Vah Samsun'um Vah! "Ordulu Bakandan Orduspor'a Termik Santral..."

Başlatan METE_55, 11 March 2009, 11:38:41

« önceki - sonraki »

METE_55

evet sabah okudum gazetede ah samsunum ah diye evet ordulu olan enerji bakanı hilmi güler orduspora yıllık 12.trilyonluk gelir sağlıcak bir termik santrali kurulacağını açıklamış ve bundan sonra ordusporun hiçbir sorunun olmuyacağını dile getirmiş elalemin bakanı neler yapıyor bizim ise 8 tane vekilimiz biy belediye başkanı YZY samsunsporla ilgili söz geçiremiyorlar valla ben artık yuhbe yuh diyorum arkadaşlar..

Akyol

yeter ya yeter bırakın SAMSUN'un yakasını görmüyor musun adamlar açık açık yardım ediyorlar bizi isyan ettirdiniz yeter yzy yeter suat kılıç yeter   >:(

Nuri Asan

yzy bu seçimi kaybetmesi lazım yoksa bize EN AZ bir 5 seneye patlar.yada ölmesi lazım

pitbul055

red_white

Kais

Ordunun 2 bakanı olmasının avantajı .. Bir gece düzenlediler ve 500.000 ytl gelir elde ettiler sadece bilet satışında , satılan bilet sayısı ise 50.000 .. Samsunda adam başı 1 milyon versen , 1 trilyon para girer kulubun kasasına her ay ..

en sonunda bunu da söyledim biz toplayalım her ay o zaman bir stand açalım yazalım üstüne tüm paralar Samsunspora gıtcek dıye.her ay 10 noktadan toplasak kac para yapar.ne olursa kar

diver55

Trabzonda yapılan HES yani hidroelektirk santral. Fazla çevreci tepkisine gerek yok. Ama Termik santral çevreye zararlı bir yatırım.
Burada dikkat çekilmesi gereken konunun bakanın şehrinin futbol takımına destek olmasıdır. Aynı bakan Bakü-Samsun-Ceyhan boru hattının 4-5 km. ileri ötelenmesi ile Bakü-Ünye-Ceyhan olarak değişmesini de sağladığını unutmayalım. Bizim vekillerimiz bu tür konulara kendi siyasi kaygıları sebebi ile SESSİZ KALMAKTADIRLAR.  
Arkadaşlar: Samsun öncelikle siyaseten kaybetmektedir. Daha sonrası sosyo ekonomik, kültürel, yetişmiş insan kayıpları, Samsunsporun güç kaybetmesi olarak devam etmekte, yani şehir olarak sürekli kan kaybediyoruz arkadaşlar.
Yapmamız gereken çok uyanık olmak ve tüm yakınlarımızı şehrimize tüm değerlerine karşı uyanık tutmak, siyasi seçimlerde Samsun'un menfaatlerini ön planda tutacak kişilerin ön plana çıkmasına yardımcı olmaktır.Samsun teşvikli ve ekonomisi iyi bir şehir olsaydı şimdi Samsunspor başkanlığı için insanlar birbiri ile yarışırdı. Bu kulüp bu durumlara düşmemeliydi içim eriyor. Lütfen bilinçli ve uyanık olalım. Lobi gelişmeye başlarsa, herşey de değişmeye başlayacaktır.
Saygılarımla,  

jean

ya bizede olmasi lazim yada hicbir sehre olmamasi lazim bu tur desteklerin

kuzey55

iktidar partisi samsundan büyük bir oranla çıktı.ama bir tane bakanlık vermedi.eğer sen kolay lokma olursan böyle desteksiz kalırsın.bu partiye oy verenlerin bunu düşündüğünü sanmıyorum bile.onların menfaatileri ve düşünceleri son derece farklı.

Akyol

haklısın kuzey55 bunlara yerel seçimlerde tokatı vurmalıyız burdan bütün SAMSUNSPOR'lulara sesleniyorum oyunuzu bunlar hariç kime verirseniz verin ama bunlara vermeyin lütfen bakın ne hallere düştük yazıklar olsun böyle yerel yönetime yazıklar olsun karadeniz'in en büyük şehrini bu hale düşürenlere  >:(

jean

massalah oy akiyor bizim sehirden yanliz bir tane gelisme yok bu nasil bilinctir anlamis degilim dogrusu

pitbul055

Ertuğrul Sağlam

Biz ne iktidara bu seçimlerde tokat vurabiliriz nede bu vurdum duymaz Milletvekillerine Belediye başkanlarına ve şehri yönetenlere sesimizi duyurabiliriz çünkü bizde birlik beraberlik olmadığı sürece bu böyle sürüp gidecek sadece burda konuştuklarımızla kalacak ben şunu diyorum 10,000 kişi toplanıp ortalığı ayağa kaldıralım bir defaya mahsus tehditse tehdit ne yapmamız gerekiyorsa yapalım şu şehirde Samsunu seven ve Samsunu düşünen 10,000 kişi çıkmazmı allah aşkına biz burda sadece kurusıkı sallıyoruz sadece ses başka bişey yokbiz sustukça biz harekete geçmedikçe birde bunlara oy verdikçe bizim eşeğin sırtına binmeleri gibi çok sırımıza binip taşırız

diver55

10 ve 11 Mart tarihli olarak Sn. Sadi SUBAŞI'nın HALK gazetesinde yazdığı yazıları lütfen okuyun. Yarın da yazının son bölümü yayınlanacak. Samsun'un son 20 yılda geri kalmışlığının özetini çok iyi anlatıyor. SAMSUN'A SEVDALI DEĞİL 10.000, BİR MİLYON kişi de çıkartırsın. Ama önemli olan bu şehre ve değerlerine sahip çıkma bilincinde olan değerli insanlarının şehrin yönetim makamlarında ve siyasette kendilerine yer bulabilmesidir arkadaşlar. Tüm bunlar bilinçle, lobiyle, kenetlenmeyle, sabırla ve çok çalışmayla olacaktır. Saygılar herkese.

ozgur_altunay

11 March 2009, 21:02:16 #14 Son düzenlenme: 12 March 2009, 01:51:50 **KaR6**

VAH SAMSUN'UM VAH!
Samsunspor ekonomik sıkıntının altında ezilerek neredeyse kapanma noktasına gelerken..
11 Mart 2009 / 13:55
Samsunspor ekonomik sıkıntının altında ezilerek neredeyse kapanma noktasına gelerken, komşumuz Ordu'nun bakanı Hilmi Güler, Mor-beyazlı külübe yıllık 12 milyon liralık gelir getirecek enerji santralin kurulması için çalışma başlattı.

ÖNÜMÜZ KARANLIK
Maddi sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan ve bu yüzden genel kurullarda başkan adayı dahi çıkmayan Kırmızı-beyazlı kulübün geleceği de karanlık. Başkan Fuat Köktaş, dün sıkıntıların aşılamadığını ve verilen sözlerin yerine getirilemediğini öne sürerek görevinden istifa etmişti. Pazar günü yapılacak olan genel kurul öncesi ise halen bir başkan adayı çıkmadı. Bu durum Samsunspor'un karanlığa doğru gittiğinin göstergesi.

ORDUSPOR'A 12 TRİLYON
Bir proje dahi üretilmeyen Karadeniz'in incisi Samsun'da Samsunspor için böylesine bir durum yaşanırken, komşumuz Ordu'da Orduspor'un geleceği için eski tabirle trilyonluk atılımlar yapılıyor. Dün Zaman gazetesinde Ordulu olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in ,"Orduspor'a yıllık 12 milyon TL gelir getirecek enrji santrali kuracağız" açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Trabzon ve Ordu bunu yapacak, ya Samsun.                                                                                                 http://www.samsun.net/haber/vah-samsunum-vah-4293.htm