Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 22 February 2009, 23:19:12
sercan ordu da cezalı mı arkadaşlar ?

Zannetmiyorum. Giresun maçında cezalı idi. 4 sarıya ulaşmadı. Ama çalşmaları devam ediyor. :D

Mert

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 22 February 2009, 23:19:12
sercan ordu da cezalı mı arkadaşlar ?

Yok değil ama 2 kart daha görürse cezalı olacak.

ali ihsan

Kaleci Hasan'ın cezalı olması gerçekten kötü oldu.Ordu'da tecrübeli bir kaleciye çok ihtiyacımız olacaktı.

samsunmania

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 22 February 2009, 23:23:18
Kaleci Hasan'ın cezalı olması gerçekten kötü oldu.Ordu'da tecrübeli bir kaleciye çok ihtiyacımız olacaktı.

Hasan cezalı değil ki.

Mert

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 22 February 2009, 23:23:18

Herkes benim yüzümden yanılgıya düştü :) hasan cezalı değilmiş.Ben de yanlış öğrenmişim

ugrass

samsunmania

Alıntı yapılan: Mert 55 - 22 February 2009, 23:24:40
Herkes benim yüzümden yanılgıya düştü :) hasan cezalı değilmiş.Ben de yanlış öğrenmişim

Hasa 3 sarı kartlı oldu. Bir tane daha görürse cezalı duruma düşecek.

mahserxxx

yüreğime indiriyodunuz yaaa..bu gün 3 puanda en büyük payı olan hasan ve defanstı..hasanı çok beğendim bu maçta..

ali ihsan

Haberexen cezalı yazdı ona inandım.
Cezalı değilse süper işte Ordu'dan da 3 puan alırız o zaman  ;D

YaşarDoğu

samsunmania

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 22 February 2009, 23:30:48
ahh bide muratımız olsaydı orduda :(

En çok arayacağıız adam Murat bence de. Özellikle deplasmanda.

Akyol

keşke yaa murat yıldırım her yere yıldırım gibi yetişiyordu bolu maçına kadar iyice bir dinlensin o maçta patlama bekliyoruz ;)

celebi

Ertuğrul Sağlam

helal size koçlar kötüde oynasak mücadelenizle kazanmasını bildiniz inşallah önümüzdeki hafta deplesmanda orduspor'a karşısında hem güzel futbol hem üç puan alıp playof yolunda dev bir adım atarız

Akyol

%100 samsunspor nasıl buldun tribünleri bak herkes canı gönülden destekleyince grup ayrımı gözetmeksizin mükemmel tribünler oldu ;)