Vah Samsun'um Vah! "Ordulu Bakandan Orduspor'a Termik Santral..."

Başlatan METE_55, 11 March 2009, 11:38:41

« önceki - sonraki »

kuzey55

bizim milletvekillerimiz de altın adam diyerek 2.500 ytl verir.lanet olsun hepsine...

ozgur_altunay

samsunlu milletvekili istiyoruz samsun millet vekili olupta of'a yol yaptıral değil trabzonlular bıraksın samsunun yakasını artık yeterr yaaa

since1965

Yerel seçimlerde boylarının ölçülerini alırlarsa o zaman bakacam ben bu şehirin vekillerine.Samsunluluk hareketine herkes destek olmalı.

kayacan

Orduspora gelir sağlayacağı termik santrali ordunun çevresi kirlenmesin diye Samsunumuza kurdurursa yemin ediyorum hiç şaşırmam. Orduya çevreyi kirletecek termik santral yaptırırlarmı yahu burada tepkisiz samsun varken.

Sercan

emre

ben bu konuda ordu yu her zaman takdir ettim adamlar her hukumet doneminde hangi parti basta olursa olsun illa en azindan bi bakan cikariyorlar.ve islerinide goruyorlar.o kadar ugrasilip gercekten cok guzel yapilan karadeniz sahil yolu unyede tek seride iniyor.erzuruma giresun dan daha kisa gidilirken bi trabzonlu MILLETvekili cikiyor yolu trabzondan geciriyor.bizim sehrimizden nie cikmiyor sehre hizmet edecek adam gibi adam hiic anlam veremiyorum.helal olsun bizimkilere cook iyi yolda gidiyorlar.baksaniza samsunsporu nerden nereye getirdiler.kucucuk ordu bize kafa tutacak seviyelere geliyorr!!!

Kaya

Bu haberi sabah okudum ve haber sitesine buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum o ah samsunum ah yazısı bile onların bizim gibi düşünen insanlardan olduklarını hissettirdi bana teşekkürler samsun.net bunca saçma sapan yerel basın ve yazarları varken...

Haberle ilgili yorumuma gelince hala şehirde bazı şeylerin farkına varamayan vatandaşlarımız var ne yazık ki bundan 10 sene önce şehir ülke genelinde kaçıncı sıradaydı şimdi  kaçıncı sırada aynı şekilde işsizlik oranı ve bizim için en önemlisi tabi ki SAMSUNSPOR umuz.Bu iktidar SAMSUN ve SAMSUNSPOR u inebileceği en düşük seviyeye düşürmüştür ama halkımız hala bunun farkında değil bazı şeyler köprü yapmakla sahili güzelleştirmekle olmuyor sayın başkan

Sadece Samsunspor

onların termik santrali var bizim hala temliklerimiz var

fark var(siyasi söz olarak algılamayın)

Nuri Asan

ordu gibi bir yerden 2 bakan çıkıyor her seçimde 11 milletvekili veren Samsun'dan en son ne zaman bakan çıktı,hatırlayananız var mı?

eyy bu şehri yönetenler uyanın artık.SAMSUNSPORSUZ SAMSUN OLMAZ,OLAMAZ.

ali ihsan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 11 March 2009, 23:36:30
onların termik santrali var bizim hala temliklerimiz var

fark var(siyasi söz olarak algılamayın)

;D

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: iak5529 - 11 March 2009, 23:35:30
Bu haberi sabah okudum ve haber sitesine buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum o ah samsunum ah yazısı bile onların bizim gibi düşünen insanlardan olduklarını hissettirdi bana teşekkürler samsun.net bunca saçma sapan yerel basın ve yazarları varken...

@iak5529

senin samsun.net'te okuduğun haber halk gazetesi'nden alınmıştır... haber ilk olarak halk gazetesi'nde yayınlanmış daha sonra samsun.net'te noktasına dokunulmadan yayınlanmıştır.

hadi diyosun ya saçma sapan yerel basın ve yazarları varken diyorsun ya...

bil istedim...