Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

ardam55

taraftarımızın destegıyle manısayı rahat gececegımızı dusunuyorum

celebi

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 21 February 2009, 22:57:49
Bu önümüzdeki 4 haftada Manisa ve Orduyu kesinlikle yenip Rize ve Ordu deplasmanlarının birinden 3 puan alırsak ilk altıya dahil oluruz.Daha sonraki 4 haftada ise Malatya Altay ve Diyarbakır ile evimizde oynayıp Karabük deplasmanına gideceğiz yani ordanda en az 9 puan alıp son 4 haftaya 46 puanla girebiliriz

Son 4 haftada da önce İstanbulda Kasımpaşayı doldururuz yine 1 yada 3 puan alırız sonra Antep Belediyeyi evimizde yener,Düşmüş sakaryayı deplasmanda yener ve Adanayı evimizde yeneriz ve play-off lara kalırız.

Fikstürümüz iyi tek yapmamız gereken kendi evimizde stadı full doldurup takımı destekleyip maçları kazanmalarını sağlamak. Tabi futbolcularında biraz daha sakin ve akıllı olmaları lazım.

mantıklı bir düşünce ben biraz daha somutlaştırayım kaln 12 maçın 7 si içeride 5 i dışarıda 7 maçtan 6 sını kazanıp 18 5 maçtanda 7 puan alsak 53 puan yapar toplam buda sanırım bize yeter

Clint_Eastwood

Çok kritik bir maç... Yarın staddaki yerimizi alacağız... 2 takımda istim üstünde zor bir maç olacak, sakin olmalıyız herşeyde önce... 1-0'lık bir sonuç bekliyorum bu maçtan... Hadi hayırlısı...

samsunmania

Önce şu Manisa ve Ordu maçlarını hasarsız geçmemiz lazım ve aşağı ile ilişkimizi bitirmemiz lazım ki tam anlamıyla play off a odaklanalım. Bunu başarabilecek güçteyiz. İnşallah da başarırız.

gozgoz yýlmaz

Bu Tarzanlar Ceyn ve çitayı da alıp gelecekler mi acaba? Bir ara hayli medyatik olmuşlardı. Sanki sağlam tribünmüş gibi, bazı gazetelrde yer edinmişlerdi. Takımları lider ama bunlar kendi evlerinde 1.500 kişiye oynuyorlar. Yazık ya..

ahk34

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 22 February 2009, 01:38:01
Bu Tarzanlar Ceyn ve çitayı da alıp gelecekler mi acaba? Bir ara hayli medyatik olmuşlardı. Sanki sağlam tribünmüş gibi, bazı gazetelrde yer edinmişlerdi. Takımları lider ama bunlar kendi evlerinde 1.500 kişiye oynuyorlar. Yazık ya..

manisa altay maçı çok komikdi ikiside liderliğe oynuyor taraftarı yok

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: ahk34 - 22 February 2009, 02:07:51
manisa altay maçı çok komikdi ikiside liderliğe oynuyor taraftarı yok

Altay'ın deplasmanda taraftarı vardı en azından ama Manisa'da tribün kültürü yok, stad dolsa bile sahaya hükmedemiyorlar... Deplasman yapacaklarını da hiç zennetmiyorum. Bizim maraton yarın inşallah onlara cehennemi yaşatacak....

yaman55

Tufan

maviay55

bol bol video resim istiyoruz abilerim kardeşlerim..gecenizin güzel yarın 3 puanın bizim olması dileğiyle

ramcQ_55

22 February 2009, 03:18:45 #205 Son düzenlenme: 22 February 2009, 03:21:28 ramcQ_55
DÜNYAYI BIRAKTIK ÜLKEMİZİ VATANIMIZI DA BIRAKTIK
SAMSUN İÇİN BU MACI ALIN SAMSUN İÇİN SAMSUN İÇİN SAMSUN İÇİN
SAMSUN İÇİN                                       SAMSUN İÇİN                                  SAMSUN İÇİN                                            SAMSUN İÇİN                                              SAMSUN İÇİN                                         SAMSUN İÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

universite carsambalilar

manisa macinda birlik olmasi lazim tum taraftar gruplarina sesleniyorum samsunspor icin bu hafta oynayacagimiz manisaspor macinda hep birlikte maraton turubunundeki yerimizi alalim artik bu gruplarin kuslugu bitsinn hersey samsunspor icin saygilarimla

mahserxxx

termeden bi organizasyon varmı?varsa saat kaçta?

red_white

organizasyon olmasına ne gerek atla gel maça kardeş

kaan

Maça 3 saat kaldı.

Yine bir dönüm maçı haydi çocuklar unutmayın devirin manisayi seçimden önce ses getirelim.Kulübe sahip çıkmayanlar başarıyı görünce ipe ipe tesislerin kapısında bitecekler rahat olun.

Tahminim burhan ve turgut atar iyi bir oyunla 2-0 alırız bu maçı