Malatya maçında, tüm gruplar maratona, YZY ve vekiller duysun bu sesi...

Başlatan METE_55, 16 March 2009, 12:29:26

« önceki - sonraki »

METE_55

EVET sevgili samsun ve samsunporlu arkadaşlarım ,abilerim,kardeşlerim samsunspora gönül veren herkez bu hafta yine bir MALATYA maçı ve yine bir FİNAL maçı 5 yıl öncede CANIN ortasnda KAPTAN ERCANIN golüyle ligde kalmıştık, 3 YIL öncede MALATYANIN  bizi yaptığı pisliklerlede orada küme düşmüştük evet artık iş yine başa yani büyük taraftara düştü lütfen bu takım bizim takımımız ne olur şimdi daha fazla sahip çıkalım ve stadı tıklım tıklım dolduralımallah aşkına ve ayrıcada orada BELEDİYE BAŞKANI YZY DA DERSİNİ VERELİM pankart yapalım, dövizler açalım ama tepkimizi ortaya artık daha çok koyalım çünkü bu SAMSUNSPOR BİZİM BAŞKADA YOK KAYBEDERSEK AŞKIMIZI SONRA ÇOK ARARIZ....55

Ertuğrul Sağlam

16 March 2009, 13:05:29 #1 Son düzenlenme: 16 March 2009, 13:10:37 %100 samsunspor
mete dediklerine katılıyorum ama benim taraftarımızdan özellikle ricam şu Allah aşkına bu maç için bile olsa bütün trübünler bir olsun hem yusuf ziyaya hem milletvekillerine belediye başkanlarına ve malatyaya iyi bir ders verelim allah rızası için sadece bu maç için birlik olalım Maratonun ortasında Samsunspor'u seven herkes tek vücut olmaya davet ediyorum

kaptan 55

grupların tribün reisleri ortak bi karar alıp bari bu maç için maratonda birleşmeliler artık bu saatten sonra kişisel hisler için değil ortak payda olan SAMSUNSPOR için birleşilmeli

METE_55

MERAK etmeyin arkadaşlar allahın izniyle bizim sevgili tribün liderleri kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, abilerimiz,inşallah buhafta maratonun tam ortasında olacaklar haydi ,, SÖĞÜTLÜBAHÇELİ ÇILGINLAR,ŞİRİNLER,MEKANSIZLAR,55 GENÇLİK,ARENA,HATTA AMA HATTA SESİMİZİ DUYUYORSALAR BURSADAN BENGÜLÜLER,GRUP İSTANBUL 55,TUZLALILAR ALLAH AŞKINA NE OLUR SİZDE GELİN BU HAFTA SAMSUNA GELİN GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ SİZLERDE ARAMIZDA OLUN  BU HAFTA NE DEMİŞ ATALARIMIZ BİR ELİN NESİ İKİ ELİN SESİ VAR , YANİ BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR BU BİZİM KESİNLİKLE SON ŞANSIMIZ ONDAN SONRAKİ HAFTA SEÇİM VAR ÇÜNKÜ BEYLER.... UNUTMAYALIMKİ ( BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR)..

Ertuğrul Sağlam

Gerekirse maçın sonucu ne olursa olsun yürüyüş yapalım bu son şansımız duyuralım sesimizi gün birlik günü bunun yarını yok arkadaşlar Samsunporluyum diyen herkes maratonun ortasında olsun bağırmayacak taraftar allah aşkına bu maçta maratonda ortalara oturmasın sesimiz gür çıkmalı ve kalabalık olmalıyız organize bir şekilde olalım

kuzey55

çok güzel bir çağrı maratonunda birleşip malatyaya sahayı dar etmeliyiz.gücümüzü gösterme,birlik olma zamanıdır bu hafta...herkes bu konuda elinden geleni yapmalı.

Ertuğrul Sağlam

Samsuni ve forumun ileri gelenlerinden ricam gurup liderleri ile konuşalım ve bugünden itibaren gerekli duyuruları yapalım herkesin haberi olsun Samsunspora gönül veren herkes gelsin sesimiz kısılanakadar bağıralım

farzedinki

bu ligde kalmamız için son maçımız
bu Şampiyonluk maçımız
bu Samsunspor için var oluş maçı

Kais

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 March 2009, 14:06:10
Samsuni ve forumun ileri gelenlerinden ricam gurup liderleri ile konuşalım ve bugünden itibaren gerekli duyuruları yapalım herkesin haberi olsun Samsunspora gönül veren herkes gelsin sesimiz kısılanakadar bağıralım

farzedinki

bu ligde kalmamız için son maçımız
bu Şampiyonluk maçımız
bu Samsunspor için var oluş maçı

evet samsuni abiyi tekrar özellikle bu konu için sesimizi duyup amigolarla konuşmasını istiyorum bende katılıyorum sana

Ertuğrul Sağlam

16 March 2009, 18:02:22 #8 Son düzenlenme: 16 March 2009, 18:09:24 %100 samsunspor
bu konuyu 82 kişi okumuş 8 kişi yorum yapmış bunu okuyanlar ya Samsunspor taraftarı değil yada bu şehirde yaşamıyorlar neden bukadar duyarsız kalıyoruz butür konulara anlamıyorum yada benmi çok aceleciyim  bakıyorum bordomavi net diye bir gurubun pankartı hem daha çok dikkat çekiyo hem daha çok yorumlanıyo bize ne onların pankartı şuyu buyu onunla bu şehirde yaşayan hainler ilgilensin Akp il başkanı ali akyüz gibi yusuf ziya gibi süleyman kaldırım gibiler bizim işimiz Samsunsporla:-\

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 March 2009, 18:02:22
butür konulara anlamıyorum yada benmi çok aceleciyim  :-\

Evet, hemen sonuç beklemek pek doğru değil. Sağolun yine samsuni şunu yapalım, samsuni bunu yapalım denmiş ama her taşın altından samsuni çıkmasın desem de, olmuyor tabii. dayanamıyoruz yine. m.teoman taş samsunlular derneği olarak tribün gruplarının önde gelen isimleriyle bir durum değerlendirmesi yapmayı planlıyoruz ama nasıl olur, ne zaman olur bilmiyorum. bu maç seçimden önceki son maç, farkındayız...

Sempatik Bengülü

Bu maçta hep birlik olup taraftarlarımızın ellerinden geleni yapıcaklarından ve yzy'da iyi bir ders vericeklerinden hiç şüphem yok

europe_55

Samsun´da olan arkadaslar lütfen bu cagriya kulak verin...

Ne kadar büyük bir TARAFTAR oldugumuzu herkese göstermeliyiz...
Bir mac icin birlesebiliriz...
Biz zaten biriz, hepimiz SAMSUNSPORLUYUZ...
Üst kimligimiz bu.

King Of The North

Bu maça gitmeyen,gidip de mevcut başkanı ve ileri gelenleri protesto etmeten Trabzonlu olsun.
1 kere de olsa tek ses tek yürekle Samsunsporumuzun durumu kulakları çınlatsın.

Kais

samsuni abi sen bir tanesin hadi be abi halledersin. bak yalakalık olsun diye değil sen hakketen burda sayılan sevilen biri olduğun için bir tanesin ve bu işleri ancak sen halledersin sitede bulunan kişiler arasında

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 16 March 2009, 18:10:38
Evet, hemen sonuç beklemek pek doğru değil. Sağolun yine samsuni şunu yapalım, samsuni bunu yapalım denmiş ama her taşın altından samsuni çıkmasın desem de, olmuyor tabii. dayanamıyoruz yine. m.teoman taş samsunlular derneği olarak tribün gruplarının önde gelen isimleriyle bir durum değerlendirmesi yapmayı planlıyoruz ama nasıl olur, ne zaman olur bilmiyorum. bu maç seçimden önceki son maç, farkındayız...

Abi ben Samsuni dedim ama senin önderliğinde bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız sen organize et demiyorum sen öncü ol biz yapmamız gereken ne ise onu yapalım ama guruplar seni kırmayacağına eminim