Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: mahserxxx - 22 February 2009, 22:18:13
ben bu maçta şirinlerdeydim maratondan arkadaşlara soruyorum sesimiz nasıldı ii geliyomuydu

valla maratondaydım bence biz harikaydık ama bugün Şirinleri başka bir havada gördüm gerçekten muhteşemdiniz mükemmel bir uyum içinde ve koro şeklindeydiniz inşallah bundan sonra hep böyle oluruz muhteşem taraftarımız vardı

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 22 February 2009, 23:43:15
%100 samsunspor nasıl buldun tribünleri bak herkes canı gönülden destekleyince grup ayrımı gözetmeksizin mükemmel tribünler oldu ;)

süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr inşallah bnundan sonra hep böyle oluruz  :P

Ertuğrul Sağlam

Yönetim inşallah murat için federasyona başvurmuştur ceza indirimi için çünkü kırmızı kartlık bir pozisyon yok orda federasyon butür durumlarda genellikle cezada indirim uyguluyor

Akyol

bundan sonra böyle olacak inşallah benim anlatmak istediğim az da olsa bu yavaş yavaş rayına oturmaya başlıyor maratonda SBÇ ve ARENA ile maraton coştu ŞİRİNLER süper 55 GENÇLİK MEKANSIZLAR bomba gibiyiz Allah ahengimizi bozmasın ...

mahserxxx

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 22 February 2009, 23:45:16
valla maratondaydım bence biz harikaydık ama bugün Şirinleri başka bir havada gördüm gerçekten muhteşemdiniz mükemmel bir uyum içinde ve koro şeklindeydiniz inşallah bundan sonra hep böyle oluruz muhteşem taraftarımız vardı

eyvallah saol.inş daha ii olcazz..sizde bugün iidinz bayaa

vanlioglu

sizin allahınıza köle başka bişey demiorum. Bu atmosferide yaşayamamak çok acı bi durum :(

ahk34

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 22 February 2009, 22:21:21
Her yönüyle mükemmel bir galibiyet oldu.
Taraftar müthiş,takım müthiş,atmosfer müthiş.

BU TAKIMA SÜPER LİG  YAKIŞIR

HoliganSamSunLu

güzel bir galibiyet oldu tirübünlerim dolu olmasıda sevindirici ilk 6 için umutlanıyoruz inşallah

ugrass

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 23 February 2009, 00:59:03
güzel bir galibiyet oldu tirübünlerim dolu olmasıda sevindirici ilk 6 için umutlanıyoruz inşallah

cgr

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 February 2009, 18:45:36

ilk once galibiyetten dolayı cok mutluyum ama ömrümüzden bi 10 yıl giitti desem yeridir :)

sitedekilerle ilk maçım olmsına rağmen sanki 10yıldır maç izliyormuş gibi hissettim kendimi... ilk önce site üyelerine çok teşekkür etmek istiorum... sonrada tüm maratonu hınca hınç doldurup mertle (35ama55) içeri girmeye zorlandığımız taraftarlara teşekkür ediyorum  :) :)

biraz dha becerikli olsak maç 2.yarının başında 2-0 olabilirdi... ya da kontraataklarda final paslarını iyi değerlendireblseydik...

herkes muhteşemdi... takım , atmosfer , taraftar vs.vs.vs...

Tüm SamsunsporLuların ZAFERİ KUTLU OLSUN...  

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Cgr - 23 February 2009, 01:03:44

sitedekilerle ilk maçım olmsına rağmen sanki 10yıldır maç izliyormuş gibi hissettim kendimi... ilk önce site üyelerine çok teşekkür etmek istiorum...

Valla kardeşim biz de sanki seninle daha dün akşam değil de çok önceden tanışmış gibiydik. Tabii bunun temel nedeni Samsunsporluluk duygusudur, Samsunsporluluğun tezahürü birdir.

Bu arada Maraton başkanla benim tüm ikazlarıma rağmen hakeme, başta Tolga olmak üzere bazı Manisalı futbolculara edilen küfürleri engelleyemedik.  :P

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 February 2009, 01:08:07
Valla kardeşim biz de sanki seninle daha dün akşam değil de çok önceden tanışmış gibiydik. Tabii bunun temel nedeni Samsunsporluluk duygusudur, Samsunsporluluğun tezahürü birdir.

Bu arada Maraton başkanla benim tüm ikazlarıma rağmen hakeme, başta Tolga olmak üzere bazı Manisalı futbolculara edilen küfürleri engelleyemedik.  :P

Mehmet abi sizle beraber maç izlerken,Gaziantep'de internetten takip etmek çok zoruma gitti be..

5BrK5

taraftar çok iyidi  bu taraftar süperligi hakediyor. .  ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 23 February 2009, 01:09:59
Mehmet abi sizle beraber maç izlerken,Gaziantep'de internetten takip etmek çok zoruma gitti be..

Niye erken gittin ki? Diğer öğrenciler yarından itibaren gidiyorlar.