dernek yöneticileri abilerimiz var.