M.H.P İlkadım belediye başkanı Necattin Demirtaş tan Samsunspora destek sözü

Başlatan Recep, 20 February 2009, 22:44:09

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 21 February 2009, 00:48:56
necattin demirtaşa 2 telefon kadar yakınım  ;) samsunspor konusu hakkında ne kadar samimi olduğunu bir ara öğreneceğim ....
inşallah samimidir büyükşehirden ümidimiz yok bari ilçe belediyelerinden istediğimiz aday kazansın

Recep

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 February 2009, 00:51:58
Bu arada sevgili arkadaşlarım Necattin Demirtaş ı tanımıyorum yukarıdaki sözlerim yanlış anlaşılmasın kişilere değil sözüm sadece Samsuni Abinin sözünde geçen "Samsunspor kulübünden randevu almaya uğraşıyorlardı" sözü bana bu şehirde çok yabancı geldi
yoo adaylara bile olsa gerçekten haklısın düne kadar hiç biri ortada yoktu
ama tek kişi hariç bütün adayların Samsunsporu marka olarak görmesi yinede çok güzel

AntZ

Evet recep abicim dediğin gibi biri dışında,
En azından bu sözler burda kalmasa ve tutulsa oda bizim için çok şey demek, şu ana kadar yönetenlerden birşey görmedik

Recep

MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Aday Necattin Demirtaş, dün Samsunspor'un antrenmanına gelerek, Kırmızı- Beyazlılar'a Manisaspor maçı öncesi başarı dileyerek, baklava ikram eden Demirtaş, Samsunspor'un 1. lige yakışmadığını, yerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

3. BAŞKAN ADAYI
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Samsunspor kulübüne ziyaretler sürüyor. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay ile İlkadım Belediye Başkan Adayı Nihat Batur'un ardından dün de MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, kulübü ziyaret etti. Takımın yaptığı antrenmanı izleyen Demirtaş, başkan olursa gerekli desteği vereceğini belirterek Samsunspor'un 1. lige yakışmadığını, yerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

ELLERİYLE BESLEDİ
Samsunspor Teknik Direktörü Coşkundere ise belediye başkan adaylarının yapmış olduğu ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi. Başkan adayı Demirtaş daha sonra ise Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve futbolculara kendi eliyle getirdiği baklavadan ikram etti. Büyük bir kalabalıkla tesislere gelen Necattin Demirtaş daha sonra ise takıma Manisaspor maçı öncesi başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.

mehmet yılmaz

Necaattin Başkanın hem bize sözü var hem de zaten idmana ve kulübe giderek basın önünde söz vermişliği var.

Hayırlısı inşallah...

emre

kaptan 55

HoliganSamSunLu

Sioux

Necattin baba, Samsunspor'a yardım edecektir, inanıyorum ben buna. Samsun'un yerlisi, samsunlu da.  ;D

ramcQ_55

esedullah

Bu zafer Necaatin Demirtaşın değil Samsunun zaferidir İlkadımımızı lazdan bayburtludan kurtardık.Gerçek bir samsunlu geldi.Aldığımız duyumlara göre SAMSUNSPOR birinci ana maddelerinden biriymiş.Hayırlı olur.İnş.

kaptan 55

AntZ

Trabzonlular Samsun da her alanda yönetimi eline geçirmeye, birbirini desteklemeye çalışırken ayrımcılık olmuyor, biz kendi şehrimizde Samsunlu yöneticiler istiyoruz deyince ayrımcılık oluyor. Trabzonlu dostlarımız, arkadaşlarımız var hepsini seviyoruz, ne Trabzonlu ya karşıyız ne de başkasına, ama parti başkanlıklarından belediyeye, milletvekillerinden basına, bir çok üst düzey bürokrattan Samsunspor a kadar şehri yönetenlerin çoğu Trabzonlu. Çoğu da güzel hizmetlerde bulunuyorlar eminim, ama biraz fazla olmuyor mu? Burda onları da suçlu bulmuyorum, Ama bir Trabzon tutuculuğu olduğu aşikar...

berusa55

AlıntıMHP resmi kararı aldı!

İl Seçim Kurulunun AKP'nin İlkadım İlçesindeki itirazını red etmesinin ardından MHP Adayı Necaattin Demirtaş İl Seçim Kuruluna giderek resmi karar belgesini aldı. Pazartesi günde mazbatasını alacağı öğrenildi.
Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Adliye önünde günlerce süren bekleyiş sona erdi.İl Seçim Kurulunun AKP'nin İlkadım İlçesindeki itirazını red etmesinin ardından MHP Adayı Necaattin Demirtaş,MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak,MHP Canik Belediye Başkan Adayı Şefik Yazgı İl Seçim Kuruluna beraberlerindeki yaklaşık 1000 kişilik bir grup ile gelerek itirazların red edilmesine ilişkin resmi karar belgesini aldılar.

Belgenin alımının ardından grup Samsun Cumhuriyet Meydanına doğru hareket etti. Güzergah üzerinde bulunan AKP İl Binası önünde Polis yoğun güvenlik önlemleri alırken bir kaç AKP aleyhine slogan atılmasının dışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Cumhuriyet Meydanında partililere hitaben konuşan MHP Adayı Necaattin Demirtaş ve MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak meydanda bir miting havası oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı'nda miting havası

MHP Adayı ve resmi olmasa da İlkadım Belediye Başkanı olan Necaattin Demirtaş burada " AKP'nin Yüksek Seçim Kuruluna itiraz ettiğini duyduk. Bu mazbatayı almamıza engel değil. YSK süreci işlemesi bizi etkilemiyor. Bana oy versin vermesin ben tüm halkın başkanı olacağım siyasi kimliğimizi bir kenara bırakacağız. seçim sonuçlandıktan sonra bir takım yollarla adaletin meşgul edilmesi insanlarımızı germiştir. Pazartesi mazbatamızı da alıcaz. Görevimizin başına geçicez bu konuda bir engel kalmadı. Gönlünü kalbini bizim için bu süreçte ortaya koyan, günlerdir Adliye önlerinde araç içlerinde kalan tüm insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra gönül rahatlığı içinde evlerinize dönebilirsiniz" şeklinde seslendi.

Ayrıntı için: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=10599

ramcQ_55

bence en büyük desteği necattin demirtaş verecektir ve diyerleri istemesede devamını getirecektir