Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

pitbul055

Mesudiyeli

Samsunspor'a başarılar ve bu maçı samsun çok rahat kazanacak.İlk yarının flaş takımları Manisa ve Kasımpaşa sezon sonunda bu ligde kalacak.Son iki haftadır bu iki takım çok kaybediyor.Manisaspor 4 yıl önce VESTEL sponsorluğunda MUSTAFA DENİZLİ yönetiminde 20 MİLYON DOLAR harcayarak çok iyi bir kadro kurmuşlardı,o sezon aynen bu yıl olduğu gibi ilk yarıda en yakın rakiplerine 9 puan fark atmışlardı ama 2.yarı başlayınca özellikle 3.,4. haftadan sonra peş peşe kaybettiler o sezon ligi 4.sırada tamamlayıp süper lige çıkamamışlardı.Manisaspor bu sezonda aynı son ile karşı karşıya kalacak ve bu hafta Samsunspor onlara çok ağır bir darbe vuracak.

Samsunspor'u gerçekten takdir ediyorum,isimsiz oyuncular ile bu ligde ilk 6 mücadelesi veriyor.Samsunspor başkanı sezon başında bizim hedefimiz ligde kalmak ve en iyi ulaşabileceğimiz ilk 6 demişti.Samsun başkanı yaklaşık 2 trilyon degerinde bir takıma sahibiiz o takımla nere gidebilirsek oraya kadar gidecegiz demişti,Samsunspor'a helal olsun umarım ilk 6'ya kalırsınız.

esedullah

Bu bizim için çok hayati bir maç.Ama hep hayati maçları kaybediyoruz inş. bu maçla beraber seri yakalarız.

lucapicola

Manisa maçından iç saha performansımızdan dolayı umutluyum. İşin diğer tarafı Manisa kafaya oynuyo ve 2 haftadır kaybediyo.Bu hafta kazanmak adına direnç gösterecekler. Güzel maç olacak.Kazanan biz olalım. 

Seyircinin sezon rekoru kıracağını söylemeye gerek yok sanırım.Hem sayısal anlamda hem de destek anlamında.

kadifekaleli

yeneceğiz inşallah ama 3 haftadır takımda bir düşüş var farkındamısınız

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 February 2009, 12:28:10

profesyonel liglerdeki ilk maçı yan hakem olarak yine Samsunspor-Gaziantepspor maçı , 2-1 kazanmışız 96 yılında ..

O maçı stadda izlemiştim, 0-1 yenik durumdaydık... Hakem Gaziantepli Lima ve şimdi gs'de oynayan Ayhan'ı kırmızı kartla atmış, 9 kişi kalan rakibi 2-1 yenmiştik...

Sercan

Alıntı yapılan: sBc-55 - 20 February 2009, 16:04:44
İnşallah bu maçtada takımı ateşlemek için çabalayacağız.bu arada tam belli deil ama bütün maratona kağıt dağıtalacak o kağıtlar takım çıkınca atılacak.

bence 55. dakikada atılsın...

Nuri Asan

laf aramızda kalsın doğru kaleyi seçersek kazanırız

Akyol

Alıntı yapılan: sBc-55 - 20 February 2009, 16:04:44
İnşallah bu maçtada takımı ateşlemek için çabalayacağız.bu arada tam belli deil ama bütün maratona kağıt dağıtalacak o kağıtlar takım çıkınca atılacak.
muhteşem olur süper düşünmüşsünüz inşallah bizim düşünceli polisimiz!! yerler pislenir diye kağıtları attırmamazlık yapmaz  :-X

Sempatik Bengülü

bu maçın çok zorlu geçiceğini düşünüyorum ama yinede bana öyle geliyorki yüzü gülen ve 3 puan alan tarafta biz olucaz :)

Mert

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 20 February 2009, 20:37:34
muhteşem olur süper düşünmüşsünüz inşallah bizim düşünceli polisimiz!! yerler pislenir diye kağıtları attırmamazlık yapmaz  :-X

Birşey yapamaz kardeşim sıkma canını.

Kaya

her zaman olduğu gibi pazar günü de rakip takım sahaya 15 kişi çıkacakdır, bizi zorlayacak tek durum budur onları ve hakemlerini de birlikte yeneceğiz.sadece kendimize güvenelim ve herkes yanındakini maçta bağırmaya destek vermeye zorlasın yeter...

amisos55

Arkadaşlar bu hafta maç için kendim haricinde 3 kişiyi daha organize ettim çalıştığım işyerinden. bunlardan iki kişide Samsunlu olmayan kişiler herkes bu şekilde organizasyonlar yaparsa daha kalabalık oluruz. Aynı zamanda Samsun lehine tezahurat yapıp her golde havalara uçuyorlar :)

universite carsambalilar

manisa macinda birlik olmasi lazim tum taraftar gruplarina sesleniyorum samsunspor icin bu hafta oynayacagimiz manisaspor macinda hep birlikte maraton turubunundeki yerimizi alalim artik bu gruplarin kuslugu bitsinn hersey samsunspor icin saygilarimla

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 20 February 2009, 17:50:37
O maçı stadda izlemiştim, 0-1 yenik durumdaydık... Hakem Gaziantepli Lima ve şimdi gs'de oynayan Ayhan'ı kırmızı kartla atmış, 9 kişi kalan rakibi 2-1 yenmiştik...

Lima gol atmıştı ve gelip gol sevincinde bizim tribünlere el,kol hareketleri yapmıştı. Abartınca da basmıştı hoca kırmızıyı! :)

Maça gelirsek, Murat'ın eksikliğini çok hissedeceğiz. Takımın en formda ismiydi bence. İçeride çocuklar dirençli oynuyorlar. Maça ilgi olacağı kanısındayım. Manisa'yı yenmek için çok fazla sebebimiz var. Yenilmeyecek bir takım da değil, neticede burada geriye düşmemize rağmen K.Paşa ve KSK'yi de yendik. İnşallah kazanacağız!