TSO'DAN 500 BİN TL

Başlatan King Of The North, 26 February 2009, 16:26:18

« önceki - sonraki »

atakan

teşekkürler.ama kalıcı gelir şart artık şart.taşıma suyla değirmen dönmez

Ertuğrul Sağlam

helal olsun sevindirici bir gelişme ama Benim görüşüm Samsunspor'un paradan çok kalıcı ve sürekli gelire ihtiyacı var bu gibi gelirlerle sadece günü kurtarırız..

King Of The North

10 yıl önce falan bizim tribünde bir pankart vardı Uyanık döneminde 2000 Dava Adamı diye,o günlerden bugünlere o dava adamları 10 ar bin lira katkıda bulunsa herşey yoluna girer.Ama arkadaşlar sportif başarı dinamikleri harekete geçirecektir sağolsun yönetimimiz zaten dişini tırnağına takıp çalışıyor,Allah razı olsun hepsinden.

Baskent_Samsunspor

samsunsporun senin gibi yürekli insanlara ihtiyacı saolasın sayın murzioğlu

cembaba

Çok güzel bi gelişme fakat YZY yine seçilirse, kalıcı gelirlere elveda diyebiliriz. Adam Samsunspor' la ilgili hiç birşey yapmıyor. !! Bak gene sinirlendim ya :@ Adam SAMSUN' da açılan plajı Fener Plajı yaptı :S Otogar Sarı - Lacivert.. off offf :@

özkan

site yönetimine bı onerımi belirtmek ısterım.

her ne kadar az ve seyrek yardım yapılsada klubumuze bunu bız samsunspor.biz okuyucuları taraftarlar olarak ancak bılıyoruz haberımız oluyor.yardım yapan kısıklıklerde genelde samsunlu samsunspo bılıncınde ınsanlar.ve yine bir vazgecılmez olan ınsnaın egolarını tatmın etme duygusu bız samsunspor.biz'lilere düşmuyormu bu yardım yapan kişi/kurumlara bır plaket vererek ödullendırıp taçlandırmak bu yardımlarını,ılerde 40 sene sonra plakete bakarak vay beee dedırtmek guzel olmazmı..bence cok buyuk ve yapılması zor bır ıs deıl bu..dıkkate alınmasını umuyorum..yardım edenlerede tesekkurker bu guneş inşallah yeniden dogacak..

Tribün_ali

Alıntı yapılan: özkan17 - 26 February 2009, 18:46:48
site yönetimine bı onerımi belirtmek ısterım.

her ne kadar az ve seyrek yardım yapılsada klubumuze bunu bız samsunspor.biz okuyucuları taraftarlar olarak ancak bılıyoruz haberımız oluyor.yardım yapan kısıklıklerde genelde samsunlu samsunspo bılıncınde ınsanlar.ve yine bir vazgecılmez olan ınsnaın egolarını tatmın etme duygusu bız samsunspor.biz'lilere düşmuyormu bu yardım yapan kişi/kurumlara bır plaket vererek ödullendırıp taçlandırmak bu yardımlarını,ılerde 40 sene sonra plakete bakarak vay beee dedırtmek guzel olmazmı..bence cok buyuk ve yapılması zor bır ıs deıl bu..dıkkate alınmasını umuyorum..yardım edenlerede tesekkurker bu guneş inşallah yeniden dogacak..

Ne plaketi hediyesi zaten her samsunlunun samsunspor yapması gereken bu dur her  verilen paraya plaket versek samsunsporluluk degeri kalmaz insanların yaptıgı yardım bizim içimizde güzel yer tutar

Sempatik Bengülü

sevindirici bir haber umarım devamıda gelir

seckin55

CeLL-O

Helal olsun ; bunun üstüne ordu galibiyeti gelir iyice havaya gireriz..

Mert

Helal olsun.TSO dan gerçekten büyük bir başlangıç.İnşallah yzy bu yardımları görür de aklında soru işareti uyanır.

Sercan

Eğer bir de Ordu'yu yenersek harika olur...

55.hakan

daha verilmemiş para inşallah maçtan önce verirler

grkn55

tso nun yaptığı yardım çok güzel de bize sürekli para sağlayacak şeyler yapmaları lazım

ugrass

umarım parayı adam gibi kullanırlar...