Malatya maçında, tüm gruplar maratona, YZY ve vekiller duysun bu sesi...

Başlatan METE_55, 16 March 2009, 12:29:26

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: farUqras - 16 March 2009, 23:06:03
yazıklar olsun ya hepinze... hiçmi samsunsporu dusunmuyosunuzzzz...

düşünselerdi zaten biz bu durumda olmazdık

serdaryavuz

değerli kardeşim mutlaka bu maçta birşeyler yapılmalı hatta gerekirse yerel televizyonlar çağırılıp bunlar şunlar yapılacak dikkatinize diye en azından tv de stadda yapılanlar haber olsun tabi tribün liderleriyle görüşmek için kim bu işle ilgilenecekse siz daha iyisini bilirsiniz bişeyler yapalım artık.saygılar.
Alıntı yapılan: samsuni - 16 March 2009, 18:10:38
Evet, hemen sonuç beklemek pek doğru değil. Sağolun yine samsuni şunu yapalım, samsuni bunu yapalım denmiş ama her taşın altından samsuni çıkmasın desem de, olmuyor tabii. dayanamıyoruz yine. m.teoman taş samsunlular derneği olarak tribün gruplarının önde gelen isimleriyle bir durum değerlendirmesi yapmayı planlıyoruz ama nasıl olur, ne zaman olur bilmiyorum. bu maç seçimden önceki son maç, farkındayız...

ugrass

samsunmania

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 16 March 2009, 23:10:41
değerli kardeşim mutlaka bu maçta birşeyler yapılmalı hatta gerekirse yerel televizyonlar çağırılıp bunlar şunlar yapılacak dikkatinize diye en azından tv de stadda yapılanlar haber olsun tabi tribün liderleriyle görüşmek için kim bu işle ilgilenecekse siz daha iyisini bilirsiniz bişeyler yapalım artık.saygılar.

şimşek_55

Arkadaslar YZY yı  protesto etmeye  felan  gerek yok. Eger secımı kazanırsa  zaten bu en buyuk cevap olacaktır bıze. Samsunspor  cok zor gunler gecırıyor bır an once  onu bunu  bırakıp bır cozum yolu bulması gerek.

delikurt 55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 March 2009, 13:50:39
Gerekirse maçın sonucu ne olursa olsun yürüyüş yapalım bu son şansımız duyuralım sesimizi gün birlik günü bunun yarını yok arkadaşlar Samsunporluyum diyen herkes maratonun ortasında olsun bağırmayacak taraftar allah aşkına bu maçta maratonda ortalara oturmasın sesimiz gür çıkmalı ve kalabalık olmalıyız organize bir şekilde olalım

Sana sonuna kadar katılıyorum dostum. Bu saatten sonra kaybedecek birşeyimiz yok. Var gücümüzle Samsunspor'umuza tam destek vermeliyiz. Bizler her nekadar gurbette olsakta kalbimiz hep sizlerle olacaktır buna emin olun. Ve bilindiği gibi seçim geliyo sadece Samsun halkından tek isteğim yzy sandığa gömmek bunu başarırsa Samsun halkı Bu sezon zaten çıkamayız lige ama seneye doğrudan şampiyon olarak süper ilgdeyiz bunada adım gibi eminim. Bu adan Samsunspor'umuza düşmanlıktan başka bir şey yapmadı haydi sıra sizde Samsun halkım bitirin bu işi Samsunspor'umuzun kaderi sizlerin elinde hepinize başarılar diler Samsunspor'uma bu zorlu derbide başarılar diliyorum saygılar.

Sercan

Alıntı yapılan: delikurt 55 - 16 March 2009, 23:25:51
Sana sonuna kadar katılıyorum dostum. Bu saatten sonra kaybedecek birşeyimiz yok. Var gücümüzle Samsunspor'umuza tam destek vermeliyiz. Bizler her nekadar gurbette olsakta kalbimiz hep sizlerle olacaktır buna emin olun. Ve bilindiği gibi seçim geliyo sadece Samsun halkından tek isteğim yzy sandığa gömmek bunu başarırsa Samsun halkı Bu sezon zaten çıkamayız lige ama seneye doğrudan şampiyon olarak süper ilgdeyiz bunada adım gibi eminim. Bu adan Samsunspor'umuza düşmanlıktan başka bir şey yapmadı haydi sıra sizde Samsun halkım bitirin bu işi Samsunspor'umuzun kaderi sizlerin elinde hepinize başarılar diler Samsunspor'uma bu zorlu derbide başarılar diliyorum saygılar.

Hocalarımdan izin alıp sırf bu maç için gelmeyi bile düşünüyorum...

METE_55

düşünmeye artık gerek yok arkadaşlar bizler samsunluyuz samsunsporluyuz kırmızı beyaza aşığız, hastayız,onun için deliririz,o zaman tam organize olup maratonda tıklım tıklım olalım bütün gruplar allahına kadar çünkü bizler birtek sevdayla büyüdük  oda  SAMSUNSPOR  YANİ ENBÜYÜK AŞKIMIZI KAYBETMEK ÜZEREYİZ ARKADAŞLAR, nederler elindekinin değerini kaybedince anlarsın ne olursunuz allah aşkına haydi hep beraber bütünleşelim bir kasırga gibi eselim ,gürleyelim, çünkü başka SAMSUNSPOR yok arkadaşlar....

red_white

hocadan izin değil hiç kimseden izin almadan bu maç için kaçmak lazım herkes o stadda olsun tanıdıklarına haber versin tıklım tıklım olması lazım

delikurt 55

Samsunspor için bütün yasaklar çiğnenir arkadaşlar. Zaten neyimiz var başka onuda kaybetmemek için hertürlü yasağı ezer geçeriz haydi hayırlısı........... Yzy acaba bu yazıları okuyomu?

pitbul055

Alıntı yapılan: red_white - 17 March 2009, 08:57:11
hocadan izin değil hiç kimseden izin almadan bu maç için kaçmak lazım herkes o stadda olsun tanıdıklarına haber versin tıklım tıklım olması lazım

adige73

yzy'ın seçimi kazanacağı ortadayken yılmaz aleyhine yapılacak her şey başkanı klüpten daha da uzaklaştıracaktır bence başkanla uzlaşma yoluna gidilmeli burada herkes tam tersi düşünüyor ama ipleri tamamen koparmadan önce olayı bir de böyle düşünmekte fayda var

celebi

Alıntı yapılan: adige73 - 17 March 2009, 12:50:31
yzy'ın seçimi kazanacağı ortadayken yılmaz aleyhine yapılacak her şey başkanı klüpten daha da uzaklaştıracaktır bence başkanla uzlaşma yoluna gidilmeli burada herkes tam tersi düşünüyor ama ipleri tamamen koparmadan önce olayı bir de böyle düşünmekte fayda var

ipleri yzy nin eline verelim diyorsun yani

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: adige73 - 17 March 2009, 12:50:31

onunla uzlaşmanın yolu tek şu ona diyeceğiz sen Samsunspora hiç bir şekilde karışma Başkan olmak isteyenlere engel olma
yardım etmenide istemiyoruz onunla sadece bu şekilde uzlaşılabilir

Diyojenin dediği gibi gölge etme başka ihsan istemem YZY..

sBc-55

Yusuf ziya sempatizanı çok Samsunda..Yine kazanacak gibime geliyor  :( inşallah yanılırım..eğer ayarlayabilirsek inşallah bi tane pankart açacağız yusuf ziyaya.. malatya maçında