M.H.P İlkadım belediye başkanı Necattin Demirtaş tan Samsunspora destek sözü

Başlatan Recep, 20 February 2009, 22:44:09

« önceki - sonraki »

Recep

Samsunspor'a MHP dopingi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş ile partililer...
20 Şubat 2009 / 19:08
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş ile partililer, Samsunspor teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek moral verdi.

Nuri Asan Tesisleri'nde, hafta sonu pazar günü oynanacak olan Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, günü tek idman yaparak geçirdi. Teknik direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde sürdürülen antrenmanda oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından orta-şut çalışması yaptı. Futbolcuların çalışmada attığı goller teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Antrenmanın bitimine yakın MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş ve beraberindeki partililer, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek başarı diledi. Demirtaş, Coşkundere'ye eliyle baklava ikram etti. Demirtaş, "Göreve geldiğimiz zaman kulübe maddi ve manevi destek sağlayacağız. Yeniden takımımızı Süper Lig'e çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Moral ziyareti ve baklava ikramından ötürü memnun olduğunu dile getiren Ercüment Coşkundere, "Yerel seçimler inşallah Samsunspor adına olumlu bir şekilde geçer. Samsunspor'un sabit gelir kaynaklarına kavuşacağı bir sistem oluşturulur. Pazar günü Manisaspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacağız.

Eğer biz maçı alırsak, Samsunspor için hedeflerimiz çok daha değişik olabilir. Bir seri yakalamış oluruz. Bu seride iyi şeyler üretebiliriz. Ayrıca yarın yapacağımız kongre, Samsunspor'un lehine olur. Umarım başkanımız tekrar göreve eder" dedi. Bugün yapılan antrenmanın ardından oyuncular kampa girdi.

http://www.samsun.net/haber/samsunspora-mhp-dopingi-3891.htm

Mert

Neden seçimler olunca meydana çıkıyosunuz?Başka zaman deliğinizden kafanızı çıkarmıyodunuz.Şimdi nedense herkes Samsunspora destek sözü veriyor.Yine de teşekkürler...

Recep

Süleyman Kaldırım bey 5 yıldan beri Gazi belediye başkanlığı yaptı o kadar kampanya oldu Samsunspora bi gram faydası olmadı ama şimdi kazanırsa söz veriyor resmen bizimle dalga geçiyor belediyenin bütün personeli trabzonlu bütün odalar trabzonspor bayraklı ama şimdi yerse Samsunspor ayağı yapıyor
Elin trabzonlusuna oy vereceğimize Samsunun kendi evladı Necattin Demirtaş belediye başkanı olsun

celebi

Recep

ali ihsan

Samsun'u Samsunlular yönetsin.

Yusuf Ziya gibi ÇAKMA Samsunlu İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-Z-Z-Z-Z-Z-Z-Z-Z-

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 20 February 2009, 22:58:51
çelebi
kavaklı hemşerime laf söyleme >:( :)

Recep Abi senin hemşehrin Başkan olursa bize tirit ısmarlar mı ?  :D

celebi

ali ihsan

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 20 February 2009, 23:03:15
kavaklı olduğu her halinden belli
şaka bir yana bir telefon kadar yakınımızda herhalde bazı şeyleri yaptırma şansımız olabilir

celebi

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 20 February 2009, 23:08:10
şaka bir yana bir telefon kadar yakınımızda herhalde bazı şeyleri yaptırma şansımız olabilir

Abi biz tirit diyoruz sen ne diyorsun.Kaz beside mi ,foto istiyoruz  :D

mehmet yılmaz

Sulandırmayın uşaklar konuyu...

DSP Bş. Adayı Ceyhun Karamangil ( Ladik ) ile MHP İlkadım Adayı Necaattin Demirtaş( Kavak ) bugün Samsunspor kulübünden randevu almaya uğraşıyorlardı, ziyaret etmek istiyorlardı kulübü.

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 21 February 2009, 00:26:53
DSP Bş. Adayı Ceyhun Karamangil ( Ladik ) ile MHP İlkadım Adayı Necaattin Demirtaş( Kavak ) bugün Samsunspor kulübünden randevu almaya uğraşıyorlardı, ziyaret etmek istiyorlardı kulübü.

Samsunspor destek destek diye kapı kapı dolaşırken kimseyi bulamıyorduk, bak Allah ın işine meğer destek olan çokmuşta bizimkiler yanlış yerlere gitmişler  ;D Bunlar hep iş bilmeyen Samsunspor yönetiminin suçu, siyasiler kapıda kuyruk oluyo destek olmak için birde destek yok diyorlar :D Ayıp ama yaa ::)

AntZ

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 21 February 2009, 00:48:56
necattin demirtaşa 2 telefon kadar yakınım  ;)

Bu arada sevgili arkadaşlarım Necattin Demirtaş ı tanımıyorum yukarıdaki sözlerim yanlış anlaşılmasın kişilere değil sözüm, sadece Samsuni Abinin sözünde geçen "Samsunspor kulübünden randevu almaya uğraşıyorlardı" cümlesi bana bu şehirde çok yabancı geldi. İnşallah bahsedilen isimler Samsun'a ve Samsunspor a layık kişilerdir ki, siz değerli Samsunspor lular iyi diyorsanız eminim öyledir.